- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Integra
titán
első vezetésem?
imádtam, ki sem lehetett szedni az autóból
apám ölében ültem (mert a pedálokat sem értem el) a trabiban és a szüleinél a faluban gurultam be a kertbe lejtönek lefelé..
az a baj veled, hogy iszonyatosan szkeptikus vagy pesszimista és minden para és jaaaj etc..
egyszer nem olvastam még olyat hogy tök jó volt picit aggódtam de összességében nagyon élveztem, meg alig várom már hogy újra menjek, mindenhol csak remélem, meg csak nehogy és így tovább.
ez így nem jó hozzá állás ha hiszed ha nem
szedd össze magad és igyekezz optimista lenni és ne azt mondd már hogy csak megcsinálom, hanem igenis megcsinálom és még szép hogy megcsinálom.
máskülönben neked egy nyugodt perced nem lesz soha az autóban az hót ziher!
szóval fel a fejjel!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest