- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Erdei88 #20097 üzenetére
Lehet csúcs a Kingpin de az csak 3090-él van nem? Így 3080 esetén nincs csúcs kártyájuk.
#20098 Cshavez
Hát vitatkoznék, hogy levegő vs hővezető (hő átadás a hátlapra).. de nem csak ez számít, nem hiszem, hogy egy FTW3 jobb lenne a korábban említetteknél.Vizes kártyák esetén nem nyilatkozok, nem ismerem őket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
layman
kezdő
Sziasztok, eddig read only-ban voltam, most lenne pár kérdésem.
Mivel úgy tűnik, egy jó ideig lehetetlen lesz beszerezni emészthető áron 3080-at magyar boltból, külföldről vennék. Vannak Svédországban, Németországban, Svájcban élő rokonok/barátok, így rajtuk keresztül tudnám intézni a vásárlást. Melyiket javasoljátok? Én úgy látom svéd áruházból érné meg venni az árfolyam/árazás miatt*. Jacek vagy más svédországból fórumozó, ha tudnátok segíteni, melyik boltból lenne érdemes venni? Sorbanállás vagy drop van, és ha az előbbi akkor kb mennyi idő alatt kerülnék sorra?
Mennyire macerás a gariztatás Mo-ról? Van különbség egyes márkák között ez ügyben?*
https://www.inet.se/hitta?q=rtx%203080 350 ezer Ft-tól vannak
https://www.caseking.de/pc-komponenten/grafikkarten/nvidia/geforce-rtx-3080 480 ezer Ft-tól[ Szerkesztve ]
-
-
capafog23
őstag
-
warcat
veterán
Nem volt nagy titok, ha tippelnem kell a mindfactory.de Giga 3080-ról volt szó
EA: It's in the crate!
-
MPowerPH
félisten
Hi, Tudsz nekem segiteni nemetorszagi kartyavasarlasban? NV vonalat ekengedem, de talaltam AMD -t, ami talan jo lenne...
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
Ez a Gigabyte Gaming OC mennyire gagyi 3080-ban? Ez találtam... a 3070eket elég gyengusnak látom 1440@165Hz-re
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
válasz 4264adam #20077 üzenetére
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING, és Samsung Odyssey G9 fehér színű 5120x1440 dqhd.
[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
válasz aerosmith #20060 üzenetére
Ez akkor grafén, amikor titán csavarokkal van összerakva... Mezei gagyi műanyag, a carbon/grafén nem törik így el, csak ha behajlítod 90+ fokban direkt.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
-
törölt tag
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #20058 üzenetére
Ez nem leesett, ezen átment egy kamion.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
törölt tag
-
Laraxior
titán
Törött ventilapátot láttam, az oké, belenyúl a user, előfordul. Elázott VGA-t is megértem, beütött a tuti a víznél. Levált, letörött csatlakozót is láttam, hdmit. Az is oké, feszegette a kábelt. Leégett GPU-t is láttam, mer' balfasz vótam... de baszki eltörni egy hátlapot..
Kíváncsi vagyok a sztorira komolyanUgyanitt "csak ráültem kicsit" Zotac 2070S is eladó: De a hátlap nem törött
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Frozen #20047 üzenetére
Ez most az MSI Trio? Azert nem viszik, mert ezzel buktad a garit... Egy ilyen erteku kartyanal pedig az nem jatek, mert konnyen nullazhatja magat a user. Arrol nem is beszelve, hogy a torott hatlap utalhat arra, hogy a kartya lepottyant, ami a BGA -nak sem mindig tesz jot...
Szoval ha leesett, es ezert torott el a hatlap, akkor egy 'idozitett bomba' van a gepedben.Ha elromlana, akkor atveszem bagoert.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
őstag
Mennyivel lenne rosszabb a teljesítménye a 3080-as kártyának ha GDDR6 vagy GDDR5X lenne rajta?
-
Dreamie
őstag
Gpu memory junction, látom a 110 foknál throttingol... Hosszú távon mennyit szabad engedni? 100 fok az sok egész napra?
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
törölt tag
-
Locutus
veterán
-
Frozen
addikt
Feldobtam az apróra németben a kártyám 1200 euroba mert törött a hátlap de hőállóval meg van ragasztva alig észrevehető nem ír rá a kutya sem. Egy csávo cserélni akarta a 6800 radeont azt elzavartam. Az a vicc hogy kb 80 euro rá egy eredeti hátlap vagy világitos van már ennyiért. (Szóval kb 1300 ba sem lenne drága ahogy elszálltak az árak)
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
szabeska
addikt
-
törölt tag
-
-
mihellers56
tag
Na mit kell hozzá csinálni h működjön a r.bar?
-
törölt tag
válasz ScomComputer #20033 üzenetére
-
Laraxior
titán
Nem tudom, hogy a notebooksbilliger szállít-e haza, de ha igen, van nekik 3080SuprimX.
-
Erdei88
veterán
válasz gainwardgs #20027 üzenetére
Max TDP-vel
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #20025 üzenetére
Nem tudom, nekem volt itthon egy sima riser kábelem, 16x elvileg pci-e3.0-hoz, még évekkel ezelőttről. Most jól jön, meg ha egyszer esetleg házcserém lesz, és a VGA-t is fordítom akkor sem kell már erre költeni.
Brutál 3070-et fogtam 330W TDP-je van. Totál beteg cucc*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
őstag
-
-
Jack@l
veterán
Csomó alkalmazás támogatja a több kártyát, nvlink nélkül is.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Gombinyó
őstag
Sziasztok!
Használ esetleg valaki 2 db léghűtéses RTX 3080-at egy házban? Vennem kellene házat és jelenleg egy kártya van, de lehet, hogy vennék még egyet a közeljövőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 470 Mining Edition 4GB - REJTETT HDMI-S - AKÁR 5 HÓNAPOS MEGTÉRÜLÉS
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest