Hirdetés
Aktív témák
-
-
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Mikor jöttem be a Dunapart mellett, úgy éreztem, én vagyok a terminátor, kedvem lett volna mindent szétütni, .... olyan felhőtlen boldog volt mindenki, sétálgattak, nézelődtek, fotóztak, ültek az étteremben és jólérezték magukat .... úgyhogy életben hagytam a Kárpát utcán sétálókat ...

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
onnan, hogy nem ismerem az orat, es meg csak fel 9 volt
mikor azt a hsz-t irtam, mar nagyban durrogtattak
rii: en sem nezem, csak hallom (meg a szomszed falubol is athallatszik, nem hogy innen, mikor vagy 400m a sportpalya, ahol fellovik)
de en is inkabb kertem volna par sort az arabol (es senkinek nem adtam volna belole, foleg ....nek nem
)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Most mondjam meg, hogy bent vagyok melóhelyen - begyulladt szemmel- , hogy holnap is haladni tudjunk, nem volt hétvégém 6 hete, mindezt úgy, hogy a munkaidőm
H-P 8:30-17:00-ig ...? de úgyse érdekel senkit, én pedig nem szeretem, ha sajnálnak, de persze az ember szereti kibeszélni magából, ami nyomja a lelkét .... de ehhez viszont barát kell .....
teher alatt nő a pálma ....
na, ez lesz az alárásom ...
-
VladimirR
nagyúr
meg ekkora balfaszokat
elkezdtek a tuzijatekot 9-kor, mikor meg felig vilagos van
ehh... -
rii
nagyúr
Én nem szoktam beirogatni ilyen ''magamból kiordibálós'', ''gőzleeresztős'' topic-okba, mert nem akarom magam sajnáltatni., nem akarom, hogy a problémimat más is tudja .... ehh. Meg egy pár soros hozzászólástól nem lesz jobb semmi, .. ezzel nem lehet levezetni a feszt ....
-
Dodge_Dealer
tag
Nekem csak egy javaslatom van, mégpedig, a kóros topiknyitási kényszert elnevezni Topiknyitisznek!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja, és persze levédetni, PH!-sítani!

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
agymenes van => Bővebben: link (nem, nem rontottam el a linket)
es duhongo is van => Bővebben: link
lehet it verekedni => Bővebben: link
sot, faszkorbacsolni is lehetett => Bővebben: link (egy darabig)
meg vannak meg ilyenek
az en topic-omert meg igazan nem kar, tudtam, hogy ez lesz a vege, meg mielott megnyitottam volna, csak az lepett meg, hogy eddig kibirta
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
most nem azért de kéne egy nagy mindent beleszarós értelmetlen röfögős topic.....
nem off topic, mert itt azért mindig megvan az irányvonal
hanem egy olyan aminek tényleg az ég világon semmi értelme nincsen, csak agymenés és kész
mondjuk ''agymenés topic'' és kész ennyi.
vagy ''ph! dühöngő''
NOS?!?! -
Incognito
senior tag
Aki egy kicsit is szereti a gitárt, vagy annak hangját, az egyszer menjen el Gipsy King Allstar koncertre. Nagyon profik. Tegnap léptek fel Debrecenben, a végére az egész közönség énekelte a bolaré óóóó, kántáré óóóó -t. Kétszer jöttek vissza zenélni. Sajnos a hangmérnökről és az operatőrökről nem lehetett elmondani, hogy jók voltak. Nem tudom, hogy milyen pancsereket raktak oda. Egy szónak is száz a vége: ezt az élményt úgy sem lehet leírni...
Ui.: Annak a gyeeknek törném el kezét-lábát, aki piaci lézerrel világított a zenészekre. Undoritó primitív tiszteletlen viselkedés volt. -
tildy
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem programozol?
-
-
VladimirR
nagyúr
#include <twolla.h>
a gonosz moderatorok bezartak az en artatlan kicsi topic-omat
allitsunk hat neki emleket itt
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
III Bővebben: link III
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
A sajat gyartmanyu nlite xpsp2 bizinyos sorozatu liteon cd/dvd szeriaval az istenenk se butul...:- ((((((((( /esek utan tolwem mar barki dicserheti a liteon-t:- ((( mas meghajtoval tokeletes... csak az abaj hogy a hp/cpq-ba ez van grrrrrrrr/
sp2 orebebb matroxokkal nekem is eszt csinajj a 815t-lapokban... monito kikap majd vissza oszt szip... mexoktam:- )))
udv
neduddki -
MyKonzerv
senior tag
ja és hogy konstruktív is legyek, remélem nem a viccrovatba való

fater kedden, szerdán hashajtózott, mert türelmetlen volt, erre tegnap bejlentette, hogy ''fater fosik, mint a murányi kutya'', azóta le sem jött a budiról
ezt tetézi, hogy nemrég éccaka mellévizelt a rötyiben és kifelémenet kurva nagyot b@szódott a saját pisáján...én meg kanalazhattam össze
így utólag már jót röhögök rajta -
MyKonzerv
senior tag
itt megtudakolhatom, hogy _volkovy_ miért van bannolva?
-
-
Loretto
veterán
Megjött a hugom horvátból hozott ajándékot amint tudok majd teszek képeket, ost élménybeszámoló de mindjárt megyek aquacitybe...

-
aDM|RaL^
őstag
valaki nemtudja merre találok augusztus huszadikai programajánlót?
pesti programok érdekelnének. -
MarKoo
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hozzá kell tegyem, hogy nagyon sok usb-s eszköz van rákötve, de mindjárt megszámolom, hogy most hányszor megy végig.
-
-
MarKoo
addikt
Nos tegnap leírtam hogy mien problémákkal szívok. Sikerült megoldanom őket. Miután kipróbáltam mindazt, ami magamtól eszembe jutott, elmondtam a bajomat pár agytrösztnek
, hátha tudnak segíteni. Volt olyan aki megkérdezte, hogy biztos, hogy bootolható a cd. Én erre azt feleltem, persze miért ne lenne az. Kipróbáltam egy másik cd-vel is, és arról se bootolt. Miután kemény 12-13 órát szívtam folyamatosan a gép előtt próba szerencse alapon behelyeztem egy harmadik telepítőt a meghajtóba és a gép bebootolt róla. Hihetetlenül megkönnyebbültem, de nem tudtam mire vélni azt, hogy az előző két cd-ről nem bootolt, hiszen eddig azokat használtam egy másik gépnél. A cd-ket csak azért nem törtem ketté, mert sajnáltam volna őket, és talán még fogom tudni őket használni. (előtte persze alapos tesztnek teszem ki őket) Miközben a Windows felment a gépemre, lementem a kaktuszaimat ápolgatni. Az egyiknek kifolyt a víz a táljából, de egy törölköző segítségével szerencsére időben feltöröltem. Azonban amikor hátraléptem felrugtam a locsolót, ami tele volt vízzel. Megálltam a tócsa közepén és ugráltam, mert már idegileg kész voltam.
Miután ezt a problémát is megoldottam jött a következő. Az SP2-vel nem akart elindulni a gép, hanem ugrált a kép. Kaptam pár tippet moonman-től, de sajnos nem jött be, viszont annyit meg tudott mondani, hogy ez vga probléma, mert belekerült az eseménynaplóba is. Innentől kezdve könnyű dolgom volt (azért annyire mégse), mert tudtam mi a baj. Néhányszor még próbálkoztam, de mindig ''rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra lett'' a vége. Gondoltam, akkor felrakom így a progikat meg drivereket és ha kicserélik a vga-m, akkor majd felrakom az SP2-t. Ám amikor mindennel végeztem úgy döntöttem, hogy felrakom az SP2-t, csak előtte csinálok egy visszaállítási pontot. Ez hajnali 4-kor történt, de már lassan 24 órája talpon voltam, így hát ledőltem egy kicsit. El is gurult a fejem és délben, 11-kor találtam meg. Újraindítottam a gépet, mert este már nem tudtam
és láss csodát, tökéletesen megy.
A lényeg: a tegnapi nap nem az én napom volt
Jah és megdöntöttem a rekordom. Tegnap a nagy driverfelrakások után és a különböző USB eszközök csatlakoztatása után 29-szer ment végig a Windows csík.
Eddig nekem max. 14 volt. -
ngabor2
nagyúr
Talán kegyetlennek hangzik, de füstpatron. Ha nem teljesen friss lyukba teszed, akkor csak elűzi őket, nem öli meg.
Esetleg ricinussal távol lehet tartani, és még mutatós is a kertben egy szép nagy 1,5-2m magas, nagy, vörös levelű ricinusnövény. Csak ha kisgyerek van, akkor erősen nem ajánlott, ui meglehetősen mérgező a magja és a levele is. -
gozso
őstag
kellemes augusztus 20.-át mindenkinek

részemről mára megvolt a fűnyírás
nem tudja megmondani valaki, mit lehet tenni egy vakond család ellen? valami enyhe eszköz kellene, mert bántani nem tudnám őket...
a mostani módszer: lesben állok, miközben túr, lecsapok, megfogom (láttátok már mennyire aranyos állatka?) kosárba bele és ki a mezőre...de visszajönnek...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nem megy ma valaki pécs felé?

Konkrétan ozorára szeretnék eljutni
Mindegy végülis van vonat is csak gondoltam megkérdem.
Már egy éve nem voltam goa partyn... Kicsit kirúgoka hámból
Csak az a baj, holnap délután dolgozni kell
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
-
Dilikutya
félisten
Ez kééész: Bővebben: link

-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nam szamit, ez most kellett nekem, de nagyon...
egesz heten teljesen magam alatt vagyok, a melo szar, de kokemeny, es nincs kedvem semmihez...
ipgirl: biztos ismered a viccet:
-lany: megeheztem
-fiu: ne aggodj, nalam mindig akad egy kis bekapnivalo...
na, ennek mintajara:
-lany: ugy elvernek valamit
-fiu: ne aggodj, nalam mindig....![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ipgirl
tag
most úgy megvernék valakit/valamit....csak szimplán szórakozásból, unaloműzésből
...na ez aztán nagyon off volt 
-
aDM|RaL^
őstag
Jó az íze

-
anaqer
veterán
[közhasznú]
Találtam magamról két alig kivehető videót a telefonomban amint éppen 'stentuggya miről, de nagyon elmélyülten filozofálok egy pincér(?)csajjal.
Ismeretlen helyen & időpontban.
'sszameg.
[/közhasznú] -
Trak
addikt
Ahhh...
Felhívott mobilon Gyurcsány Ferenc
Vicc.
Nem tudom kinek fog menni az üzenet, de szerintem lesz még ezzel gond.
Egy felvétel volt, Gyurcsány beszélt a 100 lépés programról kb 2 percben, utána pedig feltettek 4-5 kérdést, hogy tetszik-e a 100 lépés program, egyetértek-e vele, stb. A telefon gombjaival kellett válaszolni.
Hát ez kész. -
faster
nagyúr
Persze, hogy felmerült jópár ötlet, egy-két apróságot még én is javasoltam régebben. Csak legtöbbször az nem derült ki, hogy ezek a kérések mennyire találnak meghallgatásra, vagy hogy kábé mikor lesznek láthatóak ezek az új dolgok. Amit linkeltél hsz-t Parcitól, ez nekem újdonság.
-
tildy
nagyúr
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Mintha a páromat hallanám. Nem halad a programozás? óó kuks be a hűtőbe. Nem halad a gondolkodás? Szintén. Uncsi van? Na mi más lehetne: hűtő

Jesszus ott maradt a hűtőben egy fél trappista sajt

Na annak már kakukkoltak

-
a_tesz
Korrektor
faster: mivel az orrom előtt bezárták a topicot, ezért ide folytatom. szóval ebből Bővebben: link én nem sok minden másra tudok gondolni

-
Sihto_
tag
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
én meg a sex-el vagyok így

-
válasz
Dodge_Dealer
üzenetére
Nézz be ide Bővebben: link
-
Dodge_Dealer
tag
Az az igazság, hogy állandóan evési kényszerem van /komoly/.
Ha nincs mit csinálnom, akkor is a hütőbe nyúlok, már csak unalomból is
Sportolni igazából nem szoktam, de elég gyakran kimozdulok, majdnem minden hétvégén kirándulok. Csak azt érzem hogy ez kevés
És mostmár érzem azt, hogy lassan ugyan, de kezdek hízni..Nektek van valami ötletetek? -
MarKoo
addikt
Help nekem: Bővebben: link
-
rii
nagyúr
ha
hétfő- hétfőn
kedd-kedden
szerda-szerdán
csütörtök-csütörtökön
péntek-pénteken
szombat-szombaton
Akkor a vasárnap nem vasárnapon? Belekavarodtam ...
Ha nem, miért nem?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Megyek le Ozorára bulizni. Vagy nem. Itt vacillálok menjek e partyzni vagy sem...

és láss csodát, tökéletesen megy.
van egy az utcánk végén