Hirdetés
Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Ezeket a képeket ha valaki zár 1 topicot be kéne rakni vagy banol.
-
MarKoo
addikt
válasz
Jucus87
üzenetére
Ezt én nem tudom.
Ha te mondod, én elhiszem.
MÁS: Bővebben: link Szemétség lenne így kommentálni egy ban-t?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarKoo
addikt
Moderáljunk így: Bővebben: link
Légyszi,légyszi!
-
tiv83us
veterán
Bővebben: link
Komoly
-
Sihto_
tag
Bocs, de nem értelek. Nem vitát akarok nyitni, nem sértegetésnek szánom, de ha jól értem, olyan dologra vagy büszke vagy tartod szerencsésnek, amit a kényszer szült.
Szvsz teljesen elhibázott ez az egész, azt kellene mondani, hogy kötelező legalább a kressz vizsga minden középiskolásnak és beépíteni a tananyagba. Ugyanis egy gyalogosnak vagy egy kerékpárosnak miért nem kell tudni azokat az általános szabályokat, amelyek alapján közlekedünk? Persze lehet, hogy már nem fér bele a túlzsúfolt tanrendbe.Az lenne a legjobb, ha kötelező lenne 18 évesen a jogosítványt megszerezni, persze ez csak álom és lehet, hogy sohasem lesz valóság. -
rdi
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó a fejed Tom-cat

-
brownus
veterán
(remélem jó lett, nem vagyok nagy photo szakértő)
[Szerkesztve]
acdsee-vel csináltam resize és megadtam a mag.&szél.-nek a 1024*768-at
viszont a kép mérete nem csökkent
láma vagyok?
[Szerkesztve] -
Jucus87
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Ok, akkor költözhetünk is!
(Csak a takarítása nehéz lesz.) -
MarKoo
addikt
Valaki lekicsinyítené nekem ezt a képet?
1024*768-as felbontás kellene, csak ezen a gépen nincsen semmiféle képszerkesztő progi. -
brownus
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
igen, nem rossz
el is tettem a linket ha egyszer majd aktuális lesz a dolog.
lélekben már itt vagyok:Bővebben: link
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
brownus
üzenetére
Bővebben: link ez nekem tetszik
-
brownus
veterán
hát ezek gyönyörűek:Bővebben: link
Ti laknátok ilyen házakban? -
Jucus87
tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Oh!

-
Solad
addikt
NEEEEE!
Apam uj telefont vett! Most megint orakig kell majd neki magyaraznom ketnaponta hogy kell bekapcsoni!

-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Van köztetek tiszaújvárosi? nagyon fontos lenne -
Josh
tag
Van valakinek tavalyi Pest megyei telefonkönyve a közelében?
Egy telefonszám kellene.... Egy felszámolás alatt lévő cégről. -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Nem is tudom, nekem faramucinak tűnik a helyzet. Nem is igazán érzem reklámnak a dolgot, legalábbis a topic alapján, de ti biztosan.
A piac moderátora szvsz rendtartásra, stb. van, egy ilyen dolgot szerintem valamelyik tulajnak kéne mérlegelni
Na szóval ha az illető ad tintapatronokat a phnak (akár teszteleésre is, stb...), stb. akkor máris mehet a fórumban a dolog?
Fura
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
eegen, épp erről is szeretett volna szólni a dolog: van jó pár olyan (apró)hirdetés, amik elsősorban a júzereknek jók, mivel egyes esetekben olcsóbban lehet hozzájutni vmihez, más esetekben hiányt pótolnak (távol álljon tőlem, h támadjam bármelyiküket, magam is vásároltam már némelyektől - mindkét fél megelégedésére).
más szemszögből nézve viszont támadhatónak tűnik az üzemeltetővel szemben, h nincsenek jól elkülönítve a '''jóváhagyott'' céges hirdetések, ill. a ''normál'' apróhirdetés kategória.
szerk: a kompetencia kérdése megoldható, csak fejlesztés kérdése, pl. bizonyos topikokat csak x jogosultsággal lehet bezárni/törölni/stb. ez végleg eldönti a kérdést. jelenleg mod-nak van joga, azaz megteheti.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Az lehet, hogy pl: te venni akarsz és ad, de mikor már rengeteg embernek tenné mindezt kicsit kezd gyanús lenni, hogy nem zsebre, hanem kasszába meg, pláne, ha azt mondja, hogy gyere ide, meg ide, és megcsináljuk stb stb. Azért ez a ProHardver! nem egy jótékonysági szervezet, hanem bizony egy komoly cég. Gondolom a te céged sem engedné meg, hogy egy irodában TECSÓ induljon...nah jó ez egy érdekes hasonlat, de azért érezhető miről van szó na.

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
fura a dolog, mert ilyen szempontból sem guga,sem tts (jól írom?) sem a többiek nem lehetnének ott a hardverpiacon. Mondjuk nekem az is feltűnt, hogy nem egészen kompetens az az ember , aki zárta a topikot. Mert szvsz házigazdának kellett volna
Na de nem ugatok bele, mindenesetre én is meglepődtem.
(Főleg , hogy tintapatront akarok venni, és nincs egy normális topik sem szinte ezügyben.... ) -
erdeya
senior tag
Ezen a takony esős reggelen egy kis aprósággal kedveskednék Batman moderátor úrnak, ezel mintegy gratulálva az új avatarjához és egyben felhívnám figyelmét hivatásának veszélyeire.
![[kép] [kép]](http://img360.imageshack.us/img360/5035/i00008abf6qi.gif)
-
jeges
senior tag
félreértés ne essék, még egyszer mondom: nem én akarom eldönteni, és azt hiszem, átlátom a kft. jogos gazdasági érdekeit sértő tevékenység jogos tilalmát. ugyanakkor látni vélek pár olyan összefüggést, ami nem tűnik tisztázottnak (legalábbis nem transzparensen, max. a háttérben).
és még egyszer: nem kötekedésnek szántam, csak kiváncsiság
szerk: lehet, h minden moderátornak megvan a ''piros telefon'', de egy bizonyos mod-szám felett ez már nem tűnik működőképesnek (még a méél-rendszer sem hatékony bizonyos mod/hsz-szám felett).
torz on borz: kinek mi a ''kora'' reggel![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Szia uram!
Érdekes amit leírsz:
Szóval, egyeztetést könnyű elleőrizni, ott van Parci, gondolom moderátoroknak megvan a telefonszáma, felhívják és megmmondja, hogy van vagy nincs egyeztetés, vagy tényleg van egy rövid/hosszú lista amin rajta vannak a cégek, akik hírdethetnek, mert egyeztettek, fizettek...stb.stb.
Az, hogy eldöntsd, hogy az illető magánszemély, vagy cég-e, nem a te feladatod, ezért vannak a moderátorok, akik figyelik ezeket a hírdetéseket, ez is az ő feladatuk.
Ingyen reklám nincs, ma már minden pénzért van. Az, hogy nincs leírva alapelvekben, az nem feltétlenül igaz, hogy nem létezik e korlátozás. Gondolom ezen kis vita után megszületik majd a megfelelő kiegészítés ( ha nem volt )
és én is jóreg!
-
jeges
senior tag
tudom, h ezt a jogos moderálásba kellene, de igazából sztem kicsit túlmutat a dolog azon a topikon.
sz'al ez bökte meg a szemem: Bővebben: link
látva az utcsó hsz-t, elgondolkodtam, h vajh mit is jelent ez, majd megnéztem az alapelveket, amiben nem találtam erre vonatkozóan semmit (persze lehet, csak az én figyelmemet kerülte el vmi)
láttam, nem is egyszer hasonló okok miatti topikzárást, esetleg ban-t, de alapjában véve tisztázatlannak tűnik a helyzet.
1. mit jelent vajon az ''egyeztetés''?
2. honnan szerez erről tudomást a moderátor, mielőtt zárná a topikot? (esetleg van vmi lista, vagy mailen egyeztet?)
3. lehet-e vajon egyeztetés eredménye, ill. előre átgondolt stratégia az, h vki nem banner-rendszerben akar hirdetni, hanem kifejezetten a fóumon? (lehet, kicsit lassan jár az agyam, de tkp. még jobb is lehet fórumon hirdetni, mert a kiskereskedő hirdetését valszeg hamarabb észreveszi a már banner-undort kapott egyszeri júzer)
4. honnan tudja az egyszeri júzer, h a fórumon megjelenő hirdetést cég v. magányszemély adta fel? (persze tapasztalatból mindenki gondolhatja, h ha vki egy 6 oldalas, zsír új, garanciális cuccokat tartalmazó listával áll elő, az nem gépet akar cserélni)
+kérdés: kell-e azt a júzernek tudnia, h ''ez itt a reklám helye''? milyen jogforrások szabályozzák ezt a területet?
5. jól gondolom-e, h a fórumon jelenleg is vállalkozóként v. vállalkozásként működő, de magánszemélyként hirdetést feladók mind-mind egyeztettek azért, h ne zárja a topikokat vmelyik moderátor?
6. ha felmerül a gyanú, h vmely hirdetés mögött vállalkozó v vállalkozás áll, milyen forrásból lehet ellenőrizni? a linkelt hsz-ben a mod. a tel.könyvre hivatkozott (ami rendben is van), de persze más néven a hirdető egy, a vállalkozásba be nem jelentett telefonszámmal ''visszajöhet''. ez esetben már nem zárják? ilyen egyszerű lenne a megoldás?
7. ha ez a tevékenység tiltott, nem kellene ennek az alapelvekben szerepelnie? persze, az alapelvekben az sincs leírva, h a nap keleten kel fel, és nyilvánvalóan a kft. jogos érdekeit sérti az ilyen tevékenység, de legalább lenne precíz hivatkozási alap.
nem kötekedés vagy ilyesmi, csak elgondolkodtam, meg persze a kiváncsiság...
jóreg egyébként mindenkinek
-
Batman
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Találd ki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És hogy lásd szent a béke:
-
chicken
senior tag
Atyaég, nézi valaki a CNN-t? A Zotom-vírus teljes izgalmát átérzi rajtam kívül valaki?
jaj, ezt elfelejtettem:
izé ..
akart lenni
[Szerkesztve] -
Neo...
aktív tag
Erről : Bővebben: link
Nem azért mondom csak kicsit idegesitő ! -
Neo...
aktív tag
Áhh , ez nemigaz , miért kell zárni a topicot ? mindig mindent meghagynak de amit mindenki vár szinte !
azt a topicot meg bezárják
Áhh nemértem én a moderátorokat ! -
MarKoo
addikt
Hmm nem tudom, sajnos mostmár nincs viszonyítási alapom. De aztmondják nem kell bájtfülűnek lenni ahoz, hogy észrevedd a lényeges javulást. Én itt vagyok neked élő példa. Egy nem bájtfülű. (mega)

kíváncsi!
A végén a kis zötyi felrobbant. Nem fognak többet elzötyögni vele a fagyizóba.
Ha tudom megszerzem a filmet, mert nekem nagyon bejött. -
kíváncsi
őstag
Ennyi volt
pedig ez a rózsa vére jó film volt 
-
MarKoo
addikt
Genius SW-5.1 Surround típusú rendszeren.
Nem felsőkategória, de nekem jelenleg megfelel és érezhetően jobban szól az Audigy2 ZS-vel. Nagy meglepetés ért, amikor kivettem a zacsiból és láttam, hogy aranyozottak a csatlakozók, mivel azt csak a dobozos verziónál szokás. Úgy tűnik mégsem. Sajnos ez nem az én hangkarim, de itt lesz egy ideig és lehet itt is marad. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kíváncsi!
Nem hiszem, hogy happy end lesz.
-
kíváncsi
őstag
Nézi valaki a rózsa vére című filmet?

-
e.vid
senior tag
válasz
kíváncsi
üzenetére
Talán itt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Valakit tudna segíteni egy vezetékes vagy mobilszám megkeresésében?
címet, nevet, házszámot, irányítószámot mindent tudok. Csak a telefonszám kellene. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Van köztetek tiszaújvárosi? nagyon fontos lenne -
tiv83us
veterán
-
A vezetési morál engem is idegesít... Főleg, mióta forgalomban tanulok vezetni...
Bár meglepődöm, milyen kedvesek néha... Pl. lefulladok egy kereszteződésben, és türelmesen kivárják, h. összeszedjem magam, elinduljak...
MUŁĐER:
Teljesen egyetértek veled... Nekem is rettentő nehéz néha a kocsit uralni. Bár mostanában (thx az új oktatónak) egyre inkább dől az én oldalamra a mérleg.
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
vezetés, ez érdekes: régen teljesen mindegy volt milyen kocsit hajthatok, csak benzin legyen benne

ma már ott tartok hogy jobban szeretek utas lenni, nézelődni...valahogy idegesít a vezetési morál... -
-
Loretto
veterán
Ez érdekes mert pont ma mondtam i am-nek (eü-i vizsgája kapcsán), hogy kíváncsi vagyok milyen hatással lesz rám ha jogsim lesz, mert álmomban semmi nemmegy, nincs fék amkor kell, nincs gáz amikor kell szal érdekes. Persze vezetgettem már akkor enm volt nagyobb gond, de ha élesben lesz...

nah nem ördögfestés van... -
MarKoo
addikt
Éppen most próbálok ki egy Audigy 2 ZS OEM-et, és keresem az állam. Az SB Live! 5.1-emhez képest így fülre azt mondom, hogy kétszer jobban kihajtja a zajkeltőimet és sokkal tisztább a hangja.

Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha te mondod, én elhiszem.

láma vagyok?
(Csak a takarítása nehéz lesz.)

![[kép] [kép]](http://www.forumfilmowe.info/otherpics/batman_joker_col_small.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.jokerfanpage.mynetcologne.de/images/Joker_Batzy.jpg)
Nem, de el tudom képzelni, már a neve is ''érdekes''.

Nem hittem, hogy megtalálom de sikerült most, hogy megvan a szám majd memgtanulják, hogy engem nem b*sznak át