Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
snecy20 #2384 üzenetére
Sajnos nem, bár - ismerve a hazai mentalitást - nem is nagyon vártam mást. De nekem nem sürgős, úgyhogy ezeken az árakon tartsák meg (vagy amig vannak hülye és/vagy kőgazdag palik, azoknak adják el).
Egyébként ezért utálom az AMD-t, mert képes piaci vetélytársként működni így nincs piaci verseny. -
elite.cs11
senior tag
válasz
Cassio1987 #2381 üzenetére
Redditen ezt mondtak (ez alapjan irtam korabban a kommentet, h ez megoldas lehet)
https://developer.nvidia.com/cuda/wsl
[link] -
Cassio1987
tag
Kíváncsi vagyok ilyen ipon árak mellett mennyire fog élni a leet.hu az árváltozás jogát fenntartjuk opcióval amikor hívnak, ha egyszer megérkezik az előrendelt kártya
-
csibuka85
őstag
-
Tengri
senior tag
Első fecske:
ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB videokártya (ROG-STRIX-RTX3090-O24G-GAMING)szerk.: gyorsan jelenleg nem rendelhető státuszba került
második fecske:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB OC videokártya (TUF-RTX3090-O24G-GAMING) -
hun1997
csendes tag
válasz
Cassio1987 #2381 üzenetére
Vszeg semerre átlag user számára. Várni kell a kövi driverre.
-
Puzzony
tag
Toltam néhány gyorstesztet (Asus TUF non-OC). Bátran kijelenthető hogy itt bizony vaskos power limit van sajnos. Ha nem 100%on pörög a kártya akkor az 1950 mhz-et stabilan tartja a core, viszont amint eléri a 100%ot, 1780 és 1850 mhz között ugrál folyamatosan. 117%-os power limitnél vesz fel 323 wattot, amit nem igazán értek mondjuk; viszont 62 foknál feljebb nem sikerült tornáznom a hőmérsékletet. Mindez +35 mhz offsettel a core-on, nem próbáltam feljebb, mivel így nincs sok értelme. majd ha lesz custom bios ami unlockolja a power limitet, akkor meglátjuk (szerintem a kártya jóval többet is bírna).
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #2389 üzenetére
Eddig. Jönnek itt még durcábbak
3090 árában
-
Asaob
csendes tag
Hali! Nem tudom, ez volt-e már ROG STRIX
[link] -
Andor22
aktív tag
Most van 1 palit iponon 397 ert
-
Rison77
senior tag
Ipon-on Palit 397k
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #2373 üzenetére
Meg kell hozzá egy 7GHz-es CPU... minimum. Jó az egyszálas Celeron is, úgyse használ többet.
-
Puzzony
tag
válasz
Laraxior #2371 üzenetére
Crytek meg az ő "giga gépigényű" játékaik... Crysis2-nél is tekergették a hereszőrt hogy mennyire nextgen mert nem megy semmilyen vga-n maxon, aztán kiderült hogy textúra alatt le volt a full pálya még egyszer modellezve, és duplán számoltatta ki a tesszelációt is a játék a VGA-val. Itt sem más a helyzet.
-
LoyalGuard
tag
válasz
LoyalGuard #2342 üzenetére
"Tisztelt Márton!
Az ár amit írtam az sajnos 399 990 Ft nem volt még beárazva a termék.
Computer Imperium
küldte
5 perce
Elnézést a felfordulás miatt."
Istenem... -
Cthulhu Dawn
őstag
Strix OC unboxing ugy tunik vegre letezik a kartya a termekoldalon kivul is mar.
-
hun1997
csendes tag
válasz
Cassio1987 #2364 üzenetére
Developer driver elvileg megoldja szal driver hiba lesz
-
Cassio1987
tag
Egyre több oldal hozza le, hogy játék alatt crashelnek a kártyák ha elérik a 2ghz mag órajelet, erről van valami új infó azon kívül, hogy vegyük le a mag órajelet 50-100mhz-vel? Mely típusokat érinti? Reagált az nvidia? Javítja e driver stb? Egyre kevésbé várom ez miatt, hogy hivjanak a kari miatt amíg nem tudtunk többet
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #2355 üzenetére
Én is ezért mondtam le FE-ről, mert nem lehet. Kint meg nincs rokon sajnos.
-
danithe
tag
Valamint érdemes nézni az EVGA hivatalos oldalát... sajnos én tegnap másodpercekre maradtam le.... megjelent az add to cart, és utána a kosárban nem tudtam checkoutolni.
-
kevike576
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #2355 üzenetére
nope
-
danithe
tag
https://www.playitstore.hu/pc/kiegeszitok/msi-rtx-3080-gaming-x-trio-10g-nvidia-10gb-gddr6x-320bit-pcie-videokartya
MSI RTX 3080 GAMING X TRIO - 350k
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nemet nV oldalrol egyebkent lehetett rendelni Magyarorszagra is?
-
tbw
aktív tag
Januárra lesz ebből elég addig kibirom -20 fpsel a 2080 Tin
-
GabeE3e
tag
Akit érdekel Német Amazonon lehet előrendelni Strix OC-t 1000 euróért. Most került fel néhány perce
SZerk: 5 perc alatt le is vették
-
szabeska
addikt
válasz
LoyalGuard #2348 üzenetére
Engem erdekelne, ma el is mennek erte a boltba
Ha budapest persze. Vagy felhivjam oket?
-
Laraxior
titán
válasz
Ne már, most akarom az FE-t 420-ért meghirdetni
-
szabeska
addikt
válasz
Honlapjuk? Nem is talalom a termeket
-
LoyalGuard
tag
"ASUS GeForce RTX 3080 10GB TUF Edition: raktáron"
Computer Imperiumnal. 349k
Ha valakinek kell -
Laraxior
titán
Újra gyors az nVidia oldala... a 3090 roham előtt
-
szasanyi
félisten
válasz
egyedülülő #2334 üzenetére
Nyilván én sem komoly jelzőnek szántam, bár nem tettem zárójelbe. De gondolom a lényeg érthető volt. Én jobban várom mint a 3080-at (az előzetesen várható árazás alapján, nem még a jelenlegi árakon ti. így eszemben sincs komolyan fontolgatni).
-
szasanyi
félisten
válasz
egyedülülő #2332 üzenetére
Miért lenne gagyi? Lehet, hogy jobban sikerül mint a 3080! Ti. azon nem megvágott 28milliárd tranyót tartalmazü, hanem konkrétan arra kialakított chip lesz nonX DDR6-al. Ennél fogva sokkal jobb lehet tuninban, és fogyasztásban is. Más kérdés lesz az elérhetősége és az ára (no nem az 500 dodós NV ár, hanem a jelenlegi tapasztalatok alapján elképzelhető pofátlanúl túlárott vévtelár).
-
Laraxior
titán
válasz
egyedülülő #2330 üzenetére
Ahhoz nagyon ügyesnek kell lenned
Szerintem az meg még jobban fog fogyni -
egyedülülő
őstag
Azért egy 500 euros 3070 foundert be kéne húznom valahogy.
-
Puzzony
tag
A dobozban nekem semmi nincs, szóval vagy Nvidiának írás lesz, vagy bukó.
-
válasz
AsakuraDave #2317 üzenetére
Az ASUS oldala szerint is minden fajtához jár [link]
-
KRoy19
őstag
válasz
Ilyet se hallottam még, hogy ugyan az a webshop egyik kártyához ad Bundle-t a másikhoz meg nem. Ez elvileg egy Nvidia promóció és ha az Aqua részt vesz ebben akkor minden kártyához kéne nekik adni.
Az meg, hogy azt mondják, hogy a Bundle-es kártya valószínűleg drágább lesz egyenesen nonsense. -
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave #2321 üzenetére
Még nem bontottam ki, lehet benne van a dobozban nem tudom de szerintem ezt külön adják hozzá kis kártyán.
-
hun1997
csendes tag
válasz
Nagy eséllyel ha írsz az Nvidiának amúgy akkor ők fognak adni közvetlenül, úgy tudom volt már ilyen a múltban és akkor az Nvidia jófej volt.
-
Tuskone
lelkes újonc
válasz
Fura mert úgy tudom az nvidia adja a vásárláshoz, experience fent van? ha elindítod se ad semmit? Szerintem kérdezz rá nvidia supporton is azért.
Forrás: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/30-series-watch-dogs-legion-bundle/
-
gabor0928
aktív tag
válasz
Nekem ott van és én is ugyanennyiért rendeltem.
Visszaigazolás:
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB videokártya (TUF-RTX3080-10G-GAMING) + RTX BUNDLEDe az oldalon már nem írja.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
gabor0928 #2314 üzenetére
310k
Elvileg csak a Strix és sima TUF "új" készlethez fog járni csak. (rendeléseteket nézzétek meg hogy ott írja-e a +RTX BUNDLE-t ha csak akkor írja ha rá mentek a kártyára tehát megnyilik az oldal ahol megvehetnéd, akkor valszeg nem lesz hozzá..) Nem értem hogy miért de mindegy ezt benyelem... -
Lord Myn
senior tag
Okok, meggyőztetek, kivárom (remélem novemberre már kaphatok belőle).
Egyébként FHD@144-ben játszom, csak ami miatt vonzóbb volt volt a 3080 az a VRAM sávszélesség/mennyiség és ugye a tartósság, mert azért csak egy 40-50%-kal erősebb specifikációi vannak, mint a leendő 3070-nek.
-
gabor0928
aktív tag
válasz
AsakuraDave #2310 üzenetére
Az enyémben van RTX Bundle, neked mennyibe került?
-
Drenadar
veterán
és tényleg simán előfordulhat hogy mire megjön a rendelőknek az OCUK-tól a kártya addigra már vámköteles lesz?
ez poén. (majd sírva fizetem ki az áfát)
-
AsakuraDave
őstag
Nah át vettem nem bírtam várni
De ehhez valszeg nincs RTX Bundle hacsak nem a dobozába van... Bár kérdeztem az eladót és csak ahhoz jár szerintük aminek a címében benne van. A TUF kint volt bundle cím nélkül én még akkor rendeltem de utána mikor már elfogyott rá került a címre hogy RTX bundle. Azt mondta 99% hogy drágább is lesz amihez van bundle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!