- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz Cassio1987 #4336 üzenetére
2020.09.28-án rendelt MSI Ventus elvileg hnap, azaz 2020.09.30-án érkezik...
Nem mintha ilyet akartam volna de ha nincs ló jó a szamár is...
Tesztelni legalább jó lesz.
Arra leszek még kíváncsi hogy ez a 6:0-ás vagy már legalább az 5:1-es változat[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
Mit gondoltok lesz rev2 FE kiadas,vagy ujra elerheto az FE? Vagy ennyi volt? Jutott akinek jutott?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Zsombors97
tag
@sylex1 Azért majd tudasd velünk, ha valami madár elviszi 470k-ért Szerintem holnapra elviszik
-
kevike576
senior tag
i don't want to live on this planet anymore
-
veterán
Teljes mértékben egyet értek, viszont az MSRP árakból sosem jó kiindulni itthon, mert az sosem volt még közelében sem annak amennyiért itt meg lehet venni.
Nyilván nem érnek 400+ a 3080-ak amikor készlet lesz már 300-350 körül lehet venni a jobbakat, de addig sajna ez van.
Az a baj, hogy nem kicsit kell rá dobni az majd 500 körül, mert az itthoni bolti induló árak is 650+ legalább a leggyengébb verzió esetén ami botrány...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
keIdor
titán
Azt se értem...
Akkor már inkább ez: [link]
Ha már mindenáron 1200€-t nem sajnál valaki kártyára, ott 1600€ is akad. És akkor már inkább az nV és a Micron hízzon, ne valami skalpoló.
Ennek az az előnye, hogy ez biztos top kártya marad a memória és a GA102-300 miatt. Mert ott már szinte az egész GPU feloldott.
Ez a Hopperig csúcs kártya marad, míg a 3080-ról ez nem mondható el, lehet januárban lesz jobb ajánlat vagy hamarabb...
Szóval ezért mondom, ha már valaki majdnem 500k-t kiad egy herélt kártyára, akkor kicsit dobjon még rá és kap 24GB-osat...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Rison77
senior tag
-
Laraxior
titán
Kicsit vicces, hogy indítom a tesztet, órajel 2055MHz.. és még 43°C körül van a GPU, de már szedi vissza az órajeleket. Kíváncsi leszek, hogy a nagykutyákat milyen TDP limittel látják el.
Mondjuk egy HOF verziót. Vagy a Kingpint.
Strix OC mennyi? 400W+?*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
warcat
veterán
Egyetértek, de nem mintha 3090 kapható lenne
Amazonról valahogy nem akarják elvinni a Zotac Trinity 3080-at 1548.51€ + postáért, 6-10 nap szállítási idővel, "ComputerPirates DE" eladótól
Ezek az emberek már komolyan....leggyengébb 3080, dupla áron, nem azonnal, suttyó sefter névvel....
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
keIdor
titán
Az mindegy, a 380k is lehúzás.
Ha a bolt csinálja, ha magánszemély...
Ezek a kártyák 270-310k között lennének reálisak.
Én kinti mércével is jól keresek, de eszem ágába nem lenne venni ilyen 1200€-kért, valami skalpolót hízlalva. Akkor már tényleg ott a 3090.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
keIdor
titán
-
veterán
válasz Laraxior #4374 üzenetére
Próba cseresznye..
Ha nem viszik el akkor simán elállok a vételtől aztán kivárom a Strixet.
Ha úgy menne az RGB ahogy szeretném, akkor tuti megtartanám, mert amúgy hibátlan.
Ami számomra nagyon fontos abból viszont nem tudok engedni szóval inkább megválok tőle!The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Na én készítem a kukoricát, mert feldobtam az MSI-t.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Rison77
senior tag
válasz Laraxior #4355 üzenetére
Azért durva lenne, ha nem vonják le. Számlát /garijegyet kaptál már hozzá?
Én egyszer anno diablo 3-al jártam így, kifizettem bankkártyával a blizznél, letétbe helyezte csak a pénzt, játszottam 1 hetet, aztán visszautasították a kártyám,account lockolva... 2 napig beszéltem blizz supporttal skype-on, hogyan tudnánk ezt megoldani, végül az lett, hogy bnet balance-ra töltsek fel 60 EUR-t, és majd ők onnan levonják. Accot feloldották, pénz maradt, 1 évig nem mertem hozzányúlni, utána egyik fele ment gametime-ra, másik fele meg diablo kiegre.
-
Tuskone
lelkes újonc
válasz gainwardgs #4364 üzenetére
Ja hát nem árt az MSAAt nem 8xn vagy mennyi a maxon hagyni 4kba már nem igazán kell.
Normális beállításokkal már nem olyan vészes
https://youtu.be/L6wNOGBi3LU -
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #4364 üzenetére
Optimalizálatlan szarok...
A Crysis Remastered is... csak az meg még rosszabb lett, mint az első volt.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz Cthulhu Dawn #4362 üzenetére
Nem nem, akkor eladom ebayen, csak akkor veszek magamnak egy 3090-et
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #4360 üzenetére
Gondolom GTA5-ben is a füves részeken beesik az FPS. Még 1080p-ben is, nemhogy 4K-ban
-
Laraxior
titán
válasz Cassio1987 #4356 üzenetére
Holnap már nem lesz honnan levonni, rábasznak. Ráadásul az UPS-nél sem kellett semmit sem aláírni, csak a kezembe nyomta a dobozt. Szóval át se vettem
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #4353 üzenetére
Dehogy, sima 1080p.
4K-ban nem fog tudni 2000 feletti órajelet.Durva, nézem a bankszámlám... még mindig nem vonták le a 700eurót.
Ez egy ingyen VGA*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Danex
addikt
válasz Találtgyerek #4345 üzenetére
MSI-hez ma kerültek fel custom biosok a gyári oldalra. Ott van teljesitmény és csendesség centrikus bios is.
-
veterán
válasz Cassio1987 #4351 üzenetére
Elengedem a várakozási időt egy újra!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Laraxior
titán
válasz -=RelakS=- #4348 üzenetére
Mindegy mennyiért adod most. Elviszik...
Mondjuk így hogy már van... nem is csodálom. Ez egy nagyon jó VGA[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Találtgyerek #4345 üzenetére
Nagyon szép és nagyon is jól hűt, de szerintem én megválok tőle az Aura hiánya miatt..
Mennyiért kellene feltenni, ha a TUF 450-ért megy?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
-=RelakS=-
veterán
Az azért érdekelne, hogy a Zotacnál milyen gombát szedtek, hogy azt hiszik, több, mint kétszeres áron is fogyni fog a kártyájuk.
Vagy lesz elég hülye, akinek így is kell?Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
elite.cs11
senior tag
2-4 hét nekem belefér.
Én szívből kívánom, hogy menjen le az ára. Én ilyeneken nem zavartatom magam. Amikor megrendeltem akkor megbékéltem a gondolattal, hogy kidobok egy valag pénzt
Az sokkal jobban zavarna, ha utlóag változna az ára számomra (nyilván ez esetben csak az zavarna, ha nőne) -
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #4342 üzenetére
Hát azt nem tudom, de a 144-et azt tartja nagyjából. Most DX12-ben próbáltam, DX11 valahogy simábban fut.
-
nagyúr
válasz elite.cs11 #4133 üzenetére
Írtam már korábban, hogy 2-4 hét rendelési idővel lehet elvileg rendelni, de rákérdeztem és a kutya se tudja garantálni, hogy megjön e. Plusz ha idő közben lentebb menne az ára, akkor beszoptad, mert a foglalási áron kell vinni.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
-
veterán
válasz Cthulhu Dawn #4332 üzenetére
Nekem 15:48 volt az Aqua Strix OC rendelés leadva... Szóval inkább nekem nem fog...
-
veterán
válasz Találtgyerek #4333 üzenetére
Egyáltalán nem!
Ilyen halk kártyám már régen volt!
És így a hőmérséklet se megy 60° felé!
Ha menne az Aura akkor nem gondolkoznék egy másodpercig sem, hogy megtartsam-e..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Laraxior
titán
1080p-ben Battlefield 5 alatt szépen tartja a kártya a 2040MHz-et
-
Cassio1987
tag
Azért vicces, hogy 22.-én rendeltem elő a leetről egy msi ventus 3xet aminek még se híre se hamva, de a pénteken rendelt asus a foramaxtól már az átvevő ponton van
Leet az keresett már meg bárkit az előrendelésekkel kapcsolatban? -
Rison77
senior tag
Azért még mindig érdekes ez a strix... 1-2 ilyen pár százezres youtube videós kitehette a videót róla laikus szemmel, konkrétan az első valami kőkazdag arab sejk, aki biztos megfizette , a másik a cseh fiatal srác, és most ez. Viszont 0 részletes írásos teszt..vagy direkt nem engedte az asus addig tesztelni míg nem jött ki a tegnapi friss driver?
Uhh azért az Aorus se lett rossz, ráadás 4 év garit adnak hozzá. Megjelenés 10/02.
[ Szerkesztve ]
-
elite.cs11
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #4332 üzenetére
Ajánlom keldor-t, neki kettő lesz, ha jól hallottam
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem is strix 15:45, ha pont nekem nem jut az elso szallitmanybol valakit megkeresek .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
hadogabi1
senior tag
válasz elite.cs11 #4326 üzenetére
En is strix oc 15:30
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
veterán
Már van rendes teszt róla, szóval lehet bizakodni..
Nagyon bejön ez az MSI kártya és szerencsére nem Crashes fajta viszont borzasztóan idegesít, hogy nem egyszerre műküdik a fény szóval lehet nekem is Strix lesz a vége csak az meg kitudja mikor lenne.
Lehet kis dolog, de nagyon bántja a szemem...The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
keIdor
titán
válasz elite.cs11 #4323 üzenetére
Egy Aqua és egy Geizhals, kint élek, csak láttam magyarba 09.17-én egyből 15:30-kor rendeltem is egyet.
Mindkettőt átveszem majd, az egyiket eladom később. Csak a számlán lévő összeget kérem érte...
De fene tudja mikor jönnek meg, nekem az osztrák azt mondta, hogy október második hete...¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz GhostRider23 #4306 üzenetére
De várom már a Strixem, itt folyik a nyálam rá.
Vajon legyártották már egyáltalán?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz gainwardgs #4317 üzenetére
Hogy mit?
Ja, Tomb Raider... azom nincsen már
Hjaa, tudom már, elakadtam vele valahol, azért lett uninstall a vége(#4315) AsakuraDave: Nem a legújabb... még tesztelni akarom 1080-ban magas órajelen, hogy mi a helyzet a kondenzárotokkal
[ Szerkesztve ]
-
FearFmRadio
tag
-van itt esetleg olyan RTX 3080 tulaj aki I5 el használja a kártyát ? netán olyan aki Ryzen procival ? ( bár sok helyen azt mondják játék szempontból még mindig intel a best )
-normál ( gyári értékek alapján tuning mentesen ) használat mellet mekkora Tápot igényel ? 600-700 ?
-Még mindig sehol nem lehet venni ? vagy netán valamelyik külföldi oldalról lehet rendelni Magyarországra ? -
veterán
válasz AsakuraDave #4313 üzenetére
Hmmm értem, akkor jól van az így!
El döcög szépen minden rajta!
Csak ez az átkozott Aura menne...[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
Kártya függő szerintem. Az MSI out of box feltolta annyival a TDP-t hogy már csak 3%-ot hagyott rá. Az FE-n nincs semmi így ott azért van annyi, nekem a nem OC TUF 117%-ot enged, gondolom az OC TUF meg olyan 107% ha jól emlékszem GN OC videójába annyi volt.
[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Laraxior
titán
Driverből nem tudnak belenyúlni a biosba. Ez a VGA úgyfest, hogy ennyi. 320W-os TDP-vel ez 330W lesz mindössze.
viszont te jobban le tudod húzni a power limitet... ha esetleg akarsz magadnak egy 1060 szintű VGA-t.[ Szerkesztve ]
-
Csokilama
tag
Meggyőzött, inkább vissza is viszem a TUFot
Szerintem aki előrendelte AQUAbol 360k(?)-ért az jól fog vele járni,jövőkarácsonyra.
Tetszik a hűtő kialakítása. Látszik, hogy 3090-re méretezték. -
Rison77
senior tag
Azért simán ráment egy 750-es táppal i9 10900K-val, úgy hogy még húzta is a kártyát.
-
hadogabi1
senior tag
Várós :) elorendelve aquabol febr 5 szulinapom addigra csak megjon. Lassan karacsonyban sem bizok :)
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
GhostRider23
tag
Asus ROG Strix 3080 OC review youtubeon! Nézzétek!
2100mhz-ig tolták az OC-t neki!
[link] -
elite.cs11
senior tag
Vertikális rögzitéshez
Szerintetek [ezzel] a mount-al túl közel lesz az alaplaphoz? Phanteks-et sehol nem találtam készleten...
Szerk.: Tárgytalan, néztem róla videót. Kb ugyan olyan távolságra teszi ez is, csak ebben van egy törés, ezért a képen úgy tűnik, mintha túl közel lenne az alaplaphoz..[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
GamerNexus a felmerült problémákról. Azért ez így egy kicsit durvább...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Projektor topic
- Linux kezdőknek