- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Lehet, hogy az OpenAI rakja össze az Apple Siri asszisztensét
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Mivel nem jött be az unbound semmilyen téren, így elővettem a Heat részt, és 1 hónap alatt level 50-re sok fullos kocsival pénzzel végig vittem szinte. A Payback idegesítő volt, hogy összevissza kellett kocsik közt váltogatni drift vagy elvinni valakit valahova vagy verseny vagy drag race, azt se tudtam már melyiket fejlesztem épp, meg volt amit nem tudtam megcsinálni amikor 5 helyre kellett egymás után időn belül elmenni, azt töröltem a francba is a paybacket. Nfs rajongó vagyok, de most szét tárt karokkal vagyok mert nincs mivel játszani. A régiket nem akarom feltenni, elavultak.
-
Feri1977
senior tag
Van valaki, aki megunta a heat-et és visszatette a jó kis paybacket?
-
napoleon2323
tag
válasz
Feri1977 #431 üzenetére
Szia!
Alapvetően tetszett a Payback, de a "random fejlesztéskártyáktól kivert a víz".
Heat-et én Unite mod-dal toltam és egy-két plusz moddal, úgy kifejezetten élveztem.
Unbound is jó, csak azt sajnálom, hogy nem adnak hozzá plusz single player taralmat (bár ez meg sejthető volt az EA-től..). -
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Ki játszik még a paybackel? Én újra elővettem, meg a heatet is, mert az unbound annyira nem fogott meg. TI hogy vagytok vele?
-
Fruityloops
tag
Hahó, valaki még játszik ezzel vagy a heat-el?
-
Fruityloops
tag
Sziasztok! Anno nagyon megfogott a játék hangulata sokat játszottam ezzel. Aztán jött a heat. Pár hét után meguntam. Most kijött az unbound az nem tetszik. A hangulata miatt visszatettem a paybacket, van más is aki így van vele?
-
dudu5130
őstag
Sziasztok! A DLC autókat, hogy lehet unlockolni? Kivittem a storyt de nem oldja őket fel.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #426 üzenetére
Na ha nem EA appban veszem meg, hanem Originben, akkor megy a vasarkas is es a jatek is. Itt most az a kerdes, hogy ugye Origin meg fog szunni, akkor mi lesz. Mert a support szerint az EA app veszi at az Origin helyet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #425 üzenetére
Kozben latom, masok is ezt irjak kulfoldi forumon. Es nem csak magyar regio, hanem egyeb mas regio is erintett. Nem ertem ezt, komolyan mondom.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, miért nem elérhető kis hazánkban a játék. Akciósan meg akarnám venni, de nem teljesíthető a vásárlás, mert a régióban nem elérhető. Felvettem a kapcsolatot az EA supporttal, de sajnos csak ugyanezt tudták mondani, hogy jelenleg nem elérhető a hazánkban, így játszani sem tudok vele. Mi a...? Értitek ezt? Hivatalos választ kaptam, hogy 2022-ben nem tudok magyar régióban játszani a játékkal, hol élünk?
-
Fruityloops
tag
válasz
Matteo18 #423 üzenetére
Szia! Nekem a hangulata és a játék sokkal jobban bejött és megfog, mint a heat. Nagy nfs rajongó vagyok, 1995 óta követem, voltak jobb rosszabb részek, most a heat fent van a gépemen, játszok néha vele ha van időm, de visszaraktam a paybacket, nem tudom miért, de megfog hangulatilag tényleg jobban és jobb szerintem mint a heat.
-
Matteo18
friss újonc
Sziasztok!
Valaki 2021 ben még nfs payback? -
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Kérdésem lenne. A képen látható küldetésnek már ötször mentem neki mindig más autóval, és mindig ki írta a végén hogy sikerült. Ennek ellenére nem ad újabb küldetést és nem is tűnik el az elvégzett kihívás sem.
A játék most Origin Access-el eredeti. Van neon, gumifüst, vanity Items is.Kb egy éve végigvittem a sztori részt, amit nem titkolok, tört volt, de akkor ez a jelenség nem volt meg. -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, most vettem meg a sima jatekot akcioban, mit kell vennem, hogy minden meglegyen?
All DLC Bundle vagy Deluxe Upgrade?
Valaszokat elore is koszonom -
sgteam
aktív tag
Jó lenne ez a játék ha a beállításoknál be is lehetne állítani a kormányt és nem a játék random beállítása érvényesülne
egyik kormányváltón a duda van a másikon a nitro
-
hhenry
őstag
Sziasztok! SOS segíség kéne
-
Ernesto78
aktív tag
előfizettem az EA Accesre és letöltöttem a játékot. Játszottam vele és most megvette a deluxe változatot. Letöltötte a DLCket, de a játékon belül az egyik opciónál azt írja vegyem meg a deluxe változatot ha kell , de már megvettem. Most töröljem le ls telepítsem újra a játékot?
-
vhw
addikt
válasz
dragonfx #409 üzenetére
Kb a 4. chapter az a pont, ahol az addig "fair" (medium nehézségen) versenyek elkezdenek egyre szentségelősebb restart eseményekké válni - főleg, ha egyszerűbb "olcsó" autókkal szeretne kitartani az ember a játék végéig.
Visszatéve Easy nehézségre - pár versenyt leszámítva - negyed/fél pályás előnnyel lehet célbaérni ajánlott szintű autóval, ügyes vezetéssel. (De még így is előfordult néhány verseny az 5. fejezetnél, ahol 20-30 szinttel magasabbra húzott autóval újra kellett kezdeni jópárszor.) Szóval nem az igazi a nehézségi szintek belövése.Mostanra már kipörgettem a karrier módot, visszatekintve az ajánlott szintek a versenyeknél így már csak valami halvány útjelzőnek tekinthetőek (Ch. 4-től). Ha újra kezdem, akkor tudatosan készülök, hogy a játék kb felétől csak tolni kell pénzt nem kímélve a magasabb szintű alkatrészeket a kocsiba, amennyit csak lehet. Illetve nem árt az aranyos budget autókat lecserélni ~100k és a fölötti ársávban mozgó járművekre. (Pl a végére már a sokat kibírt Defender 110 egyszerűen elfogy, nem lehet azokat a pálya vonalvezetéseket teljesíteni vele - amit mondjuk egy Lancer IX-el kényelmesen lehet)
A táblákat össze kell törni - belehajtva, gyakran rámpáról.
A teljesített versenyt újra játszhatod, ha pénzre lenne szükséged - ezért nem tűnik el a térképről.
-
-
vhw
addikt
Csak nekem van olyan tapasztalatom a játékkal, hogy a versenyenkénti ajánlott autó szint a bemelegtő 3 fejezet után teljesen elveszti kapcsolatát a valósággal (medium nehézség)?
A 4-dik fejezetben a versenyek döntő többségében lényegesen magasabb szintű (ajánlottól 10-20-al magasabb, legalább 1 brand bonus aktív alkatrészekkel) gykorlatilag csak hibátlanul lehet esély a győzelemre, vagy még így sem.
Mi a megoldás? Ész nélkül venni a minél nagyobb szintű alkatrészeket? Elfelejteni a "középkategóriás" autókat, és az egzotikusabbakat megvenni? -
-
bghistvan
senior tag
Szégyenfolt ez a "játék".....
-
lionshamlet
senior tag
Hello, uj jatekot hogyan lehet inditani?
Csak resume game jelenik meg. -
Lifer092
senior tag
Utolsó volt, hogy én Need For Speed néven futó sz*rt vettem... Az előző részével is beszívtam, a bánat nem játszik már vele szinte, ezzel úgyszintén, szépen kezd kihalni ahogy észrevettem, pláne hogy most már nem jön semmi jelentősebb content update....
Ez már csak futószalagon érkező játék, semmi több. Sajnos, de ez van. Semmi új, semmi újítás nincs bennük. Nem is értem hogy alapból a Free Roam Cops mód is miért maradt ki a játékból, egy NFS-ben alap dolognak kellene lennie....
-
jpeetr
aktív tag
válasz
ashiaor666 #394 üzenetére
tegnap jött valami patch ps4en. 1.10 asszem. lehet tudni erről valamit?
-
ashiaor666
csendes tag
-
ashiaor666
csendes tag
MX5 HardTop Mod
-
Joccc07
addikt
Ennyi volt a game. Bekerült a Vault-ba. Valószínűleg a júniusi volt az utolsó tartalmi frissítés. Béke poraira.
Nem baj, lesz helyette crew 2. Amíg nem jelenik meg addig kiszedem az ingyen kocsikat a crew 1-ből. -
cyberkind
félisten
Üdv!
A befagyásokra van valami megoldás? Konkrétan csak kikapcsolni meg újraindítani tudom a gépet.
-
Joccc07
addikt
Hogy őszinte legyek nem erőltették meg magukat. De legalább lesznek új abandoned cars-ok. Free roam cops még mindig nincs. De van cserébe fizetős DLC.
-
Lifer092
senior tag
válasz
ashiaor666 #377 üzenetére
Köszönöm, majd kipróbálom!
-
Lifer092
senior tag
Valóban jó volna már egy jó nagy update, amiben lenne végre free-roam cops, illetve pár extra ami feldobná a single részt, meg a multit is, mert sajnos az is elég vérszegény...
Na de már nem ártana kijavítani azokat a bugos pályarészeket sem, ahol az fps fix 60-ról beugrik 30 alá...
Ráadásul 1-2 percig is, ami mondjuk egy rendőrös üldözésnél (pl. Bait crate) különösen jól tud jönni hogy diavetítés az egész, miután kiértem a bugos részről hirtelen ismét 60 fps mint ha mi sem történt volna...
-
ashiaor666
csendes tag
Unatkozó PC játékosoknak egy kis ajándék! Feltéve persze, hogy az eredeti játék van meg és nem crack-elt - mert azzal nem működik!
Need For Speed Payback Mods
- Az összes verseny engedélyezése (a rejtett, meg nem jelentetett versenyek is)
- Az összes autó engedélyezése (csak aDLC-s autók, a rendőr/civil és egyéb autók még nem)
- Extra tartalmak feloldása
- Az összes csaliláda (BaitCrates) feloldható.
- Teleport versenyekre, eseményekre (amit hivatalosan nem engedélyeztek)
- Megnövelt távolság és zoom lehetőség a PhotoMod alkalmazásban
- A boltban megvásárolhatóak a stock (szürke) 6/9/12/16/18-as kártya csomagok
- Ugratásoknál nincs több videó
- És ha kedved szottyan, akkor fogd a kedvenc autódat és ugorj be vele akármelyik versenyre! Azaz a kedvenc drift verdáddal csúszkálhatsz pár kört akármelyik race, offroad esetleg speedx versenyen! Nincs többé korlátozva...További információk és letöltés ITT!
-
Joccc07
addikt
Nem tudom van-e rá opció.
Jónak nagyon is jó. 200+ órám van benne. De már elfogyott számomra. Most várom a frissítést. Az áprilisi késik mert elvileg most egy nagyon nagy update lesz.(Kétlem
) Pedig jó lenne ha felráznák mert a multi szar úgy ahogy van. A single résszel meg már rég végeztem.
-
s912
aktív tag
nintendora is kiadták vagy mi a szösz?
Underground és underground 2 az etalon nálam (most wanted sem rossz), de az utána lévők felejtősek. 2015-öst nem próbáltam, ezt viszont igen és azt kell mondanom/írnom, hogy tetszik.
Bár nem értem, minek minden egyes versenytípushoz külön autó, de ha a fejlesztők így gondolták, hát legyenRandom kártyák is érdekes koncepció, de meg lehet szokni.
Miért NEM porosodik az autó, ha már földes úton megy vele az ember fia (költői kérdés) -
talost89
újonc
Sziasztok!
Pc-n nem tudom teljes képernyőre állítani a játékot, hiába van beállítva. Alt+enter nem segít.
Remélem tud rá valaki megoldást.
Köszönöm a segítséget.
Üdv: Tamás
-
RMZ250
senior tag
Üdv. Valaki irányítja Logi Coldres Rumblepad 2-vel? Én nem tudom működésre bírni.
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Hogy lehet irányítást állítani PC-n? se a gamepadomat nem ismeri ,se a g27 et.
THX.
-
Lifer092
senior tag
Szép és jó a forza, csak még jobb lenne ha nem lenne bugos f*shalmaz az egész. Én kb. 1,5 hónap szenvedés utána döntöttem úgy hogy uninstall, és jöttem Paybackezni. - Az állandó kilépkedés, random fagyások, kékhalálok kiakasztottak már. Dugig van a net ezekkel a hibákkal ami a Forzát illeti, és megoldás nincs rájuk. Van akinél semmi gond nincs ugyanolyan gépnél, másnál meg 15 perc után ctd.
- Szerintem a Payback kontrollerrel jól irányítható, nekem tetszik.
Ha most jön a free-roam cops, akkor biztos hogy sok-sok órát beletolok még majd.
-
Outblast
tag
Végül is nem bántam meg, hogy megvettem most akcióban a Deluxe kiadást.
Eddig 10 órát beletettem már.
Sztem nem vészes az irányítás kontrollerrel, csak hozzá kell szokni.
Eddig mint minden részben a Drift a kedvencem, viszont ami nem nagyon tetszik az a kártyás tuning rész ...
Illetve az sem jön be nagyon, amikor menekülni kell a zsaruk elől és mind1 mennyivel megyek úgy utolérnek mintha a féket nyomnám a gáz helyett -
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
Hamarosan érkezik a freeroam cops update.
-
woros
őstag
Megszokás kérdése. Én anno PS3-on játszottam a 2010-es HP-el. Az első pár alkalommal kikészültem az irányítástól, de azért a végén csak sikerült Platinára kijátszani.
A 2012-es MW-t úgyszintén végigvittem meg a Rivalst és a The Run-t is, szóval az sem okozott gondot, illetve most ez a payback sem. Aminek számomra kicsit gáz az irányítása az a 2015-ös NFS.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Régebben játszottam a NFS jó pár részével. Mostanában kipróbáltam a 2010-es Hot Pursuitot. Ebben az irányítás nagyon kiakasztott.
Van itt olyan aki szintén próbálta ezt a 2010-es változatot? Az lenne a másik kérdésem, hogy ebben az új NFS-ben milyen az irányítás. Olyan mint a 2010-esbne vagy azért sokkal jobb? A kettő között nem játszottam. Sajnos a korábbi részekre se emlékszem már annyira, hogy azokban milyen az irányítás.
-
woros
őstag
Hétvégén végigvittem a játékot, nagyon jó volt. Megcsináltam a Speedcross-t is, az is elég király volt. Összességében nagyon meg voltam elégedve ezzel a résszel, megérte az árát (akciósan).
-
sunny84
senior tag
vedd meg , fenntartásaim voltak ezzel az nfs el , de nagyon jól el vagyok vele
alapot vettem meg 23 euróért de most hozzácsaptam a delux kiegészítőre feljavítást is
, egy jó tanács bár bill.el is elvagy de ha lehet szerez be xbox kontrollert kurv@ jó jobb íveken tudod tartani
-
Outblast
tag
Most, hogy akciós a game, nagyon gondolkodom rajta, hogy meg kellene venni.
Nézegettem róla teszteket, de eléggé megoszlanak a vélemények róla :S
Nehéz döntés.
Pedig jó lenne már egy frankó NSF játék. -
gabo91
aktív tag
sziasztok,
Közös gurulásban én is benne vagyok. Szombat délután illetve este ráérnék,
tgabo91 -
Joccc07
addikt
Holnap este 18:00-kor kinek van kedve egy kis szabad kóborláshoz?
-
woros
őstag
-
sunny84
senior tag
Üdv , csatlakoznék én is ehhez a szériához aki gondolja felvehet .... SunnyHUN néven megtalál
-
Gstyler
senior tag
60% SALE van most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest