Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
AsakuraDave #2696 üzenetére
Mondjuk, hogy a review meg arra sem tert ki meddig boostol a kartya az no comment
.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #2688 üzenetére
The OC has a 1,440 MHz base clock and can reach 1,905 MHz by default in Gaming Mode, which is way beyond other custom cards.
Nekem a sima TUF 1995-1950Mhz között mozgott eddig egy hirtelen Forza Horizon 4 alatt anélkül hogy hozzá nyúltam volna. Bár tény, hogy 1710Mhz boost clock van a gpu-z szerint
Dehát a turing is anno nekem jóval a megadott boost fölé ment persze csak manual OC-val ment 2000 körül de 1900+ ott is volt. Ergo ezek maguktól boostolnak a chip limit-ig tapasztalataim alapján.
-
Kicsimix
őstag
Srácok offoljuk már szét innentől kezdve az itthoni boltokat keményen akik le akarnak húzni.. Fb-on és ahol lehet .. Akár a termékek adatlapjainál.. Csoportosan.. Miért kell ezt hagyni?.. Érezzék már kicsit a vevői törődést, szeretetet hálául.. Lépjenek fel ők is a nagyker árak ellen...
.............. Tudunk nekik hírnevet csinálni ha akarják... -
warcat
veterán
Palit GeForce RTX 3080 GamingPro 10GB 816.24€
Ingyen kiszállítják mailboxde-hoz, onnan még kb 20 euró hazaküldeni.
-
Cthulhu Dawn
őstag
3080 STRIX kint van mar a termeszetben.
Bar a bemutato legalabb semmivel nem hasonlitotta ossze, igy kb nehany keppel lettunk csak gazdagabbak.... -
Rison77
senior tag
Arra azért kíváncsi lennék mi volt az oka, hogy az Asus a 3080 strixet ennyire elhúzza, mikor a 3090 már kint van. Még leak se nagyon van, youtube egyetlen cseh unboxingot listáz ma reggelről és ennyi. Mindenkinek húzzák az idegeit azt végül kiderül, hogy ilyen órajeleken nem lesz jobb mint a gaming x
-
Laraxior
titán
Baszki... az azért komoly. Néztétek, hogy az MSI TRio X-e konkrétan loadban sokkal melegebb, mint a sima FE verzió.
(Meg a Palitról van teszt, attól is hűvösebb)
(#2682) laci808: Csak vizesblokkos 2080Ti érdekel, vagy olyan amire lehet kapni. Azt be tudom tenni a rendszerbe. Van a 3080-ra is blokk, de az még plusz 100+ EUR... nekem annyit nem ér.
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #2680 üzenetére
Majd ha lesz normális link, nem ilyen spájzból letöltős
-
gainwardgs
veterán
Új rtx benchmark lehet tolni [link]
3090-en 41 fps -
-
csibuka85
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #2667 üzenetére
Sajnos nagyon elszálltak az árak. Akkor még kicsit gyűjtögetünk. Addig marad a Jó Öreg Giga G1 GTX 980 As
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
csibuka85 #2663 üzenetére
Az is 700 fölött van már, valaki linkelte... De mondjuk az az 590 helyett 720 (+20%), ez meg a 280 helyett 510 (+80%), szóval valamicskével jobban jársz...
Ha ezt tényleg a forint/euró csinálná, nem videókártyákat néznénk, hanem versenyt futnánk a boltokba készletekért/várnánk a behívót...
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #2665 üzenetére
Ez a bajom a 2070Superemmel. Nagyobb a lyukosztás, mint az eddigi VGAkon, gondolom akkor a 2080Ti-n is.
1080Ti-re még jó volt a GPU blokkom, csipáztam is a kis MSi Armort. Gyári kiszerelésben egy roszdás szeget sem ért, de vízzel... -
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #2660 üzenetére
Ha vizes a 2080Ti, akkor odaadom 1:1-ben.
Azért ezt sajnálnám megbontani, a 3 év nVidia garancia azért még nálam is elég nyomós érv, pedig én aztán... a 7700K is nálam még megjelenés előtt kupaktalanítva volt.Meg ugye a 9900KS is
(#2661) kevike576: Holnap reggelre várom legkorábbra.
-
Crus
őstag
Válaszom:
"Köszönjük a választ!
Sajnos ezt így tolmácsolni nem tudjuk tovább az ügyfelek felé, hiszen mindenki ismeri a MNB deviza adatait. Ezen a héten közel 100.000 Ft (bruttó) emelés történt pl. a ROG-STRIX-RTX3080-O10G-GAMING kártya esetében nálatok.
Ellenben, ha az € árfolyamot megnézzük, akkor az elmúlt egy hónapban(!) nagyjából 30 Ft emelés történt. Ez egy 950€ körüli termék (lsd. www.caseking.de) esetében egy hónap alatt 28.500 Ft emelkedést jelentene "csak"... ennek ellenére mégis 3.5x-es emelkedést realizáltatok.
Értem, hogy a beragadt 2080S és 2080TI nagyker készletekkel valamit kezdeni kellene, és úgy tűnik ennek egyetlen módja a túlárazása az újabb, jobb szériának, de az nVidia által közölt MSRP-vel ez köszönőviszonyban sincs már. Kiskereskedőként nekünk ezen elvileg még valamennyit keresnünk sem ártana, de erre nyilván így semmiféle lehetőségünk sincs, hiszen az ügyfelek az ajtót ránk vágva, szitkozódva távoznak és én is ezt tenném a helyükben, hiszen nem arról van szó, hogy kicsit drágultak ezen hardverek a forint gyengülése miatt, hanem felfoghatatlan mértékben drágultak ezek a kártyák és bajosan lehet ezt már csak az €/Ft számlájára írni..."Várom a válaszukat.
-
Rison77
senior tag
válasz
sittes79 #2650 üzenetére
Hát senkinek se volt túl fényes éve eddig a vírus miatt. Most felcsillant a szemük, hogy biza emelhetnek itt árat , csak viszik, és viszik a kártyákat, szóval szerintem amíg a kereslet és a kínálat találkozik nem nagyon fogunk olcsóbban kártyákat látni.
Leet.hu-s 350k-s strixről már le is mondtam, egy százast tuti rádobnak majd.
-
Puzzony
tag
Azért a mondatért már lehetne fogyasztóvédelmi pert indítani az imperium ellen, konkrétan bizonyítva hazudtak egy vevőnek.
-
Crus
őstag
ASUS Videokártya PCI-Ex16x nVIDIA RTX 3080 10GB DDR6X OC
ROG-STRIX-RTX3080-O10G-GAMING
442.595 Ft bruttóIndoklás:
"Sajnos az elszállt EUR/HUF árfolyam nem segít a mi helyzetünkön sem, így ma is kénytelenek voltunk emiatt emelésre kényszerülni. Erről nem tehetünk, és azt sem tudjuk garantálni, hogy a termék tényleges beérkezéséig nem fog változni a keresztárfolyam."
Ugye mind tudjuk, hogy ami itt nettó, az a hazugság?
-
Cthulhu Dawn
őstag
3090 STRIX review
Kicsit erdekes, hogy a 3090 strix elobb jutott el valami mediahoz, mint a 3080...
-
tetris
tag
Nem tudja valaki a CHS mennyire árazza a 3080-akat?
-
sittes79
addikt
válasz
- = Zk = - #2625 üzenetére
Nem csak be botoltam őket ha lesz akkor jelez a bot, de ez ilyen csóró bot meg nem veszi csak jelez.
-
paltom
tag
Computerimperium azzal hirdeti magàt hogy csak nekik van raktàron 3080-as itthon. Én néztem a weboldalunkat de lehet én vagyok vak nem talàltam.
-
Mumee
őstag
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
AsakuraDave #2622 üzenetére
Szép fogás! Ennél jobb árat még nem láttam itthon.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Tuskone #2623 üzenetére
Értem, de nem volt benne a hirdetésükbe így valamilyen szinten jogos. Mert nem a dobozába van hanem külön kis kártyán kapod mellé. Persze a kiscsávó lökte a dumát, hogy az csak azokkal jön aminek a hirdetésükbe is irva van és azok drágábbak is amugy. De mindegy, szó nélkül küldte azonnal a kódot az emailem után.
-
Tuskone
lelkes újonc
válasz
AsakuraDave #2622 üzenetére
Még mindig nem számít, mert NVIDIA adja őket. Nem kisker/nagykertől függő, hogy adnak-e vagy nem. A főgond inkább, hogy nem adták oda kezdésnek.
torma1981: Az egy dolog, de akkor se jár hála hogy megkapod ami jár neked
Pizzán se köszönöd meg a feltétet, se hamburgerbe a húst.
-
GabeE3e
tag
válasz
AsakuraDave #2620 üzenetére
Ezt nem az Aqua adja, hanem az Nvidia, valóban szép tőlük, hogy 350 ezerért odaadják a kódokat is
-
AsakuraDave
őstag
Hatalmas pacsi az Aqua-nak!
Boltba a TUF-omhoz nem adtak ki RTX Bundle+Geforce NOW "ajándékot" de írtam a főninek és küldte is a 2 kódotAzért mégis csak egy 18k HUF értékű játék, a geforce now 1évre nem tudom mennyi
-
-=RelakS=-
veterán
Half-Life 2-t meg Serious Sam classic-ot simán meghajtottam 16K-n (kis registry buhera). A játszhatóságot hagyjuk
A lényeg, hogy szerintem csak nagyon régi, ezredforduló körüli és előtti játékoknak kellene problélmázni rajta (pl Blood2 1000 soros képméret felett kiakad XD). Az, hogy 32bites egy program, ebbe nem tudom, hogy mennyire kavar be. -
válasz
-=RelakS=- #2616 üzenetére
Hát, ha annyira régi játékokról van szó, amik 4K-ban is 150 FPS felett hasítanak, akkor talán. Feltéve, hogy fel vannak készítve a 8K megjelenítésére, ami ismét csak kétesélyes.
-
válasz
-=RelakS=- #2608 üzenetére
Igen, 4K monitoron DSR-rel azt jelenti, hogy 30-35 FPS-ed lesz. Az elképesztő népszerűségű (khmmm) Strange Brigade-ben 50.
-
kevike576
senior tag
Egy sorban 7x3=21 db tuf, 4 sor = 84 db és még kb.10 db odab*va a legtetejére
Ennyi 3080 sztem október végére se lesz magyarország területén XD
https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/iydpvj/komplett_nodkse_have_gotten_a_shipment_of_asus/
-
gabor0928
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #2601 üzenetére
A 3090 egyetlen előnye hogy van van rajta NVLINK, így akkor mindössze 1,5 misiből meg is van egy olyan konfig ami jól viszi a 8K-t
-
tetris
tag
Azt tudja valaki, hogy nálunk kik dobják meg így az árakat, nagyker vagy kisker?
-
Devid_81
félisten
válasz
Pontosan eleg a 3080
A 3090 az a kategoria amit "meg se kell latni" hogy letezik.
Ezzel az extra 10%-al atlagban, de 2x-es aron, nyugodtan megtarthatjak maguknak az osszeset.
Jo mondta Steve is a videoban (GamersNexus) ez nem gamer kartya, de legfokeppen nem 8K-ra alkalmas kartya, nagyon messze vagyunk meg attol, es ez is csak resze volt az nVidias baromsagnak, illetve marketingnek. -
keIdor
titán
válasz
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Devid_81 #2600 üzenetére
Szerintem meg ne felejtsük el a 8K-t. Legfeljebb nem a legfrissebb játékok fognak virítani benne, hanem kb 6+ éves címek. Azok már eleve jól néznek ki, egy kis extra felbontás, TAA miatti homály elvesztése, mégis élsimított kép azért jól jöhet nekik.
Mondjuk erre meg a 3080 is elég
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések