Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun1997
csendes tag
Én lemondtam az AQUA-s rendelésemet, 15:50 es volt, úgy hogy valaki majd viheti az enyémet
-
Puzzony
tag
Megvan a kártya, haza is értem vele, Váci úti Aqua-ból. Az eladó mondta hogy 3, azaz három darab kártyájuk érkezett ma reggel, szóval nem mindenkinek lesz örömteli napja sajnos aki oda rendelte
-
szabeska
addikt
-
Dareius
tag
-
szabeska
addikt
válasz
AsakuraDave #2238 üzenetére
Fizettetek elore?Aki kapott aqua sms-t? Mikor rendeltetek pontosan?
-
-
válasz
Zsombors97 #2041 üzenetére
Csak 1440p, itt van komoly CPU limit is.
-
Dareius
tag
Nézzétek meg azon országok áruházait, ahol a versenytörvények úgy ahogy szabályozva vannak pl Ausztria. ott max 800-euro. hozzá teszem az is sok.
tehát Magyarországon akár 1400 EUR is lehet mert papíron szabályozva van de nincsen olyan osztály létrehozva ami ellenőrizné
.
Ezért a kártyáért építettem külön gépet lehet kár volt
-
Laraxior
titán
Lassul az nVidia oldala. Figyeljétek!
-
válasz
Bassssszus jó már nektek!
Remélem jövőhéten érkezik a Strix is! -
Jacek
veterán
reggel volt az amazon.de is három fajta "remek" Inno 3080, 900+ euro Okt közepére, már csak egy fajta van de egy nem adok annyit érte kettő nem szállítják svédbe
-
Csokilama
tag
válasz
AsakuraDave #2235 üzenetére
Nekem is jött az email. Átvehető.
-
Zorel
senior tag
válasz
Az jó lesz már ha lesz több embernek is és lesz tapasztalat. Nálam nem keveset fogyaszt ez a TUF.
Gyári értékeken (ref) kitolt power limit (117%) mellett 375W nagyon sűrűn power limit van. Boost clock 2040MHz és 1840MHz között ugrál ingame. Ma már próbálok én is feldobni pár tesztet, tegnap nem igazán volt erre időm, kb 1 órát tudtam játszani. -
Puzzony
tag
Most jött email-em és SMS-em hogy rendelésem átvehető (ASUS TUF non-OC) az Aquánál.
-
Laraxior
titán
Én itt vettem észre, maradj itt szerintem.
Ha nagyon lassul az oldal, akkor érdemes rátapadni, akkor már érzékelték a botok, hogy van eladó.
Én is csak azért piszkáltam, mert tök lassú volt. -
hadogabi1
senior tag
Aqua strix oc. Osszekeszites alatt de gyanitom ez azt jelenti hogy a 10 gb ram fele mar lejott a szalagrol mar csak a masik fele hianyzik meg jo sok csavar. :)
-
szasanyi
félisten
-
L4mie
veterán
Csehek nem szállítanak haza?
-
Lord Myn
senior tag
Köszi, akkor azt hiszem várok a 70-esre, remélem azzal már nem lesz ilyen készlethiány probléma...
(#2200) szabeska: Zalman 80 Bronze+-os, azért írtam, hogy annyira nem sz*r, mert 45A-es a 12V-os ága.
De azért nem akarok úgy járni , mint jó pár éve, amikor GTX 780-asom volt Chieftec 500-as mellett és játék közben sokszor random újraindult a gép, azután amikor lecseréltem egy GTX 970-esre a VGA-t, megszűnt a jelenség...
-
croni1012
lelkes újonc
válasz
Laraxior #2207 üzenetére
El kell adni dupla annyiért idehaza
Többiek gyakran f5-özzék az nvidia oldalát, mert totál random kerül ki, nekem éjfél után volt nem sokkal, ami ha azt nézzük, hogy amerikában határozzák meg a készletinfót, akkor logikus, hiszen ott olyankor még csak délután 3-4 óra volt.
-
Albigator
őstag
válasz
Laraxior #2206 üzenetére
Próbáltam átnyálazni ezt a rengeteg kommentet de én nem láttam.
Ráadásul neked is van 200+ hsz-ed ott se találtam hirtelen h linkeltél volna ilyet...Ha meg a másik topikban van az remek... Egész nap csak olvasni kéne h mindenről értesüljön az ember..
Az h meg ki rendelt mennyiért más dolog, engem most már tényleg csak azok érdekelnének akiknek már megjött a VGA (MO-on!).
-
Csokilama
tag
AQUA TUF rendelésnél az úton az üzletbe átváltott raktáron státuszba.
-
BeZol
őstag
válasz
Lord Myn #2195 üzenetére
Ezért kell 1szer venni egy 700+ W-os tápot, és le van tudva jó időre a témakör.
Én 2009-es corsair 750W-os tápot használok mai napig (8700k+5700xt), de előtte kapott crossfire 2kártyás rendszer miatt játékokban 550W-os terhelést is évekig!
Amit te írsz, olyat haverom sem mert bevállalni, pedig 620W-os tápja volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest