Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Canon EOS DSLR topic
- Apple MacBook
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
1618+ utódját vártam, de biztosan nem veszek ezért 6db synology 16TB disket a mostaniak helyett.Akkor márkaváltás lesz.
-
Apollyon
Korrektor
Van aki még veszi ezeket a túlárazott műanyag vackokat?
-
ricsip
addikt
Ráadásul pont most volt az elmúlt 1-2 hétben synology 925+ reklám a főoldalon. Na hát nem meglepően nem engedte a PH kommentelni a reklám alatt. Különben kapott volna hideget-meleget a cég!
Az elemzők szerint a syno ezzel a lépéssel nyilvánosan leszarja innentől kezdve a teljes home user piacot és az SMB szektort, mennek előre vakon, nem számít ki (és mennyien) maradnak az ügyfelei. -
-
PTM
aktív tag
válasz
Williamgrant #1 üzenetére
"még kitalálták hogy az ügyfél nehogy már maga döntése csak úgy vegyen bele hddt..."
Háttértárat. A bejelentés alapján SSD-re is vonatkozik.
Nekem az FS200T éppen tetszene (szerintem ezt korábban DS625slim néven emlegették), de az idézett rész miatt minimum kivárok a Synology-val, hogy a gyakorlatban mi lesz ebből. -
Teljesen elgurult a synoéknál a gyógyszer.
Nem elég hogy rohadt drága, extrém gyenge a hw, kokain áron tudod minimálisan bővíteni memóriával, még kitalálták hogy az ügyfél nehogy már maga döntése csak úgy vegyen bele hddt...
Legalább többen végre szétnéznek a piacon más gyártók után (qnap, ugreen stbl. Vicc amit ez a gyártó művel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest