Hirdetés
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
mit meg, túl
hehhe -
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Jaja igazad van, de engem, mint mondtam ez nem zavar, mert tudom, hogy más helyesen írni, meg más egy fórumban gyorsan reagálni valamire. Azért köszi.
-
Sihto_
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Azért az egyszerű az már helyesírás-kategória.
De csak azért irtam, mert ilyeneket írtál, szvsz teljesen mindegy, ki hogy ír, amíg képes vagyok elolvasni és nem kell arra pazarolnom az időt, hogy mit ért a mondatai alatt, mert pl.: hiányoznak a vesszők!!!.
Meg néha az ékezetek, ez sokkal dühitőbb - számomra. -
_az
senior tag
jól gondolom, hogy kukkermakker topicját törölték?

-
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Na most nézd meg tüzetesen az előző hozzászólásodat:
Szerintem egyszerü tájékozatlanság kérdése, az ilyen emberek sajna nem is bírnak túl sok intelligenciával.
De tényle, azt hogy 'egy', vagy 'lesz', esetleg 'szőlő', az ember 6-7 éves korától tudja, hogy hogy írandó.
Aki felnőtt fejjel is vét ilyen hibákat, az árulkodik az agyonikolázottságról.
De mintha rémlene nekem valami ilyesmi betegség is nem?
Tele van hibával, nem szoktam javítgatni mások helyesírását, de most megteszem:
egyszerű és nem egyszerü
tényle az tényleg akart lenni
agyoniskolázottságról akartál beszélni.
Aztán még hiba szerintem: hogy hogy
bár ebben nem vagyok biztos, bocs ha megsértettelek. -
ReJim
őstag
Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kár hogy ilyet nem lehet avatarba
-
ngabor2
nagyúr
most már semmi.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
De az előbb még azt irtad, hogy mondják? Nem ? Most meg az írásra gondolsz?
Aki az ilyeneket elvéti irásban, az még nem disgráfiás, bár lehetne az is. A másik pedig a dislexiás: az olvasási problémkkal küzdő gyerek. Van még a harmadik a discalculus, akinél nem alakult ki rendesen a számfogalom. -
Dodge_Dealer
tag
Szerintem egyszerü tájékozatlanság kérdése, az ilyen emberek sajna nem is bírnak túl sok intelligenciával.
De tényle, azt hogy 'egy', vagy 'lesz', esetleg 'szőlő', az ember 6-7 éves korától tudja, hogy hogy írandó.
Aki felnőtt fejjel is vét ilyen hibákat, az árulkodik az agyonikolázottságról.
De mintha rémlene nekem valami ilyesmi betegség is nem? -
Sihto_
tag
Arra céloztam, hogy valamiért úgy érzik egyesek, hogy ly-nal kell írni, de mivel idegen eredetű ezért lett csak pontos j-vel irva. Mert ha magyar eredetű lenne, mint pl.: uszály amit senki sem ront el. Talán ezért irják ly-vel. Gondold meg micsoda hülyeség: muszáj ez így jó, uszály elhagyva az m-betüt, ez meg így helyes ez szvsz teljesen rossz szabály.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Ők jól mondják, ha te nem így modnod, az a rossz, illetve a kiejthetetlen, pl.: azt, hogy 1 egy darab gy-vel képtelen vagyok kimondani. Az apszolútnál meg az sz mellett képtelenség egy b betűt kiejteni, vagyis ki lehet szótagolva.
-
Lord Zero
addikt
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
meg egyenlőre, muszály, valyon, stb
a sor végeláthatatlan, értelme sincs folytatni -
Dodge_Dealer
tag
Miért mondják az emberek azt,tévesen, hogy ''lessz'', ''eggy'', ''apszolult''?
-
MarKoo
addikt
Megjött az alaplapom. Boldogan összeszerelem a gépet. Csíkozódik a kép. Mondom ah ilyen nincsen biztos valami kábelhiba. Megigazgatom a kábeleket, továbbra is csíkozódik. Az alaplap nem lehet szar, mert zsír új. Hát akkor próbáljuk ki egy Abit Ti 4200-vel. Berakom és tökéletes a kép. Vissza az én karim, megint szar. Most erre csak annyit mondok hogy a jó....... meg ott ahol van. A többit inkább nem írom ki. Tehát szar a vga-m. Csúcsszuper.
-
Sihto_
tag
válasz
BobChemistry
üzenetére
Itt van töltsd le: Bővebben: link
-
rii
nagyúr
válasz
BobChemistry
üzenetére
Aki voltaképp nem akar az lenni, de felkérik és elfogadja. Vagy valami ilyesmi ....
-
Sianis
addikt
válasz
BobChemistry
üzenetére
Akit arra érdemesnek tartanak!
Ilyet feltenni is balgaság, hiszen csupán a ''hatalom'' magáhozragadásának célul kitűzése is alkalmatlanságot tükröz! -
BobChemistry
őstag
ki lehet moderátor?
-
Batman
őstag
Jol beindult a mod keresek ...., pedig lazsálni akartam kicsit.

-
BobChemistry
őstag
megvan: Descent 2 a játék címe
nincs meg valakinek? -
VladimirR
nagyúr
tiv: jatszunk olyat, amilyet a magyarkartyas topicban irtam?
en kezdek....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mas:
Hülye ötletek eladók, vagy gumikacsára cserélendők, akár ráfizetéssel is (elerhetosegek az adatlapomon) -
rii
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Köszönöm az infókat ... a lába ilyen ''csak''
a lapja teljesen jó állapotbna van ....
Bővebben: link Bővebben: link
a főnökasszony is nagy rusztikus bútor rajongó, és azt mondta, hogy szerinte 120. -
BobChemistry
őstag
kb 95-96 környékén volt egy forsakenhez hasonló játék, d2 vagy vmi hasonló néven futott (legalábbis a d2.exe fájl volt az amit NC-ból el kellett indítani)
piros, zöld, fekete stb. ellenséges űrhajókkal, 3D rendszer, elég jó grafikával (legalábbis az akkori időkhöz képest)
felismeri valaki, esetleg tudja hogy melyik az pontosan?
[Szerkesztve] -
BobChemistry
őstag
áááááááááááááááááááááá
a csodálatos műanyag sav-és lúgálló vegyszereskanalamat felodotta az aceton
most olyan mintha lecsiszoltam volna... -
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Hogyhogy még mindig .... ?

Tegnap előtt hozták fel Pestre .... eddig még nem is kínáltam sehol, a féynkép is tegnap készült.... a lábát is kellene restauráltatnom Bővebben: link -
ipgirl
tag
Bővebben: link ...talán.
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
ha már a pizzáról volt/van szó:
általában én csinálom a pizzát otthon, mert az otthoniak szerint sokkal ízletesebb, mint a dobozos /sztem nem lehet összehasonlítani, mert teljesen más/
tészta:élesztőt felfuttatjuk cukros, langyos vízben. hozzáöntjük a liszthez, amihez adtunk egy kis sót és bazsalikomot, meg egy kis olivaolajat /ha nincs, jó a sima is/ A tészta ne legyen se túl lágy, se túl kemény. Megkelesztjük.
Szósz: sűrített paradicsom+ketchup+cukor+pizzafűszer+pici olivaolaj és egy kis só. Ha megkelt a tészta, kinyújtjuk, és mehet rá a szósz és a feltét ízlés szerint. -
rii
nagyúr
Valaki megmondaná, hogy a képen található asztalt mennyiért lehet eladásra kínálni?
Vagy hol van olyan web-lap, ahol hasonlókkal foglalkoznak?
ipgirl: Köszi... !!!!!
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Úgy látom, te is a lényegét nem értetted meg a melómnak. Amúgy nagyon háromszínű ez a beszólásod, vigyázz, nehogy bannoljon egy mod 
Értek én hozzá, csak egy ideje nem csinálom. Pedig minden meglenne hozzá... kivéve idő és kedv...
De mindenki így jár jól, van elég terrorista így is, nem kellek én is oda. (majd ha a nem létező vallásom odaszólít
)
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Akkor előtte kap egy kis bróm-acetont, akkor semmit nem fog látni (tapasztalat), úgy már tényleg nem fog tudni védekezni
(igen hatékony könnyeztetóanyag...)
Én is most cseréltem le a bizgentyűzetemet, mert a régi már nagyon randa volt. Egészen más gépelni rajta. Sajnos normális, vezeték nélküli, keskeny laptopbillentyűt nem találtam sehol kultúrált áron. Mondjuk ez se vastag.
Mottó: az egy dolog, hogy kigyógyítottak a skizofréniából, de hol vagyok én, mikor szükségem lenne rám?
-
mayerlaci
senior tag
Gh0sT
üstös pizza sok sajtal?Tudok ám mindent![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loretto
veterán
Na megvolt első skype-os duma, nem rocc

pipi kapott csini billt.
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam én már minden gyógyszer és gyógynövényes szart. Külföldről behozott, magyarországon vásárolt, gyógyszerész (Biogal) által ajánlott dolgok, de egyik se volt az igazi. Inhalálnom már rég nem kell, mostmár csak a szemviszketés meg az orrfújás. Most ittam meg egy Kalcium Sandozt és bevettem egy Zyrtecet.
-
ngabor2
nagyúr
Haverom se bírja az orrspray-t, ezért szájon át tüdőzi le. ez is egy módszer.
a Claritinben és a Zyrtecben is ugyan az a loratadin van. A desloratadin tartalmú továbbfejlesztett cuccokat nem igazán lehet beszerezni egyelőre, sajnos. De lehet, hogy hamarosan változni fog a helyzet.
mod: már nyugodtan megyek alszani, a leveleim megmenekültek. Továbbra is szeretem a Linuxot
Nem érdekelte, hogy szétpartícionáltam alatta a vinyót, le lehetett menteni
na EZ a stabilitás.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Kipróbáltam én már mindent. Külföldről hozott szarokat stb. Az a sósvíz az tudom mi, kipróbáltam azt is. Eszméletlenül utálom az orrsprayket és nem is használnak. Jobban bedurran tőle az orrom. A szteroidot nem is adják be, pedig én bevállalnám. Igazság szerint a helyzetem sokkal jobb, mint évekkel ezelőtt, de ez is mutatja, hogy mennyit tűrtem akkor. Háromszor, négyszer ennyit szenvedtem, sőt egyszer majdnem el is patkoltam.
Claritine-t meg Zyrtec-et szedek, felváltva. Most éppen Zyrtec. -
V.ki
aktív tag
Éljen a nyaralás!Holnap reggel indulunk Szlovákiába,tisztázatlan ideig leszünk ott,a Magas-Tátrában!ÉLJEN!

További kellemes fórumozást mindenkinek,jó éccakát!
-
ngabor2
nagyúr
Egyrészt lehet patikában is kapni sós víz spray-t. Az többeknek segített. Ártani nem kellene, hogy ártson. Nagyon finoman porlaszt, ezért mélyre jut, és rendberakja a gyulladt felületet.
a szteroidot inkábbnem javaslom (könnyű nekem, nem én szenvedek), mellékhatások elég durvák lehetnek. Gyógyszert nem kapsz rá? (a Claritin a legelterjedtebb, de van nála jobb, csak kapni nem igazán lehet) -
Korcsii
őstag
Nem értem teljesen a hsz-es dolgot, de mindegy.
Mi a pékségben szoktunk venni pizzatésztát, azt kinyújtjuk egy téglalap alakú tepsire, rárakunk egy jó adag feltétet, aztán 15-25 percre bevágjuk a sütőbe, és megesszük.
Így olyan lesz amilyent te akarsz, anyira lesz átsütve amennyire akarod, és még el sem hűl. -
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Pontosan. Ha törlődnek a hozzászólások átmehet a tag mínuszba. De ez nem jelent semmit, mert nem ezen áll, vagy bukik a dolog.
Amúgy kurv@'ra elegem van az allergiámból. Most 30 perce tüsszögök folyamatosan és a 100db zsepiből amit délután 18 óra után hoztam fel, van 6 db. Most megyek a váltásért. Az a jó, hogy egyáltalán nem dörzsöli ki az orrom, és nincs is bedagadva.
Gh0sT!
A debreceni Don-Pepe-ben mindig jól átsütik a pizzát. Egyetlen egyszer volt panaszra okom, amikor nem hozták el a kólám meg a tartárt, de a srác aztmondta visszafordul vele, jah és nem fizettették ki. -
Korcsii
őstag
Hogyn lehet a hsz-ok száma -21?
(by VladimiR keresője)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
Iszonyatosan nem éri meg pizzát rendelni.
Mióta a koleszból eljöttünk (III.ker -ott volt avanti) azóta még jó , rendelt pizzát nem ettünk
Már a donpepés sem volt túl jó a múltkor...
Jobban megéri madárkás nagyáruházban 4-500 forintért nagy , megsütendő pizzát venni. Teli is rakják sajttal, nem is mirelit, és finom is!!!
Márk: mexikói akkor finom, ha nincs rajta zöldborsó, és jó hegyes erős van a tetején. Avantitól mindig az volt rendelve, de mivel én ki nem állhatoma borsót, máshol meg általában rárakják, ezért ilyet nem rendelünk... Igaz amióta albiba lakunk, rendeltünk kb 2* pizzát, többet ér 2 adag foodexpresszes kaja, az legalább finom is. És olcsóbb.
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Hát a faszom kivan anyámnak megmondtam a 22-es pizzát rendelje erre a 12-est rendelte meg.FASZA Brokkili osszehajtva.
-
Jucus87
tag
Lécci segítsetek, ha tudtok!!!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chromecast topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

üstös pizza sok sajtal?Tudok ám mindent
Szar dolog az allergia. Annak örülök, hogy én nem vagyok az.
![[kép] [kép]](http://www.oetker.co.uk/webgate/UK/OetkerENG_WG5_3.nsf/vwByID/7FCA4482CD22B7AAC1256ED90039CED5/$FILE/Low+res+Prosciutto-Pack.jpg)
Add neki, egye meg ő.