- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Daffni2 #2887 üzenetére
Hát pénzem tulajdonképpen sosincs, azaz mindig másra kell, de valahogy most lázba hozott az autókázás ahogy kipróbáltam a Shift-et, és elbűvölt a belső nézet.
Nézegettem kormányokat, Logitech G25 felejtős, még használtan is, nekem horribilis az ára még úgy is, bár gyönyörű és ütős darab.
Amiben gondolkozok az a Logitech Driving force EX vagy a GT, de a GT már megint egy 10-essel több. Bár ahhoz már rendes manuális váltó van, amiért meg meg vagyok dögölve.
Esetleg még momo force de az meg GT árkategória. Ugyanez a kategória a Thrustmaster RGT FFB.
Ja és a Fanatec Porsche 911 turbo-ról nem is beszélek. Sose lesz annyi pénzem, annyira nem vagyok autób*zi
Nagyon óccsót akkor nem veszek, azért számít a mínőség, és időtállóság.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest