- Hobby elektronika
- Steam Deck
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rob210 #86315 üzenetére
Nah, jól bevásároltam a Kovács Autónál alkatrészből, félrenyomtam és nem az 1.2 75 lóerős motorhoz vettem meg a szűrőket, hanem az 1.2 65 lóerőshöz. Aztán módosítottam a garázsba elmentett autót a megfelelőre, lefuttattam a keresőt és ugyanazokat a cikkszámokat hozta ehhez is, szerintem nincs eltérés, úgy hogy remélem jó lesz (D4FD740 a motorkód).
Viszont próbáltam a motorszámot megkeresni és nem találtam meg. A nívópálcától balra kerestem, de ott egy sík felület van. Érdekes, mert az autó átment a szerb műszakin, előtte meg Ausztriából hozták be Magyarországon keresztül, tehát gondolom valahol csak rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam Deck
- SONY LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest