-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
AMD Power #743 üzenetére
nagyon csendes, az 1.8D fiestából átülve állandóan azt hiszem hogy leállt a motor amikor megállok pld egy lámpánál. ergonómiából egyes alá, de ezt tudtam, ilyenektől kerül annyiba, amennyibe. több "mackó" ismerősöm lepődött meg, hogy milyen kényelmesen férnek be mindenhová. bejáratós, úgyhogy 3000 felett még nem volt a motor, nemtom mire képes, de mondjuk ez annyira nem is érdekel. könyöklőt az előbb dobtam bele, kap még sárlapokat majd, ott vannak már a csomagtartóban, gyári szőnyegek kerültek bele. lett az autóval egy új gyerekülés is a nagyobbik lurkónak, a régiben már elég passzentos volt neki, azt is ki kell találni, nyekliknyaklik mindenfelé, mindene állítgatható. bajuszkapcsolók egy-az-egyben az eladott lagunámé, egy dolgot nem tud, a szakaszos ablaktörlés üteme nem állítható. kibutították belőle a pillanatnyifogyasztást, ezt nem mutatja, ennek a dolognak az okát egyelőre senki sem érti, hogy miért kellett, kit zavart, jaés a balelső el.ablak is megszűnt automata lenni (a többi három sose volt az), két hónappal ezelőttig még azok voltak, a mostanában átadott autók meg nem, felfoghatatlan...
(#746) Lejszi: dehogy céges, enyimé, két gyerekhez, gyakran nagymamához, és harmadik gyerekre felkészülésből. mert? honnan jött a cégessége?!?
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MotoGP & WSBK
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest