Hirdetés
Aktív témák
-
rdi
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Jah,
közben fölvetődött bennem egy grafikon, ami vízszintesen a regisztráció óta eltelt időt ábrázolja napokban, az y tengyelyen meg a ma is aktív (megállapodás szerint az utóbbi 30 napban hozzászóló) userek száma szerepel.
A hacker támadásban egyébként úgy enlékszem , hogy én is elvéreztem
-
rdi
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
hihi
''Query: SELECT uid, nick, ban, face, posts, rank, reg, (TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as days, posts/(TO_DAYS(NOW())-TO_DAYS(reg)) as ppd, lasthit FROM users WHERE uid= ORDER BY uid ASC;
Error: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY uid ASC' at line 1'' -
rdi
veterán
nem tok aludni, mer bömböl a 20-i zene

-
rdi
veterán
válasz
mayerlaci
üzenetére
hehe nem csak nektek szabad ám!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Jó a fejed Tom-cat

-
rdi
veterán
Hát nem tom Te eddig mikben ültél (motoros járművekre gondolnék) de ha feldörmög egy jól beállított motor, és a hang egészen érdekes és megmagyarázhatatlan módon a gyomrodból jön fölfele a torkodon keresztül az agyadba, akkor majd máshogy fogsz beszélni. Aztán ehhez jön még egy olyan gyorsulás, hogy a füleid hátratolódnak a fejeden, a hátad belepréselődik a pilótaülésbe, hát ez az!
Ja és az összes vén mercis és béenvés pedofil belesáopad az irigységbe, miközben állva hagyod őket a lámpánál (meg a suhogós managere is) ...
Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogy hány tízezer kilométert voltam muszáj levezetni 70 km/h sebességgel, áruszállítás miatt.
Bizsereg a talpam.
Wilchinek: + van az az előnye, hogy mindeni mosolyog, így aztán nyugodtan gyalázhatok
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest