Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
janos666 #30089 üzenetére
Akkor egi ;) Nem értek hozzá, de akkor van belőle valódi pénz is. Semmi közöm amúgy hozzá, csak rákérdeztem a lényegre. Nem panaszkodom, van munkám, jól keresek vele relatív, így ez egyátalán nem izgat. Abból megiszom a napi 4-5 sörömet, meg a másfél doboz cigimet lazán.
Ettől független hülyeségnek tartom az egész "bányát".
Természetesen mindenki azt csinál amit akar, ahhoz sincs közöm ;) -
Varázslóó
senior tag
válasz
tupacamaru #30075 üzenetére
Én nekem is 3080 Extrémem van 3x8pines "2020-as
Szívesen cserélném is 3080Ti Suprim-ra pl
-
zebra_hun
veterán
válasz
Laraxior #30085 üzenetére
No, akkor majd írd meg bitte, hogy a kitermelt haszonból, mennyi sört vettél
Én nem hiszek ezekbe a "sötét" pénzekbe. Azt hiszem ami a kezemben/zsebemben van.
Virtuális számok nem érdekelnek, a hasznod sem, de legalább 1 láda sör kijött már tisztán?Nem hiszek ezekbe a virtuális marhaságokba. Ha vettél már a tiszta haszonból, akkor prost! ;)
-
zebra_hun
veterán
-
Laraxior
titán
válasz
De a Gigabyte nem 450W tdp keretbol gazdalkodik nem?
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
ScomComputer #30077 üzenetére
Én a feketével is nagyon elégedett vagyok már több mint egy éve , mondjuk az enyém csak Master. Halk és idle-ben csendes. Hófehérke az én időmben beszerezhetetlen volt, azt vettük, ami éppen voót (feleennyiér')
-
tupacamaru
veterán
válasz
ScomComputer #30077 üzenetére
Az nekem is.
-
ScomComputer
veterán
válasz
A fehír köll nekem...
-
GAbre
veterán
Ha valaki úgy gondolná.hogy megveszi a legdrágább kártyát amit lehet kapni.
Íme rtx 3080 ti. [link]
Majdnem 20000EURÓÉRT!
Ez most jóslás lenne? :S -
janos666
nagyúr
válasz
laychi #30071 üzenetére
Azóta is szidom a Gigabyte-ot, hogy a gyárilag full-cover vizesblokkos kártyáikhoz a 2x8 csatis PCB-jüket használták a 3x8-as helyett, így nem lehet elereszteni a TDP-t, ezért gyakran power throlling-on fut játék közben. Bár nálam ~99%-ban csak bányászik, ahol ez nem gond (már rég nem találok semmi játékot, ami lekötne, 2021 szerintem katasztrófa volt játék ügyben, kihagyott retro címeket pedig nem akarok elővenni high-end kártya + 120Hz OLED TV mellett).
-
laychi
veterán
válasz
Andor22 #30069 üzenetére
Teljesen jó.
Böszme nagy kártya, a mérete súlya ellenére pedig áll,mint Katiban a gyerek.
Nem lóg.
Amire figyelni kell a 3x 8 pin csati és a 320mm-es hossz.
Teljesítménye is kiváló.
gyárilag be van lőve 2100MHz-ig boostol kb, ami 2070-re megy vissza, eős terheléses játékoknál is 2040 körül tartja magát.
Alulfeszeléssel nyilván jobb.
OC-val tovább 5-6% pluszt lehet kb kihozni belőle(azért csak ennyit, mert gyárilag fel van tolva az órajel.)
A 3080Ti szintjét hozza kb OC-val. Alap, TDP korlátozott 3080Ti-t még meg is ugorhatja. -
Andor22
aktív tag
Sziasztok! Mi a véleményetek a Gigabyte RTX 3080 Aorus Xtreme v2 LHR 10GB ről hűtés ? Egyéb tapasztalatok?
Köszi előre is -
AsakuraDave
őstag
Kicsit megkésve de Boldog Új Évet minden RTX30xx tulajnak! [és arra vágyónak]
-
nexwo
őstag
[link] yeee olcsóbb lesz a msi 3080... mármint papíron és keleten.
-
nexwo
őstag
válasz
ScomComputer #30061 üzenetére
Ehhez nekem is kéne egy 15e Ft-os 3080 ti
-
zebra_hun
veterán
válasz
ScomComputer #30063 üzenetére
Ha az asszony lekvárjai és lecsói megbuggyannak a melegtől, hozzád irányítom
-
zebra_hun
veterán
válasz
ScomComputer #30061 üzenetére
Köszi, egi!
Majd reggel, ha hazaértem a melóból próba, és a tivornya indul 7-kor. -
laychi
veterán
Na jungs!
Kívánok nektek egy szuper szilveszter estét!
Boldog, békés, egészségben és sikerekben gazdag Új évet!Örülök, hogy idén is veletek lehettem.
-
nexwo
őstag
3090 TI-t várom, hogy megint elmondhassam feliratkoztam az EVGA queue-ba
Egyébként az összefoglalóba nem kellene a kártyák tulajdonságait leírni vagy hogy melyik kerülendő? -
KAMELOT
titán
válasz
ScomComputer #30045 üzenetére
Durva az UE5 az tuti. Otthon leszek húzom is le.
Kihajcsa vagy nem hajcsa ez itt a kérdés? -
SzlobiG
félisten
válasz
-
És ha Alternate-re rászámolod a német szállítás + mailboxde díját pluszban ?
Akkor mondhatjuk, hogy az a reális ár, amennyiért elérhető volt.
Azt már nem venném figyelembe, hogy ha ma már nem fogadják el a mailboxde-s címet, a lényeg, hogy az adott vásárlás pillanatában azzal/annyiért került ide. -
ForRedGlory
félisten
válasz
-
nexwo
őstag
válasz
rup1u5 #30046 üzenetére
Igen, viszont ezt el szokták felejteni
#30044 Maxxxim
Jogilag, ha megveszed és kibontod és nézed, (mert te csak dísznek vetted és így kimerül a használat) akkor mindenki boldog(Főleg te amikor Mo-ba érsz)
Nekem az volt a bajom és az az igazságtalan hogy sok nagyobb üzlet (alternate, mediamarkt, stb, Mo számlázási cím ellenére) tiltja a csomagküldőt így sajnos már nem tudom mindenki számára eléhetőnek titulálni a PH .hu-n -
ScomComputer
veterán
Hali....ha lesz egy kis időtök az ivás-evés között.....Vagy ITT van egy UE5 Demo, steam ez is....húúú hajcsa kvrvára a vga-t,nézzétek már meg kimaxolva mennyire melegíti,a cuccost,és majd egy pár képet kérnék szépen hwinfo,vagy gpu-z mindegy...ami van...köszi...
Előre is BUÉK mindenkinek ! -
nexwo
őstag
-
Puma K
nagyúr
Amit linkeltél weboldal annak melyik része említi azt, hogy nem legális Magyarországról németországi vagy bármely más EU-s webshopból rendelni ahol más az ÁFA mértéke mint idehaza?
Az adott nyugat-európai webshopok azért nem szállítanak Közép és Kelet Európába, mert kalap sz@r a csomagküldő szolgáltatók és az itteni posták nyomon követési rendszere és lopni is jobban szeretnek, mert a fizetésük sem valami kimagasló.
Így az adott webshopok saját maguknak könnyítik meg az életüket azzal, hogy nem küldenek Európa ebbe a felébe csomagot.
-
nexwo
őstag
-
Puma K
nagyúr
"Az volt a célom hogy bárki által elérhető rekordot rögzítsem ami Mo-ban történt vagy Mo-ba kerülhet, így példáúl hiába van a MicroCenterben most is MSRP áron 3080 TI ha azt a fórum olvasója Mo-ban nem tudja beszerezni"
Egy amerikai üzlethálózatnak mi köze van Európához...?
Most vagy túl fiatal vagy vagy 50+-os öreg ha így állsz a dolgokhoz 2021 végén.Nem varázslat az EU más országaiból rendelni... sőt van olyan lehetőség is, hogy neten keresztül német címet regisztrálsz egy erre létrehozott weboldalon majd oda rendeled a bármiféle cuccot amit csak német címekre szállítanak ki majd onnan küldik neked tovább ide Magyarországra.
Ennek a témának utánajárni percek kérdése.
Komolyan még mindig itt tartunk, hogy ami csak és kizárólag Magyarországon van az létezik a többi- határon túli rész meg nincs is...? Nem értem ezt a logikát.
Földrajzilag Európában vagyunk... és nem egy szigeten az óceán közepén...
Mivel az ExtremeDigital az EMAG-al egyesült így az a ~15k Ft-ért vett kártya lehet romániai raktárból jött mikor leadta a rendelését... akkor az sem lehet a listában...?
-
nexwo
őstag
válasz
laychi #30037 üzenetére
Az volt a célom hogy bárki által elérhető rekordot rögzítsem ami Mo-ban történt vagy Mo-ba kerülhet, így példáúl hiába van a MicroCenterben most is MSRP áron 3080 TI ha azt a fórum olvasója Mo-ban nem tudja beszerezni
De igyekszek még igazságosabb lenni
az említett PH kör stb.
Laraxior 3080 FE kártyáját nem rögzítettem -
laychi
veterán
Volt egy kártya, volt egy ára.
Azért írtam Lara-t példának, mert Ő is Németországban él és MSRP-n vett FE-t.
Akkor ne fogadjuk el, holott a kezében volt azért az összegért.
De mindegy, nem kell beírni...
Úgyis Death a mindenkori rekorder, bármit veszünk alapul.
A többit kb ki is törölheted, mert hozzá képest mindenki lópikula -
nexwo
őstag
-
-
Laraxior
titán
3080FE 699€
-
válasz
ForRedGlory #30022 üzenetére
Aquanál már nem is próbálkozom, eddig minden létező vga rendelésemet törölték, pedig azok csak ilyen 5-10%-al voltak az átlag ár alatt, de legalább egy életre van elég ingyenes szállítás kuponom
-
ates2
senior tag
válasz
DeathAdder #30015 üzenetére
Gecc,most olvastam vissza, grat,mekkora balfaszok
-
nexwo
őstag
válasz
DeathAdder #30015 üzenetére
Felfoghatod nyereménynek, csak itt utólag vetted a tombolát
-
válasz
ForRedGlory #30014 üzenetére
Majd megírom, sajna még mindig nincs nálam, de kaptam már képeket a doboz tartalmáról, elég eredetinek tűnik, 2 hete csomagoltam ki egy ugyanilyet, szintén edigitálból, ugyanígy nézett ki, de az még drága volt, 863k
mondjuk azon hüledeztek hogy mégis mi a fene ez annyiért, ezt tegnap nem én vettem át, de az elmondottak szerint minden simán ment, sorszámhúzás online rendelés átvételéhez -> 1-es ablak -> onnan tovább a 4-es hez ahol lehet fizetni, számla, gari etc.. aztán egy harmadik alkalmazott hozta ki a raktárról a terméket, egy negyedik meg zacsiba átadta.
-
nexwo
őstag
Mennyivel jobb a 3080 és a 3080 ti a 6900XT-hez képest?
Szerk.:
Google - [link]
[link] -
nexwo
őstag
3090-et senki sem vett 500-600 körül 2021-ben? (csak a toplista úgy lenne teljes
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!