Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
elite.cs11
senior tag
-
tupacamaru
veterán
válasz
elite.cs11 #5795 üzenetére
Én a B-re gondolnék, mert a többi méret az fix.
Akkor tévedtem.
-
válasz
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Gyártó válogatja. A legjobb, ha a B-vel számolsz, akkor nem ér meglepi.
-
elite.cs11
senior tag
-
warcat
veterán
...
-
Mumee
őstag
Azt hiszem ez évben nem sok 3080 lesz 400e alatt, illetve nem sok 3070 lesz 250e alatt így.
NVIDIA CEO Jensen Huang expects GeForce RTX 3090 and RTX 3080 shortages to last until 2021
-
Rison77
senior tag
Újabb videós "teszt" a strixről, angol felirattal. Ez legalább egy fokkal hozzáértőbb mint az előzőek.
-
boogie84
veterán
válasz
elite.cs11 #5783 üzenetére
Én is így gondolom...
(#5784) Shkiz0
Szvsz ezek az árak csak felfelé fognak menni, itthon nem tudom elképzelni h normális áron lesz majd..(#5785) MomoSinX
Ma már fizettem volna paypal-lal, de kártya limitem van.Nem készültem extrém VGA árarra.... Ha kiállított paypal számlám van akkor már meg kell vennem vagy visszautasíthatom?
casekingen is emelkedtek nem is keveset! Ez még lélektani határ, bár az árát le fogják vonni....
-
atok666
őstag
válasz
FearFmRadio #5743 üzenetére
Heureka.sk az arukereso megfeleloje cca., vagy alza.sk
Atok
-
boogie84
veterán
ASUS GeForce RTX 3080 ROG STRIX OC GAMING
979€ + 16€ szállítás
Ez milyen ár szerintetek? Vehető, vagy extrém drága? Ezzel szemezek, még nincs fizetve. kb 8 hetet írnak. -
-
hun1997
csendes tag
-
elite.cs11
senior tag
Gondolom arra kicsi az esély, hogy a gyártók máshogy mérik a kártyák szélességét?
A mostani 2060 super elvileg 129mm széles és kényelmesen elfér a vertical bracket-ben. Az asus a 140 mm-ével lehet hozányomódna a CPU hűtőhözJó esetben talán csak hozzáérne....most tényleg vegyek egy AIO-t, hogy lehessen vertikálisan betenni a kártyát?
-
válasz
KAMELOT #5773 üzenetére
Ma jöttek ugye az EVGA karik, és azok is kb 3p alatt fogytak el.
Felléptem, akkor még volt 1db 3080 XC3 és 5-10 közötti FTW3. Rányomtam 1db FTW3-ra, majd kosárba akartam tenni az XC3-at is, és már nem engedte. Mondom ok, akkor +1 a FTW-ből. Már abból sem engedte mert nem volt miből. Ez kb 1p sem volt....
És ez nagyker, ahol azért nem F5-öt nyomogatnak egész nap az emberek.
De ahogy láttam most is került Ipon-hoz is belőle. -
X Factor
addikt
Most néztem caseking-et, egyet nem látok ami stock lenne. Most azzal sokra megy a user, hogy vhol vmennyiért kivan irva...
Ilyen alapon a leet-nél 299k egy msi ventus 3080.
Az ár létjogosultsága meg pont annyi, amennyiért megveszik... Pl. délelőtt szinte biztos voltam, hogy az aourus master 3080 507k-ért még rendelhető lesz az esti órákban (hisz, kivenné meg ennyiért), mert tesztelési célzattal akár ilyen felárral is szükség lenne rá, erre már délelőtt az abból meglévő 3db-ot is megvették...
Feljebb posztolták a kártyák nagyker árait, akinek van hozzáférése, erre utaltam, hogy a kisker ezeken nem keresi gennyesre magát. Plusz ha megnézed egy ilyen üzlet napiforgalmát, akkor oly mindegy, hogy napi 5 terméken esetleg a megszokott 8-10%nál nagyobb hasznot realizálnak-e avagy sem. -
KRoy19
őstag
válasz
Zsombors97 #5767 üzenetére
Látom itt előttem ajánlottak pár sufni megoldást.
Valójában úgy kell, mint ahogy MomoSinX is jírta. Kijelölöd azt a szövegrészt amit akarsz, hogy link legyen és úgy kattintasz rá a "link beszúrása" gombra.
-
sheep
addikt
válasz
A [link] helyett írd a szöveget amit akarsz, a zárójeleket meghagyva.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Kijelölöd a szöveget amibe a linket akarod és úgy nyomsz rá a linkre.
-
Zsombors97
tag
válasz
thomasvold #5747 üzenetére
Totál off és ostoba kérdés, de már annyira böki a csőrömet, hogy muszáj megkérdeznem. Hogy lehet úgy linkelni, hogy ne csak annyi látszódjon, hogy [link] hanem az a szöveg, amit én akarok ?
Sorry az ostoba kérdésért, de köszönöm ha valaki megválaszolja.
-
kvarc
tag
válasz
De legalább lehet 2DB is venni ha SLI-re vágysz.
-
X Factor
addikt
válasz
KAMELOT #5758 üzenetére
Azért ne tegyünk már úgy, mintha a webshop 500k-ért szerezné be.
plusz, egész eu-ban sehol nem lehet kártyához jutni, ehhez képest, ha feldereng itthon kiskereben pár példány, akkor legalább örülhet, aki hajlandó felárat fizetni azért, hogy pár hónappal hamarabb jusson hozzá az újdonsághoz. -
csibuka85
őstag
Bementem ma Playit Store na és azt mondták hogy még SENKI NEM kapott 3080 at hogy én ezt honnan veszem. Azt mondják hozzájuk meg 1 db sem érkezett.
-
KAMELOT
titán
válasz
Ezek vicc árak. Szégyen a webshopra!
-
Segal
veterán
Egy kis OFF de ezen a videón most kiégtem
-
Jacek
veterán
Hehe most nézem vicces hogy a 3070 Strix annyiba kerül mint a 3080 TUF
Mekkora biznic
-
szabeska
addikt
válasz
#15779328 #5737 üzenetére
Az elozo 2080s sem melegedett jobban igy, ez is hajszal pontosan ugyanannyi fokos igy is es fektetve is ebben a hazban. Eleg tavol van az uvegtol es az alaplaptol is, szeles ez a kucko + jo a bracket (Phanteks azt hiszem)
Nzxt h500-ban azert erzodott, hogy sokkal forrobb vertikalisan, de abban amugy is megfott minden
Igy nalam 66 fokos volt max jatek alatt is, ha nyaron felmegy akar 75-re, az is barati.
szerk: bracket: [link]
-
elite.cs11
senior tag
válasz
#15779328 #5744 üzenetére
Igen, ebben nem fog elférni, meg ez nem is nagyon jó a hőmérsékletnek.
De ha veszel egy [ilyen] bracket-et, akkor sokkal beljebb lesz, közelebb az alaplaphoz, több hely marad az üveg és a venti között. Máris sokkal jobb. Ezzel a cuccal amúgy olyan házba is be lehet tenni ami hivatalosan nem támogatja a vertikális gpu-t. Nekem is így van jeleneg. Amire figyelni kell, hogy megdobja a kártya hosszá 31 mm-el kb. Tehát ha 370 mm-es kártya fér a házadba és neked 350 mm-es kártyád van, akkor nem tudnád használni ezzel a bracket-el abban a házban, mert 370+31 az biza több, mint 370 mm -
warcat
veterán
válasz
Nos, igen, még valamikor délután kérdezni akartam, hogy a 2360 eurós 3090 már említést sem érdemel.De végülis máshol meg kéteze'öccáz
-
thomasvold
őstag
-
törölt tag
válasz
elite.cs11 #5739 üzenetére
Evga dg77 [link]
Ahogy nézem, pont az üveg mellett van, de a 2080ti xc3 el sem fért ott olyan vastag volt. -
válasz
#15779328 #5737 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem szép a giga vision
Az egy sima eagle oc kártya, csak fekete helyett ezüst színű műanyaggal. Még csak nem is fehér, hanem szürkés. De az egész forma eleve béna, mintha a három venti csak úgy oda lenne cseszve rá, ráadásul az egyik kisebb is. Agyvérzést kapok ha meglátom ezeket a giga kártyákat
Engem amúgy a fejjel lefelé feliratok is irritálnak egyes kártyák hátlapján. Persze kérdés, hogy kinek hogy van beépítve, vagy mi látszik belőle, meg mi nem. De ha valaki a látványért vesz kártyát, csodálkoznék ha a visionnál kötne ki -
elite.cs11
senior tag
-
törölt tag
válasz
szabeska #5721 üzenetére
Szép kis gép, oda egy Giga vision lenne ütős!
Pont azon gondolkozok, hogy én is így rakom a kártyám, csak a hőfokoknak nem ba.z oda, ha fent van az oldala? -
Jacek
veterán
-
Zorel
senior tag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá VBIOS update miatt:
NVIDIA NVFlash 5.660.0 Ampere
PW: AmpereNON OC TUF-ra simán rádobható az OC-s VBIOS.
-
warcat
veterán
Amazon.de-n volt kb 10 darab Strix OC ~840€ körüli áron, én már csak az árat láttam.Na most ha egy amazon egész Németországnak ennyit rak ki, lehet tippelni mikor lesz ebből rendes készlet.
-
Rison77
senior tag
A svédekhez már szivárog a Strix. Illetve redditen is most írták, hogy a német amazonon volt egy adag 850 EUR-ért. Remélem ha hozzánk is eljut nem az Ipon öribari nagyker húzza be, mert akkor Aorus áron lesz.
-
szabeska
addikt
Egy kis összefoglaló:
Megjött a non OC 3080 TUF kártyám a Playit-ből, be is lőttem gyorsan stabilra (majd még játszom alulfesszel, stb, ha lesz időm)
Power Limit: 117%
Core Clock: +130 Mhz (1840 Mhz)
Memory: 20 Gbps (+500 Mhz)(Amit észrevettem, hiába van a bios kapcsoló performance módra állítva (1740 MHZ), GPU-Z 1710-et mutat, az Asus GPU Tweak progijával kell az OC módra kattintani, hogy valóban 1740-en fusson a kártya, ez engem nem érint az MSI AB miatt, de furcsa a dolog, bár lehet hogy ez a normális
)
Port Royale Stress Test 20 kör után (kb 40 perc) 66 fokos volt maximum a kártya. Folyamatos power limit van persze, így 1930-2000 Mhz között tanyázik a freki.
Játékok közben 2000 Mhz fölé is kúszik, összeomlást nem tapasztaltam (legújabb, pár napos hotfix driver). Mérni nem mértem FPS-t sehol, próbáltam összehangolni az LG C9-el, amire majd jön az fw frissítés g-sync-hez, de nagyrészt megvan a 120 FPS 4k alatt is, így egyelőre nem zavar a g-sync hiánya. Ami gyilkolja, az a Metro Exodus és a Control, de be tudtam állítgatni őket szépre-jóra. A Control mindent maxra véve full rtx-el, 2560x1440-es dlss-el 60-70 FPS körül szalad, és jól is néz ki 2 méterről nézve 55"-on. GTA5 single is ütögeti alulról a 120 FPS-t (ha jól emlékszem) maxolva, 4k-ban. Nagyjából ennyi egyelőre. Alant pedig a kép a dögről
(Apropó, a led engem zavart - a házban is csak néha világít - szóval kihúztam a led kábelét a kártyáról
)
-
Zsombors97
tag
válasz
Black_Sheep #5705 üzenetére
A WoT mondjuk egy kenyérpirítón is elmegy
-
STKDave
csendes tag
válasz
-=RelakS=- #5702 üzenetére
FIFA 18 és 20 ketyeg 720p mellett, semminél több
-
AsakuraDave
őstag
Arról nem is beszélve hogy milyen influenszerekkel hirdetik magukat.. Persze értem én hogy ott a sok 10 éves aki isteníti a streamert és rájuk lehet hatni ezzel hogy anyuci apuci ha lehuzzák akkor azt már az Ipon boltba tegyék... Nekem minden ilyen bolt egyből megy a nogozone-ba.
-
Linem
senior tag
Mi a szösz...
szept. 17.-én beállítottam raktárfigyelőt az ipon-nál, és azóta most először jött értesítés a gigabyte kártyákra.
Mondjuk azt nem értem, hogy sokan miért vannak meglepődve az ipon árain. Náluk más termékeknél is sokszor elszállnak az árak az egekbe, egy ilyen lehúzós helyzetet meg pláne kihasználnak. Többségben az árukeresőn is a lista vége felé a legdrágábbak között szokta befészkelni magát. Ritkán találni olyat, ami akciós vétel az iponon. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Black_Sheep #5705 üzenetére
Vagy nosztalgiából le lehet tolni a Half Life 2 szériát
Esetleg ha fiatalságról van szó, ismerkedjenek csak a régi jó játékokkal. Retro felbontáson tuti nem lesz akadás XD -
Black_Sheep
tag
válasz
-=RelakS=- #5702 üzenetére
A WoT elfut dedikált kártya nélkül is minimum grafikán full HD-ben. Néha ugyan beszaggat, de 2 hónap alatt hozzászoktam.
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
gabor0928 #5583 üzenetére
Én azért imádom, mert a jobb folyékonyság mellett lényegesen kevesebbet fárasztja a szemem. Szemüveges vagyok és a 60Hz komolyan ráfárasztott még a már alapban meglévő szemüveg fárasztásra az én esetemben. 144Hz-el meg mintha új szemeim lennének ilyen téren kb. nagyon kényelmes most és nem fáradnak annyira.
-
STKDave
csendes tag
Én egy pár hete adtam el a 2080at. Új 4K monitor már itt, de inkább elvből kibírom még játék nélkül. Nekem egyik majom bolt se adja be hogy 700-750€ az 400k plusz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!