Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludi85
tag
Sok FPS osszehasonlitast megneztem a YouTubon, es volt ahol szinte semmi kulonbseg nem volt a 3080 es a 3090 kozott meg 4K-ban is csak par FPS. Lehetseges hogy a kesobbi uj AMD illetve intel CPU-k lenyegesebb kulonbseget hoznak majd jovore? Igazsag szerint en a 3090-et rendeltem meg mert neha munkara is hasznalnam a jovoben (persze 90% jatek
), de ugy tunik a 3080 sokkal esszerubb valasztas
-
törölt tag
-
Andor22
aktív tag
iponban 429 ért tuf
[link] -
Rison77
senior tag
Asus TUF OC 430k, jólvan én befejeztem az iponon való F5 spamolást, nincs értelme
Már 4 ember megvásárolta, wtf, biztos, hogy Magyarországon élek, valaki csípjen meg.
-
ludi85
tag
Sziasztok!
Jol ertem hogy az OC es nem OC karik kozott csak annyi a kulonbseg hogy az OC-nak a BIOS szinten be van allitva a magassabb alap es boost orajel illetve a nagyobb power offset? Szoval elvileg ha az olcsobbikat veszem meg az Afterburnerrel hasonlo erteket tudok elerni csak azt be kell tennem a Startup-ba hogy minden inditaskor elinduljon?
Kerlek javitsatok ki ha tevedek!
-
Rison77
senior tag
Szeretünk Ipon, nem csalódtam.
Végül is így is best buy még 2080TI-hez képest
Mindjárt felrakom őket nvidia redditre, kapjanak egy kis nyilvánosságot.
Már el is fogyott?
440k volt az ára.
-
Zorel
senior tag
KINGPIN 360-as AIO-val
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Tuskone #4069 üzenetére
Lehet akkor marad egy 3700x, és ha tényleg olyan pöpec a Zen3, akkor majd év elején beújítok rá.Lehet már volt szó, de aqua-tól megkérdeztem, hogy a rendelési áron lehet-e számítani majd a rog strix-re (mint ahogy hallottam, hogy a TUF tulajoknál volt), erre annyit írt vissza, hogy "A rendelési áron van a rendelése" ...
felteszem ez azt takarja, hogy maradnak azon az áron amin meg lett rendelve. Kérdés, hogy mikor érkezik ugye
-
Tuskone
lelkes újonc
válasz
elite.cs11 #4067 üzenetére
Intel és AMDnél stock shortage szokott lenni, szóval hasonló
Ezért is lepett meg, hogy mennyien meglepődnek hogy kevés kártya van, főleg ekkora hype után.
-
Mumee
őstag
válasz
elite.cs11 #4062 üzenetére
Ha ilyen számok lesznek, akkor muszáj.
Főleg annak, aki 1440p 144hz-ben utazik nem pedig 4K-n.
15% a 10900K-ra elég meredek. -
elite.cs11
senior tag
válasz
AsakuraDave #4060 üzenetére
Köszi! Akkor kezdek aggódni, hogy a STRIX-ről még nem írtak ilyet..
Mumee: Ihh, ne írj ilyeneket, mert a végén még azt is meg kell venni
Megjelenési dátum leakelhetne végre -
AsakuraDave
őstag
válasz
elite.cs11 #4056 üzenetére
Nekem jött egy ilyen:
"Megkezdtük rendelésed beszerzését, neked nincs más dolgod,
mint hátradőlni és megvárni következő e-mailünket,
ami a legtöbb esetben pár napon belül megérkezik."2napra rá pedig, hogy átvehető a rendelésem.
-
elite.cs11
senior tag
Amúgy akik az Aqua-ból rendelték és már megkapták a 3080-at, azok az automatikus visszaigazoláson kívül kaptak bármi levelet? (A levél alján írja, hogy ez egy automatikusan küldött bla bla)
A lehet menni a kártyáért levél/hívás/stb nem számít. -
kevike576
senior tag
válasz
#15779328 #4049 üzenetére
techpowerup review-ban van teardown szinte az osszes 3080-hoz
https://www.techpowerup.com/review/?category=Graphics+Cards&manufacturer=&pp=25&order=date
-
válasz
csibuka85 #4034 üzenetére
50% a max amit a venti forog, de meg nem volt idom saját görbét állítani neki. Így hangja sincsen aztán gondolom ezért annyi az alap.
Verticalba van teve szóval a hátulját nem igazán látom elorol pedig az egyik legszebb lett ez vitathatatlan szerintem.
Egyáltalán nem mondanám soknak egyébként a 74 fokot amit maximum termelt nálam, mert teljesen jó “üzemi” hőmérséklet. -
snecy20
nagyúr
Oázis visszaírt...jó sokat rá kell majd még dobni a (tájékoztató áron kiírt) 330K-s Strix 3080-ra, ha valaki tőlük szeretne egy olyat.
-
Laraxior
titán
Azert nem gyenge, hogy mindjart itt a VGA de a penzt meg mindig nem vonták le.
-
csibuka85
őstag
Gondolom MSI kártyáról van szó és a kolléga hirdette itt PH-n. Tegnap rairtam én is hogy kéne a kártya de sajnos néztem belőle képeket és videókat. Az a 73-76 fok nagyon sok annyit az FE termel. Az én 2080Ti Gaming X Triom 58-60 fok volt egy 22 fokos szobában . Ehhez képest az új már kazán sajnos. A Backplate is műanyag sajnos . Összecsapott kártya lett pedig MSI -t szerettem volna de ez 3000 as szériában Nagyon Nagy Csalódás sajnos ! Asus legalább használ anyagot !
-
Laraxior
titán
Na, csak sikerult nVidia bacsinak shippingelni a kartyam
Raadasul azt mondja, hogy ma delelott erkezik. -
krisz166
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #3978 üzenetére
Lehet az lesz bár félek hogy csak év végén lesz kártyám ha nem próbálom meg ezt az evga dolgot .....lehet hogy hónapok kérdése mire én jövök a sorban de addig legalább lesz végre egy kártyám...de ki tudja már
-
válasz
Csokilama #4009 üzenetére
Abszolut nem fuldoklik, anno mikor meg rx 5700XT-m volt mertem normal, es vertikalba ia.
1-3 fok difi volt a homersekletek kozott ami kb hibahataron belul van.
Persze ahhoz hogy ez igy legyen nem egy kis hazba kell bezsufolni, plusz kellenek normalis jo minosegu ventik amivel at lehet szelloztetni a hazat. -
PitLee
őstag
Tudja manó én minden PC mellé tettem egy sima piros kapcsolós hosszabbítót amit használat után lenyomunk, (monitor, PC, nyomtató, hangszóró..ect)
A Corsair CX400 amit a mutter megörökölt tőlem, a mai napig megy, 2009.04 áll a számlán.
Persze ez nem jelent semmit csak mi piros gomb hívők vagymunk -
hoolla
aktív tag
Vertical mounthoz annyit, hogy nekem is volt. Kicsit jobb hofokok mellett jobban tartotta a a Ti a boost orajelet.
Viszont az En mountom, produkalt egy olyan igazi kuriozumnak szamito jelenseget, hogy eldobatta a kepet a monitorral ugy egy masodpercig, mindig, na most figyelj, akkor amikor felalltam a szekbol a gep mellol. De csak ha tul gyorsan. Ha finoman alltam fel akkor nem. Ez ment hetekig, es szerintem reszben ez olte meg az X34-et. De szerencsere javitottak gariban. Szerintetek mennyit anyaztam amig rajpttem, hogy a mount a baj??? Kicsereltem kabeleket, muanyagot raktam a szek ala a szonyegre, pff meg a fene tudja meg mit, mire gondoltam egyet es kiszedtem azt a szart. Es lass csodat nem csinalta tobbet.
Darabokra tortem a mountot, majd vettem egy ugyan olyat es aztis darabokra tortem.(Nem)
-
Nyomtam egy jó fél óra RDR2-t miután adtam egy kis boostot a kártyának és FurMark-al is meg küldtem vagy 10 percig és hibátlanul ment eddig.
Majd holnap nyúzom tovább, de eddig jónak tűnik, hiába 5:1!Hűtés terén is jól muzsikál szerintem, 73-74 között ugrált végig 99%-os teljesítmény alatt default fan curve használatával.
Ennyire toltam fel. Mit állításak még szerintetek?
Így 1815 a Mhz amikor be kapcsol játéknál vagy terhelésnél. -
PitLee
őstag
válasz
csibuka85 #3909 üzenetére
Az évet már meg nem mondom, de anno volt egy Abit Siluro GeForce4 Ti 4200 ami egy ABIT BD7II-RAID lapban muzsikált.
Valami Pentium 1,6 proci lett volna , de arra nem emlékszem, mert minden is húzva volt egy idő után. -
Mumee
őstag
-
-
Laraxior
titán
Amazonon 20EUR-ért vettem egyet. Még az 1080ti-t sem lassította
Jó vétel volt, azóta is porosodik, de SLihez pl jól jön, nem izzadnak annyira a VGAk.
-
Csokilama
tag
Kövezzetek meg, de azon kívül, hogy nézegetni lehet a relatíve fuldokló GPU-t nem értem ezt a vertical GPU lázat.
Mondjuk az alap ATX házelrendezés is értelmét vesztette mára.
Mi az ami egy jól megtervezett ITX házba nem fér el ?
Cooler Master NR200, ehhez is van vertical kit, riser és üveg oldalpanel, ami nálam a dobozában fog pihenni. -
SZULTA
tag
válasz
elite.cs11 #4006 üzenetére
létezik olyan ami támogatja
LINKUP - Ultra PCIe 4.0 X16 Riser Cable [RTX3080 RX5700XT Tested] Shielded Twinaxial Vertical Risers Port Extension Gen4 | Straight Socket {40cm} PCI Express 3.0 Gen3 and TT CompatibleShkiz0 sima 3.0 thermaltake premium is kb ennyibe kerül szval
-
válasz
elite.cs11 #4006 üzenetére
Mi ertelme? 1% a kulonbseg kb.
-
válasz
elite.cs11 #3983 üzenetére
-
Mumee
őstag
Az alacsonyabb boost az új driverrel máris sokat segített.
Végül lehet, hogy mégis annak lesz igaza aki a problémák nagyját a GPU quality mögött látta.
[link] -
gainwardgs
veterán
Végülis csak a Tv 10 milla
[link]
-
elite.cs11
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #4001 üzenetére
Még át kell gondoljam, hogy tuti ez lesz-e a megoldás, vagy nem, de megjegyzem, ty!
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
elite.cs11 #3998 üzenetére
Vidd el az enyemet 12-ert, meg sporoltam is neked 3 ezret
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- PlayStation 5
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- BestBuy ruhás topik
- RAM topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest