Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
Amúgy redditen már van is egy post, ahol valaki a developement drivert feltéve lefuttatott egy tesztet és ez megoldotta a crashelést a tálcára anélkül, hogy underclockolná a kártyát
-
Lord Myn
senior tag
Hali!
Szerintetek meg lehet kockáztatni egy 3080-ast (persze a 2x8 pin-es, visszafogottabb verziót) 600W-os táp mellé (egy 12V-os ág max. (nem peak!) 540W terheléssel), vagy inkább majd a 3070-es lesz a nyerő?
MOD: Ja, i7 8700 mellé...
-
Albigator
őstag
Majdnem 700 hsz már megint, 2 nap alatt..
-99.99% nincs kártya mikor lesz kártya, mocskos boltok drágán adják azt a pár kártyát
-0.01% van kártya (1 ember), de talán nem lett olyan jó a teszt eredmény az egyik játékban, mint kéne (lehet user error)A TUF még mindig jó, ezt már mindenki tudja igen. Srixről még mindig semmi ahogy látom.
-
BeZol
őstag
Hiába riogatsz itt ilyesmivel, már vittem vissza alaplapot pont ipon-ba 1 hét használat után, annyi h ülnek 2-3 hetet a pénzeden még utána. Ha meg gyakori ilyen vevő vagy, akkor lehet ki sem szolgálnak egy idő után
Értékcsökkenés akkor lenne, ha pl megkarcolod, de ez teljesen érthető is, de az, hogy bontottá válik a csomagolás és "kipróbálod, használod" úgy, hogy ebből semmi sem látszódik meg a kártyán, akkor nincs miről beszélni.
Mondok neked egy teljesen életszerű példát: megrendeled, kibontod, éééééés nem fér be a gépházba, de pl. nem 1-2szer előfordult, hogy épp annyi dolgunk volt, hogy hiába hoztunk vmit haza vagy hozta haza a postás (most pl covid miatt mi 3 napig minden dobozt "pihentetünk" a fertőtlenítést követően a csecsemő miatt), egyszerűen 3-4 napok is elteltek mire tényleg kibontottuk. Vagy másik példa, mikor pl. szülőkkel vetet vmit az ember, és csak x nap múlva hozzák át a terméket.
User hiba miatti karcoláson kívül mesélj nekem, hogyan bizonyítja bármelyik e-kereskedő, hogy értékcsökkenést kell fizetned?
Ez a kártya eleve sok áramot eszik, lehet a táp nem bírja vkinél és emiatt inkább eláll a vásárlástól. Annyi féle-fajta valós/kamu indok lehet. Ez az a rész, amikor a gyakorlat találkozik a "törvénykezéssel".
A nyuszi-muszi vásárlót persze meg lehet szivatni, de az ilyen embereket az élet más területén is eltapossákEzektől függetlenül nekem nem lenne pofám ennyire túlárazott esetben egyáltalán megvenni majd visszavinni. De ha pl. coil-whine-olna, vagy hangosnak ítélném, szintén vinném vissza, és ugye indokolni sem kell. Nem kell és kész. Give my money back
-
Laraxior
titán
válasz
-=RelakS=- #2185 üzenetére
Ettol kimelem meg a vasarlot. Egybol a masik oldalrol kinalom 1000€-ert.
-
Tekmen
aktív tag
Aztán a leleményes(?) vásárlót majd jól megcipőzik a méltányosság megsértéséért.
A e-kereskedő szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e. Amennyiben ez nem így történik, például a vevő a megrendelt termék visszaküldéséről nem haladéktalanul dönt, megkezdi annak használatát, az általa esetlegesen okozott értékcsökkenést meg kell fizetnie.
-
BeZol
őstag
-
Devid_81
félisten
Biztos, hogy a 3080 sikeresebb lesz (elobb utobb) mint a 2080 vagy Ti valaha volt.
De azert ne feledjuk jelenleg a hozzaszolasok 90%-a abbol adodik, hogy senkinek nincs kartyaja, mindenki csak ott all, hogy elo van rendelve es errol megy a nagy beszelgetes, meg a hozzatartozo arakrol.Ja jol latom kb 2-3, usernak van osszesen kartyaja a tobbiek csak varakoznak.
Szoval ezzel meg most nem hasonlitanek semmit sehova -
thomasvold
őstag
válasz
antikomcsi #2173 üzenetére
Úgy gondolom, a 3070-nél nem lesz ilyen hiány.
-
gabor0928
aktív tag
Számomra felfoghatatlan hogy valaki sokkal többet fizet valamiért ami bizonyítottan olcsóbb. Vagy annyira tele a zsebe, hogy azt se veszi észre ha kiesik belőle 400 rugó.
-
nexplo
őstag
válasz
antikomcsi #2173 üzenetére
Ugyan ezt érzem. Bár addig duzzogva elvagyok a 2080TI-vel. Most türelemjáték megy ugye. Egyszer csak vége lesz a láznak
-
antikomcsi
veterán
válasz
thomasvold #2156 üzenetére
Ha jól látom ez az a kártya, ami előtte 313K volt. Kicsit csalódott vagyok, de nem csodálkozom. Amíg nem telítődik a piacnak azon része, ami mindent kifizet az új termékekért, és/vagy gyorsan megveszi bányászni ha jó a termelési aránya, kerüljön, amibe kerül, addig ezek ennyibe fognak kerülni. Nyilván nekem nem jó, aki több évente venne egy VGA-t, otthonra, játszani néha pár órácskát, de az dobja rájuk az első követ, aki nem használná ki ezt a hirtelen hypevonatot egy kis extra pénzkeresetre. Már nem is számítok rá, hogy itthon pár héten belül lemegy az áruk, szerintem a 3070 is ugyan ilyen hiány termék lesz. Abban reménykedem, hogy nem lesz belőlük akkor hiány, mint az előző bányászláznál volt, és január-februárban, már számomra is jobb áron lesz.
(#2158) gabor0928
Amúgy nem tudom, ki, hogy van vele, de nekem egy RTX 3080 mellé, nagyon hiányozna egy geforce now tagság, ha nem lenne! -
gabor0928
aktív tag
válasz
LoyalGuard #2169 üzenetére
Nem is kapkodnak már érte annyira... rekordideje fent van
-
LoyalGuard
tag
Gainward kaphato megint az iponnal. 400k "csak"
-
Black_Sheep
tag
Köszönöm a tippet, megrendeltem. Az oberwarti EO nem távolság, a 799 €-s ár 5 éves garanciával megfejelve egész baráti, fizetni pedig csak átvételkor kell. Ha sikerül innen behúzni, akkor jelzem, gyanítom, hogy ez a készlethiány és elszállt árazás eltart egy darabig.
Az amazonos rendelésem is él még, valamelyik csak bejön. -
Laraxior
titán
válasz
elite.cs11 #2162 üzenetére
Biztos ami biztos eladom hamar, vagy elcserelem egy 2080Tire
-
egyedülülő
őstag
Jön is elő a drága, első szériás kütyübetegség. Ezért nem szabad azonnal beleugrani ilyesmibe.
-
Laraxior
titán
[link] ingame crash 3080.
Ez volt mar? -
Rison77
senior tag
válasz
Jövő hétre eljutunk oda, hogy a strixet ha kapnak belőle 2080TI áron fogják adni.
-
gabor0928
aktív tag
Nem lehet hogy ettől az "Ingyenes Geforce Now Premium tagság"-tól ilyen drágák? Az Aqua-s TUF-on Csak Legion volt
-
szabeska
addikt
válasz
-
thomasvold
őstag
Ipon, 400-ért Gainward, holnapi átvétellel
[link]
-
arn
félisten
Nv oldala egy vicc... belerakom a kosaraba, beloginolok, kosar sehol, kartya nem elerheto.
-
Laraxior
titán
Ennyi oldalt kb lehetetlenseg figyelni.
Hogy eppen vajon hol bukkan fel -
válasz
Cthulhu Dawn #2132 üzenetére
00:50-kor már nem tudtam kosárba tenni
-
GabeE3e
tag
Fél1-re beidőzítik, hogy elérhető, hát ezek jó nagy parasztok.
-
defdani
csendes tag
https://www.alternate.de/ mennyire jó oldal asus tuf oc rendelésre? mennyi a szállítási költség?
-
croni1012
lelkes újonc
Nekem sikerült rendelnem, feldolgozás alatt áll, bár még emailt nem kaptam, de a [customer service oldalon] kiadja a rendelést.
Aki az FE után hajt, annak javaslom a gyakori frissítést és a termék oldalán, nem a listázóban.
Főleg azért, mert fixen 700eur volt (255k forint) és nem a mostani elszállt árak... -
Cassio1987
tag
Meg is feküdt az oldal rögtön
-
croni1012
lelkes újonc
Még sosem írtam ide hozzászólást, de gondoltam ez fontos lehet valakinek:
Ebben a pillanatban van készlet a német nvidian:
[link] -
Tekmen
aktív tag
válasz
HelloTwinky #2128 üzenetére
Tuti nem. Kamu az egész
-
warcat
veterán
Ha túl érzékenyre állítod be a szerveren az értesítést, akkor lesz egy csomó dühös vásárlód aki veri az asztalt,hogy hol a cucc.
Így jellemzően minimum időintervallumnak el kell tellnie amíg raktáron van a keresett áru és/vagy minimum darabszám mellé.
Az ennyire 'forró' cuccoknál teljesen reménytelen az értesítőben reménykedni sajnos, ha ki is küldi már nem fogod elcsípni. Vagy persze 420 000 Ft-os kihagyhatatlan ajánlatról érkezik az emailamit az F5-t nyomkódó sorstársak meghagytak nem meglepő módon.
-
HelloTwinky
csendes tag
Nekem is az aquanál sikerült megrendelnem még 17.én most ma váltott át az "összekészítés alatt"-ra jelent ez valamit?
-
hoolla
aktív tag
Szerintetek lehetseges lesz feldobni a 90-es biosat a 80-asra?
-
Linem
senior tag
Az aqua-nál már 1 hete beállítottam mindegyik kártyára a raktárfigyelőt, hogy e-mailben azonnal értesítsenek, ha elérhető a termék. Azóta többször is elérhetőek voltak a termékek, mégsem kaptam semmit. Akkor ennyit ér a beállítás?
Vagy csak én nem kaptam azóta sem értesítést semmire?
-
warcat
veterán
válasz
DrTechnoid #2120 üzenetére
Tényleg komoly adag készült belőlük, de egyszerűen elsöprően brutális az igény rájuk.
Jensen is felpaprikázta a népet, eltte szar érték/arányú volt a 20xx széria, és szerintem bőven benne van az is, hogy sokan egyfajta kényeztetésnek szánták maguknak (persze ha megmaradt a munkájuk, ami IT esetén esélyes) ha már idén elmaradt a nyaralástól kezdve minden.
Szerk.: és kell annál több, hogy az egész 2080 Ti topikban 2 év alatt született bő 2900 hozzászólás, itt meg már 2100 felett pörgünk úgy,hogy egy ember jelentkezett eddig, hogy van kártyája?
-
sittes79
addikt
válasz
DrTechnoid #2120 üzenetére
Pár ezernél nem több legyen max 10.000 3080
-
válasz
-=RelakS=- #1894 üzenetére
Mostmár őszintén kezd érdekelni engem hogy hány darab (minden gyártót beleértve) , de komolyan hány darab 3080 készült összesen ezidáig , én olyan 250db-ra tippelek bolygószintre levetítve , 3090-ből meg 10-12 darab. De lehet hogy túlzok picit, mert ennyi se. /szarkazmus off
-
hoolla
aktív tag
Na jol van, csak feltornasszak a sima 3080-as arat egy tularazott Turing Ti nyito arara.
Ugy nez ki, hogy egy decent 3090, forintositva, boven 600k folott lesz. Annyit nem adok azert a picsanyi extra teljesitmenyert.
Asszem, hogy en hatradolok amig AMD is elobujik, aztan, ha az sem lesz semmi extra, akkor megveszem a leghuzhatobb 3080-at azt viszlat. -
MomoSinX
aktív tag
Én vagyok az egyik "bűnös" az Iponos TUF Gaming OC-ra. Már egy hete ezeket a szarokat vadásztam, külföldről semmit nem sikerült behúzni. Akárhogy is nézem az árak már mindenhogy elszálltak itt minimum fél évig....
-
Rison77
senior tag
válasz
AsakuraDave #2104 üzenetére
Azért a legutolsó kártyával az Aqua is hasonló árazással számol már, ugye MSI Ventus 350k-ért volt.. Szóval ezek után top kártyákra Gaming X, Strix, szerintem 400k alatt ne is számítsunk.
-
AsakuraDave
őstag
Jól megszívják a magyar gamerek ha minden stockot az ipon kap meg
De innen látszik is hogy mennyire játszanak az árakkal(mint mindig), hogy az OC verziót egy 10essel occóban áruljákMindegy úgy tűnik van elég pénzes balek aki ezeket így is megveszi meg legalább az iponnál tényleg van/volt kártya...
-
2thletme2day
őstag
válasz
egyedülülő #2099 üzenetére
Amennyire elszálltak az árak ott is lehet, hogy inkább áldás ez... A pénztárcám biztos nem bánja.
Eddig úgy voltam vele, hogyha lesz 300k környékén 3080 akkor azt veszek de lehet, hogy csak 3070 -et kapok ugyanezen az árszinten...
-
mihellers56
tag
Már nem elérhető hát ;) gyors volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2