Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
DerStauner #4015 üzenetére
megvolt....
kb 2 óráig bizbaxoltam a porschechallanggel eddigi legnehezebb volt igazi kihívás.
..még kezdő szinen is leszorítanak kilöknek az utról.és van catch upjuk
De megvan akkor is letoltam őket az 550 lovas gt3.mal.
gallardohoz képest ami szerintme joval jobban süvit.sikerült porséval egy 2.28at mennem.(Spa GP.n van a futam)
-
válasz
DerStauner #3956 üzenetére
-
Voyage
aktív tag
válasz
DerStauner #3952 üzenetére
Hátulról padló beléjük, majd told le őket a fűre, így sorozatosan, pikk-pakk első leszel. Kockáztasd meg, hogy kanyarban utolsó utáni pillanatban fékezel, akkor is lehetőleg motorfékkel, és akkor ott is nyersz pár mp-t.
-
válasz
DerStauner #3952 üzenetére
Csak nem a bugattis csatanal vagy?
Menj belejuk hatulrol Te is es lokd ki oket a fenebe.
-
válasz
DerStauner #3944 üzenetére
Garazs, kivalasztod a kocsit es tuning.
madgie Grat, jo kis ido.
-
válasz
DerStauner #3933 üzenetére
Talan nagyon le van ultetve, nekem a zonda pattogot mint allatt ha total lefektettem.
-
bakosgabor57
őstag
válasz
DerStauner #3836 üzenetére
Az az ugra-bugra egy érdekes dolog, csak néhány autónál jön elő és az autó beállításaival van összefüggésben. Az hogy legyorsulnak inkább az autó választásod hibája, nem a játéké..
Más...
Estefelé hamachin csinálnék egy banokságot. Hogy egyenlőek legyenek a feltételek, és ne az döntsön kinek milyen autót sikerült összetákolni, gyári alap autóval menne a verseny, 3 pályán 5 kör. -
Edween
őstag
válasz
DerStauner #3836 üzenetére
ezért nem játszom, hasonlóan viselkedik nekem is a játék, de lehet betudható a konfigomnak is, evvan
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner #3818 üzenetére
így sem jön vissza az eddigi mentés. tehát egyértelműen kijelenthető, hogy ez egy hiba.
-
Daffni2
addikt
válasz
DerStauner #3787 üzenetére
Szerintem rosszul gondolod.
Telepitsd újra a játékot,tedd be a megfelelő mappába a mentést, inditsd el és láss csodát mintha mi sem történt volna ott folytatod ahol abbahagytad.
Nálam 2 különböző op.rendszer alatt fut az NFS az egyik x86 XP a másik x64 WIN7.
Ide oda pakolgatom a mentést, mindig onnan megy a játék ahol a másiknál abbahagytam. -
Daffni2
addikt
válasz
DerStauner #3773 üzenetére
Nnna, akkor megnyugodhatsz,egyébként akár mennyi profilt létrehozhatsz a többi ugyanúgy megmarad.
Az ördög nem alszik,ezért én rendszeresen kimentem a mappából a mentést.
Ha gubanc van egyszerűen bemásolom és kész.
Meg a másik op.rendszert használva sem kell lemondanom az elért eredményekről. -
Zozzy
aktív tag
válasz
DerStauner #3773 üzenetére
Remélem csak meccseken, és nem bíróságon!
Nem örülnék, ha Neked kéne ítéletet hozni bármilyen ügyben rólam...
-
Daffni2
addikt
válasz
DerStauner #3768 üzenetére
visszaolvastam, csak nem válaszolt senki rá.
Esetleg egy másik szemüveg?
-
Zozzy
aktív tag
válasz
DerStauner #3768 üzenetére
Nem véletlenül kérdezték, hogy visszaolvastál-e, de ezek szerint még mindig nem, pedig azt is pontosan megmondták, hogy hány hsz-t tekerj vissza...
itt a válasz ugyanis.
-
Daffni2
addikt
válasz
DerStauner #3765 üzenetére
13 hsz-t nehéz lenne visszaolvasni?
-
Daffni2
addikt
válasz
DerStauner #3749 üzenetére
Megmarad.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner #3694 üzenetére
Jah rosz smylit nyomtam! van fenn 100%os mentés neten ... ha az segít valamit.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
DerStauner #3691 üzenetére
Nekem is totál ugyanez a helyzet, elölről kellett kezdenem, nem találtam megoldást.
Lehet el kéne küldeni a mentést az EA-nak, ugyan nézze már meg, mi a rák van vele, hogy nem akarja elfogadni...
(#3694) DerStauner: Akkor kb sejted, hogy szétvet az ideg engem is: 49-es szint, közel 500e profilpont, 13 milla, meg vagy 6 beállított verda, ami ugrott most.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Elment a mentésed?
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Nekem ugyan ez volt, és én sem tudom, hogy ez mitől lehet.
De ha rákattintok az új karrier kezdésre, akkor lezajlik az első verseny, utána pedig nem enged kocsit venni, mert azt írja, hogy tele van a garázs. Meg a pénzem is megmaradt... Szóval csinálhatunk szerintem egy új profilt.
-
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #3518 üzenetére
Lényeg, ne tuningold
Én alap e36-al megyek. -
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #3454 üzenetére
nekem is volt olyan, nálam oldalnézetbe volt a kocsi, úgy is maradt, nemtudom miért volt, mind1 is volt mert kifagyott a játék
-
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #3444 üzenetére
Ha eladod, visszakapod az árát.
Meglett a zafír 4730-asom, shift közben síri csend van, hangja nuku, a játék tömegbe nem megy 24fps alá, ha nincs mellettem senki 50fps ami azé nem rossz
Amúgy volt nálam egy 8800gt 512mb is, fullon ment a game 30fps fölött... rohadt fiziksz. -
dokee78
félisten
válasz
DerStauner #3444 üzenetére
Ha nem jó add el,visszakapod a pénzt.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DerStauner #3407 üzenetére
Csak olyat lehet átépíteni, aminél a jele mellett van a W betű.
Alul az csak jelmagyarázat, mindig ott van.
Manitou: win98-me kompatibilitás+a DVD-n lévő DX+a DVD-n lévő PhysX felrakása? -
bokrosolajos
őstag
válasz
DerStauner #3372 üzenetére
Seat annak idején a Fiat Ritmo licencét forgalmazta Ronda név alatt
Egyébként tényleg az volt -
Csabee.
nagyúr
válasz
DerStauner #3241 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül
Én még a felborításokat sem tudom megcsinálni, hogy megpördüljön minden autó amennyit ír
-
blazsey2
senior tag
válasz
DerStauner #3207 üzenetére
Pagani Zonda R
-
DerStauner
senior tag
válasz
DerStauner #3144 üzenetére
és drift autónak?
-
törölt tag
válasz
DerStauner #3115 üzenetére
Mihez kell?
Nemrég nyomtam a cimbinél, állítgattam neki meg pumpáltam bele a profilba.
G25-re elég gáz beállítani a játékot, nagyon pontatlan...mármint szimhez képest.Amennyiben kormányhoz állítod akkor ne használj ekkora holtjátékot, 5%-l vezess.
Gázpedálnak és féknek is elég ennyi (kivéve ha Momo problémád van).
a gáz-fékérzékenységet beállíthatod maganak, rajtnál figyeld melyik végállásnál mennyire tartja ki a gázt félgázon...csak hátsókerekesnél lényeges.
fékérzékenység detto...menj egy egyszerű pályán 10 kört, és utána kezd el végállásba állítani, ha ráérzel mi mit csinál akkor már tudod melyik irányból merre akarsz elindulni, csak kikapcsolt féksegítésnél van értelme.
A kormányzás érzékenységénél és sebességérzékenysége nagyon fontos, annélkül hogy nem tudom mit használsz nem is érdemes értékeket megnevezni.
A kormányérzékenységet nagyon egyszerű...Brands Hutch első kanyar, kicsi érzékenységnél nem fordul be.
A sebességérzékenység, álló helyzetben kitekered a kormányt (belső nézet!) kb. megjegyzed mekkorát fordul, majd az egyenesben nagy sebességnél gyorsan körbefordítod mindkét irányba 90°-t, látni fogod a különbséget. A szimesek általában kikapcsolják (azaz 0), de nekem pl. nem jött be úgy.
Egyébként nagyon pontatlan az irányítás, és van benne késés is, ezért aztán csodát nem lehet várni.ja, és egy autónál..lehetőleg kezelhető autónál próbáld..ha van akkor full tuningon default beállon.
Autó és autó között is brutál különbség van, pl. az Audi TT az 1-s autók között kegyetlen megy, Brands Hutch Indy 50 mp alatt alapon, de az irányítása elég rettenet. -
CHIPman
nagyúr
válasz
DerStauner #3021 üzenetére
Pontosan.
-
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #2876 üzenetére
Beállítások - Játékmenet-és ott valamelyik opcióban asszem a vezetés nevű opcióban tudod testreszabni az ilyen dolgokat.
Esetleg online-ba jösz te is?
Na én mára kivégeztem a multit, elég jó volt ez a nap. Főleg hogy mentünk multiba driftet(chip csak 1000ponttal maradt el tölem.
)
Na jó8. -
Sirandrish
legenda
válasz
DerStauner #6 üzenetére
azért mert szép, már jó is?
-
joshua7
veterán
válasz
DerStauner #6 üzenetére
Viccnek szántad, igaz?
-
venember83
nagyúr
válasz
DerStauner #6 üzenetére
Jó autós játék? Hmm, GTR2, RBR, esetleg Race, más nem ugrik be, a többi mind szemét kategória mostanság. Ez a Shift meg szimulátorszerűség akar lenni? Biztos nagyon kemény és életszerű lesz, ha PSP-re meg konzolokra készül.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
DerStauner #6 üzenetére
van 1 olyan megérzésem hogy maga a játéknak (megint) nem sok köze lesz a képhez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest