Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
Bagnaia 2. lett, már megint mákos volt, állandóan mákja van. 16 sec büntit kapott Vinales guminyomás miatt.
-
crocy
tag
igy qatar utan mindenkinek nyilvanvalo valt, hogy iden senki nem fogja meg marquezt.
-
Adriánkölök
újonc
válasz
Mezcal #13100 üzenetére
Mivel a gumi kihagyhatatlan a motorozhatóságban, tempóban így pont ez a közös pont ami mindkettejük véleményét zárójelbe teszi. Mert Bagnaia sem vezette a GP23-t a 2024-s gumin...ahogy Pirro sem, addig amíg az utolsó futamon be nem vállalta a hétvégét.
..és akkor elesett, majd megfogalmazta ezt a véleményét..nem jó a motor ezeken a gumikon, mert rossz befordítani, és kiszámíthatatlan az eleje a motornak.
...és ezért Pirro hiába gondolt bármit is, nagyon lassú volt az időmérőn és a futamon is a GP23 Ducati-n....és még így is sokszor a határon volt ahogy fogalmaz. -
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök #13099 üzenetére
Hát de itt a gumikról beszél, hogy az nem passzol annyira a GP23-hoz. Az azért nem ugyanaz. Bagna is azt mondta, hogy nincs nagy különbség a két motor között, ő meg tudja, hiszen azzal lett bajnok, amire Maki ült.
-
Adriánkölök
újonc
válasz
Mezcal #13098 üzenetére
Nem kell elmagyarázni
Tök egyszerű Pirro mondott valamit amit helyesnek gondolt, akkor.
Utána miután perecelt egyet, meg kapta az oltásokat már megfogalmazott árnyalatokat:
"
Question: After getting on the GP23, do you better understand the problems with the front Marc complained about throughout the year?
Yes, the problem is that, compared to last year, these new Michelin bikes (tyres?) have more grip and, in entering corners, the bike pushes on the front, making cornering more difficult. It needs more support on the front with a harder compound, which isn't a problem on the GP24, instead, since it was born with these tires."
From a different answer.
It's clear that a bike like the GP23 with these tires needed something else that the GP24 and GP25 have instead."Question: You are the only one who can make comparisons between the three bikes. The difference between the GP23 and GP24 we have seen, the GP25 we will see on Tuesday.
"The GP23 was not born for these tires, today on the track I noticed that I had difficulty with sliding on entry. The movements and reactions you have on the bike are abrupt and often put a strain on the front end. Usually you expect the rear to drop, whereas today I went into a crisis to manage the front, I was often on the limit. The GP24 and GP25, on the other hand, have what it takes to handle that problem. As for the engine, we knew it runs slightly slower
Also a different article here with Alex Marquez teasing Pirro about how he was insisting early on in the season that there is barely any difference between the GP23 and the GP24 but he has had to change his tune now that he's actually ridden the GP23 with these tyres and struggled.A mérnök az nem nyúl így mellé, mivel a Ducati fellövi felhőbe azösszes adatot, minden mérnök látja, ki hogy megy.
De Carchedi Diggia' adatait is látta, és mivel előző évben az ő versenyzője volt, sokkal jobban be tudta lőni hogy mi is a valós különbség.. -
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök #13097 üzenetére
Külön el kell magyarázni egy tesztversenyző feladatát? Hány olyan sikeres szakembert mondjak, akik nem voltak sikeresek versenyzőként különböző sportágakban?
-
Adriánkölök
újonc
válasz
Mezcal #13096 üzenetére
másfél másodperccel volt lassabb...egy körön, a versenyen több mint 35 másodpercet kapott Marc Marqueztől...
A leglassabb Ducati-s versenyző volt, és ugy egyébként is csak ketten voltak nála lassabbak.
Hol tudná csak megsaccolni is hogy mit tud menni az egyik és mit tud menni a másik motor??! -
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök #13095 üzenetére
Lópikulát! A tesztversenyző pont, hogy rámutat a motor hibáira, erősségeire és van összehasonlítási alapja. Nem az a feladata, hogy gyorsabb legyen Makinál, ha az volna, akkor ő lenne a helyén.
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök #13092 üzenetére
A mérnökre, aki egy métert sem tett a motorokkal. Logikus. A tesztversenyző ne tudná?
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13091 üzenetére
Pirro cáfolta, ahogy Bagna is, és ő ketten mentek a legtőbbet mindkét motorral
-
Adriánkölök
újonc
válasz
Mezcal #13089 üzenetére
Én a mérnökre szavazok, Pirro valószínűleg jó tesztversenyző, biztos jó visszajelzéseket ad, meg stabil.
Viszont nem úgy gondolom hogy fel tudja mérni egy motor mennyire gyors vagy sem...ugye ő felült a szezonzárón a VR46 GP23-s motorjára, és hát messze a leglassabb Ducatis volt, minden minden szabadedzésen, sprinten, és főfutamon. ..az időmérőn másfél másodperccel marad el Marc Marquez idejétől. -
válasz
Mezcal #13089 üzenetére
Minden komoly motorközeli külföldi sajtó minimum fél másodperces előnyben részesítette a 24-est a 23-ashoz viszonyítva, amit a ducati sem cáfolt soha. A telemetria adatok is ezt támasztották alá.
#13090 Mezcal Mármint a 23-hoz képest. Mert időket nézve a jelenlegi legjobb ducati az a tavalyi volt.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13088 üzenetére
A GP22 Bagna szerint is a legjobb Duci volt amin ült.
-
Mezcal
addikt
válasz
Adriánkölök #13085 üzenetére
Vajon ki tudhatja jobban? Pirro, aki sokat tesztelte mindkét motort? Költői kérdés
-
válasz
Adriánkölök #13087 üzenetére
"Olvastam én is Pirro nyilatkozatát...de hát nagyon nem az látszott a képernyőről."
Hát ja, nem nem igazán.
GP22 vs GP23: Pont ezt akarták elkerülni idén, nem merték bekockáztatni a GP25-öt. A GP22 gyakorlatilag egy jobb motor volt mint a 23, ha nem is a szezon feléig, de az egyharmadáig biztosan. Ez minden szinten beismerésre került akkor...
-
Adriánkölök
újonc
válasz
sityupityu #13086 üzenetére
Kéretlen alátámasztásként másoltam.
Szerintem egybéként baromi látványos volt, az hogy 2023-ban mennyire tudtak közel lenni a GP22-vel a GP23-hoz azok a motorosok, sokszor futamokat nyerve, akik 2024-ben győzelmi esély nélkülmotoroztak a GP23-n a GP24 ellenében.
Egyedül Marc Marquez volt aki képes volt az elejében menni a GP23 verzióval.
Olvastam én is Pirro nyilatkozatát...de hát nagyon nem az látszott a képernyőről. -
válasz
Adriánkölök #13085 üzenetére
Erről a 4-6 tízedről tudtam én is. Nem nekem kellett volna linkelni, de azért köszi...
-
Adriánkölök
újonc
válasz
sityupityu #13080 üzenetére
Neil Hodgson, analyst for TNT Sports, revealed on crash.net that Carchedi had predicted the domination of Marquez from the beginning. Frankie Carchedi has been telling me for six months that he (Marquez) will win. ", said Hodgson. " Frankie was the Marc's chief mechanic last year, he therefore noted how disadvantaged the 2023 Ducati was compared to the 2024 one ; he said that in his opinion (and his opinion is based on real data), the gain was 4 or 6 tenths per turn He said: “If you put Marc on the same bike as Pecco (Bagnaia), he won’t even be able to overtake him.” »
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13083 üzenetére
Nem én mondtam, hanem Pirro és Bagna.
-
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13080 üzenetére
Maki azért ment jobban ment, mint a többi GP23-as, de többet is esett, tehát kockáztatott. A Ducati tesztversenyzője, Pirro nyilatkozatát olvasd el, ő is azt mondta kevés különbség volt a két motor közt.
-
-
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13076 üzenetére
A Ducati szerint sem volt nagy különbség a GP23 és GP24 között. A lényeg az, hogy a rossz Hondáról ült át a bajnok motorra, de akkor az volt a vélemény, hogy a Honda miatt esik annyit. Nos, kiderült, hogy nem, mert a Ducatival is ő esett a legtöbbször a versenyzők közül. Maki ilyen, ő a Hondás bajnoki címei alatt is esett nem egyszer. Nem egy Rossi, aki nem sokszor esett.
Bagna megnyerte, mert nem esett el, ha valaki elesik, akkor rosszul végezte a dolgát. Tavaly ő is esett, ha nem esik, akkor ő bajnok.
-
crocy
tag
uhh gecire kellett ez a MM bukovary, különben mar osztrakban vb es nem a balatoncircuiten
.
mindenesetre latszik nagyon hataron nyomja, felesleges, menjen inkabb biztonsagit es akkor persze közelebb lesznek a többiek de kevesebb benne a bukas kockazata. -
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu #13076 üzenetére
Amerikában már az új motorral mentek? Nem úgy volt hogy tavalyi géppel mennek még mert nem teljesen okés még az idei ?
-
válasz
Mezcal #13075 üzenetére
Hogy lett volna olyan a tavalyi gépe? Nem kicsit különbség van a tavalyi és az idei év között. Tavaly muszáj volt jobban a határon mennie, mert a 23-as ducati kanyarkimeneti tempója (meg még más is) sokkal rosszabb volt mint a 24-nek. És így, hogy a határon ment vele, így is csak néha volt nagyjából partiban a gyáriakhoz viszonyítva. Az idei év az valóban más, alatta is a legjobb motor van. Bár ugye mennek a hírek, hogy bagnaia vissza fog ülni egy az egyben a tavalyi motorra, mert az ideivel nagyon nem érzi magabiztosnak magát. Persze persze, most is megnyerte...ez most egy olyan dolog, hogy ha marquez nem esik el valószínűleg nem éri utol, nagyon jó tempón volt a spanyol amíg el nem csúszott. Arra meg nem építhet, hogy maki mindig ki fog csúszni előle.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Mezcal #13071 üzenetére
Ezt beszélgettük már az első futam után is.
Ha ez lesz a felállás, és a többiek nem gyorsulnak körönként tizedmásodpercekkel, akkor a két Marqueznek nem kell a teljes futamon határon mennie, emiatt már sokkal kevesebb lesz a hiba.
Tavaly, és tavalyelőtt is, a két élmenő közel egy szinten volt, és emiatt mindíg ki kellett hozni a maximumot mindenből. -
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #13070 üzenetére
Annyi a jelentősége, hogy egy bukás miatt a nyeretlen tesója vezeti a vb-t. Tavaly is a bukások döntötték el a vb-t, hiába nyert Bagna sokkal több futamot
-
vlevi
nagyúr
válasz
Motion_Blur #13067 üzenetére
Itt ezt nem kellett volna, mindenki tudja, (ő is) hogy ilyenkor a rázókőben még lehet víz, a festett felület is nedves, nem tapad.
Hát, nem egy snoop dogg, az biztos, belenyalt a fehér csíkba, hanyatt is vágta magát rögtön -
Mezcal
addikt
Ez volt az első olyan pálya, amit Maki nem szeret, és el is esett.
-
Mezcal
addikt
válasz
Khaosz55 #13059 üzenetére
Vicces azt mondani Bagnára, hogy biztonsági motoros, ha az lett volna, akkor tavaly megnyeri a vb-t. Rossi mondta, hogy azért nem nyert tavaly, mert mindig győzni akart és nem érte be kevesebb ponttal, ezért bukott fontos helyzetekben. Nagyon nem biztonsági motoros, idén talán megfogadta a doktor tanácsát, de nem ez a jellemző rá
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu #13060 üzenetére
Én hiszti és a beképzeltsége miatt nem szeretem Lorenzont. Emlékszem egyik verseny után amikor Doki-t legyőzte, megállt a végé és azt mutatta hogy felír egy receptet Rossinak és becibzározta a száját. Ezt mutogatta. Szóval bármi is lehet tisztelet a verseny után kell tartani, főleg amikor éppen te győztél a másik felett. Értem hogy van adrenalin és akkor mindenki tud hülyeséget vagy hibát csinálni, de ez a megmozdulása pusztán a másik porba alázásáról szólt. Az élet vissza adja...
-
válasz
Khaosz55 #13059 üzenetére
Ha már szóba hoztuk Lorenzo-t, akkor amúgy pont ő volt az, hogy "labor körülmények" között ha nem volt zavaró tényező (nem volt eső, nem volt szél, és optimális volt az aszfalthőmérséklet) akkor kb mindenkinél gyorsabb volt. Ha össze jött neki a pole és el tudott menni az elején, akkor nem fogták meg. Viszont a motor-motor elleni csata az nem feküdt neki. A 250-ben még talán, de a GP-ben már nem. Legalább is ilyen Rossi félékkel szemben. Na meg amikor megérkezett Marquez az végképp betett neki. Tök emlékszem, hogy anno nem sokkal Mark érkezése után volt is a dobogón közöttük egy igen komoly szóváltás. Maki a harcos stílusával lenyomta őt a versenyen, és baromira nem tetszett neki. Ott játszotta a sértődöttet a dobogón, meg mutogatott Marquez-nek hogy vigyázzon, tiszta röhej volt. Még a youtube-n is fenn van valahol.
Na többet nem beszélek Lóri-ról. Csak ő volt talán az egyetlen versenyző számomra is, akit soha sem kedveltem, már az alacsonyabb kategóriákban sem. -
Khaosz55
addikt
válasz
Mezcal #13055 üzenetére
Nem ezt mondta, vagy félre értetted, Bagna inkább biztosági motoros mint vakmerő. 3éve ez megy ha nem pol-ból indul vagy az első kanyarban nem elsőként fordul és az első 3 körben nem tud előre jutni, akkor rendszerint beragad és végéig vár hogy valakinek elkopjon a gumija előtte.
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu #13054 üzenetére
Igen kihagytam Acostat, illetve nagyon szerettem Cal Crutchlow, a maga őrültségével.
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13056 üzenetére
Tavaly Martín ellen is voltak gondjai, akkor sem érezte magát jól motoron. Katarban választ kapunk az idei esélyeit illetően.
-
válasz
Mezcal #13055 üzenetére
"Idén látványosan nem fekszik neki a motor, más aerokkal megy, mint Maki."
Én pedig látok rációt abban, hogy ha a többiek megint a korábbi konstrukcióval mennének, akkor elől lenne Bagnaia. A megszerzett vb címeit én nem vitatom, de tavaly igen is számított, hogy ki melyik ducati-val ment. Ez tény.
-
Mezcal
addikt
válasz
Khaosz55 #13053 üzenetére
Ebből kiindulva Martin sem bajnok alkat, tavaly alig nyert futamot ugyanolyan motorral. Nem Makihoz kell hasonlítani vagy Rossihoz, ők a legnagyobbak közé tartoznak. Bagna nem mákból nyert két vb-t, ilyen hülyeségeket ne terjesszünk már, Quarta igen is komoly ellenfele volt, ahogy Martin is, legyőzte őket, Bastát is csapitársként.
Idén látványosan nem fekszik neki a motor, más aerokkal megy, mint Maki. keresik a megoldást, ha megtalálja és akkor sem veri meg a spanyolkokat, akkor lesz gondban. de szerintem fel fogja venni a versenyt velük is, csak nehogy késő legyen. -
válasz
Khaosz55 #13053 üzenetére
"Én sokkal jobban szeretem a karaktereket mint Zarco, Quartararo, Martin, Marquez, Rossi stb. "
Ugyanezeket ezeket a neveket mondnám én is, ők tényleg kiemelkedő karakterek. Az eredmények nem mellettük szólnak de ide sorolnám még Binder-t is meg mi Miller-t is. Na meg ezt az Acosta gyereket sem kell félteni, majd meglátjuk hogy mi lesz belőle...
Lorenzo-t anno még a többi motoros is egy fura embernek tartotta, nem nagyon volt jóban senkivel sem. Ezt többen elmondták akik vele versenyeztek. Elmondásuk szerint már gyerekkorban is ilyen volt. Ha jól emlékszem még Talma is beszélt erről egyszer, hogy több volt mint fura az ember.
-
Khaosz55
addikt
válasz
sityupityu #13052 üzenetére
Igen valóban jó gyerek, szimpatikus, de nem világbajnok alkat. Ok 2X-es bajnok, de nem volt igazán zavaró tényező körülötte, vagy igazán kemény ellenfél.
Évek során azt látom, ha az első kanyarban vagy az első 3 körben nem tud előre keveredni, vagy nem a polból indul akkor végig vonatozza a versenyt. Nagyrész vár az utolsó 10 körig hátha valakinek elfogy előtte a gumija és akkor még tud javítani a pozíción. Rizikót nem szokott vállalni.
Én sokkal jobban szeretem a karaktereket mint Zarco, Quartararo, Martin, Marquez, Rossi stb.
Aki bajnok alkat, annak kell hogy legyen benne egy bizonyos fokú szemétség. Jóindulatból csak mázlival leszel bajnok, de ez igaz más technikai sportra is.
Nem utálom Bagnaia-t, idáig csak egy versenyzőt nem volt szimpatikus: Lorenzo. -
válasz
Khaosz55 #13050 üzenetére
Nagyon jó gyerek ez a Bagnaia, emberileg nem lehet belekötni. De ugyanezt gondolom kb én is róla amit leírtál. És ha így folytatja tovább ahogy elkezdte az idei szezont, akkor tényleg elkezdi magát úgymond beértékelni, hogy valójában hol van a mezőnyben, és az eddigi teljesítményében mennyit számított csak a motor. Még írtam is, hogy idén azért meg van annak az előnye, hogy hat kb egyforma ducati van a mezőnyben. Az eredménybe többet fog számítani a motoros képessége...
-
Khaosz55
addikt
Bagnaianak számomra biztonsági motoros, ha első két körben nem tud előre menni álltalában beragad és elvan ott. Nincs az a kockázatvállalása mit több versenyzőnek. Az meg hogy a tesója megállás nélkül követi mindenhova elég vicces, persze ez a dolga, de akkor is. Szerencsére, hogy mögé nem ült még fel versenyen.
-
-
Mezcal
addikt
Egy futam után ne osszuk már ki a vb címet. Tavaly is volt vki, aki előre odadta Makinak a címet. Maki pálya volt ez, a kövi is az, utána már akadhat gondja.
-
crocy
tag
válasz
Black&White #13046 üzenetére
bagnaianak össze kell szednie magat, hogy legalabb vmi izgalmat lassunk. de attol felek en is, hogy ezt az evet be fogja daralni marquez.
azert lehetett latni, hogy öcsivel megnyerette volna az elete elsö motogp dijat ha kitart tempoval a vegeig. de egyszerüen nem lehetett, akkora tempokülönbseg volt a vegen.
martintol varok vmi odapiszkalgatast, de azt is kb csak a szezon közepetöl. bezzecchi viszont mar most is mutathatott volna többet ugy, hogy közben ogura a 4. az elözö? evi apriliaval.
-
Black&White
addikt
válasz
Motion_Blur #13044 üzenetére
Pfejj, ez tényleg demoralizáló volt!Idén se kell izgalmakat keresni itt...
-
válasz
Motion_Blur #13044 üzenetére
Igen, pont tegnap dumáltuk az egyik haverral, hogy az utolsó három kör az nagyon durva volt. Abból lehetett sejteni, hogy valójában milyen tempóra is lenne képes...
szerk: Oké, hogy még csak egy verseny volt, de pl bagnaia arca nem volt valami lelkes a futam után, ez is beszédes...Amúgy nem is olyan rossz dolog ez, hogy gyakorlatilag hat egy forma ducatti van a mezőnyben. Most nincs kifogás. Itt megvan az az előny ebben a dologban, hogy kiderül, hogy ki milyen pilóta.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sityupityu #13043 üzenetére
Maki VB, lapozhatunk '26-ra
Tudom, guminyomás meg minden, de ijesztő volt ahogy elengedte a tesót, visszavett a tempóból kb. fél mp-et és leutazta a futamot szélárnyékban, majd 2 körrel a vége előtt előzött és odadurrantott a mezőnynek körönként 1mp-et.
-
Üdv!
Mit szóltok az év eleji tesztekhez, illetve a thaiföldi szimulációs körökhöz? -
dellfanboy
őstag
nah senki sem látta azt az odabaszós 3 kört? HIHETETLEN volt.
szerencsére feltöltötték YT-ra [link] -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu #13040 üzenetére
Nnna, majd meglátjuk.
Superbike, MotoGP...
[link] -
-
crocy
tag
borzaszto silany, sik palya. gokartozni valo kb.
allambacsi nelkül sztem nem fog sikerülni az atepites. kerdes megeri-e, amikor csak atmeneti helyszinkent kalkulalnak vele amig a hungaroring(a masik fos palya amit ugyanaz a szerencsetlen tervezett...) el nem keszül.de tippre 2025-ben itt nem lesz verseny, hacsak nem a fönök visszater a gatakrol es aldasat adja ra.
-
szebe
addikt
BPC jövőre bekerült a naptárba. Jöhetnek a tippek, mikor fújják le
-
Mezcal
addikt
válasz
Motion_Blur #13035 üzenetére
Maki mondta, hogy nincs esélye a címre, a mostanihoz kellett a változó időjárás. Jövőre lesz esélye a legjobb motoron.
-
Motion_Blur
félisten
Maki 2 győzelemmel szépen visszatette magát a felső polcra
Martin meg érthetetlen mit művelt, magabiztosan vezette az összetettet, annyi volt a feladata h leköveti Pecco-t. Ráadásul simán megvolt a tempója még abban a kritikus 3-4 körben is.
6 versenyhétvége van még hátra, ha nem szedi össze magát a két VB éllovas, még Maki is odaérhet a végére.
-
crocy
tag
najo en marqueznek drukkolok, de ennyire azert ne dominalja le a mezönyt megint, mert akkor olyan uncsi hetvege lesz mint most az aragoni.
öcsi viszont jo benezte. sztem siman latnia kellett, hogy ott van mellette bagnaia, gaz csuk, fek es nincs crash.
[a.marquez vs bagnaia crash] -
Mezcal
addikt
-
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13030 üzenetére
De ha megnézed, akkor Bagna és Martín az eldobálásokkal együtt is elől vannak, de náluk nincs benne az, ami Makinál, hogy bármikor dobják a gépet. A GP 23 sokkal jobb, mint az utóbbi Hondája volt, valahogy mégis esik. Igazad van, régen is dobálta, de most sokkal erősebb ellenfelei vannak és ez nem fér bele.
Én is Rossis vagyok, de én is tudtam emgkedvelni soha 2015 miatt. -
válasz
Mezcal #13029 üzenetére
Sokat esik ez tény. Bár ez megvolt nála a hondánál is amikor nagyon ment a szekér, csak ott a szabadedzéseken tette.
Biztos, hogy nagyon erőlteti, de szerintem neki jobban is kell azzal a motorral, idén meg még simán megteheti. És hát a többiek is rendesen dobálgatják a 24-es motorokat, ráadásul vasárnaponként. De majd jövőre meglátjuk.
Furán hangzik, de örök 46-os fanként én valamiért hiszek marquezben. -
Mezcal
addikt
válasz
sityupityu #13028 üzenetére
Marki azért jóval többet esik, messze a legtöbbet a mezőnyben.
-
-
Mezcal
addikt
Én is azt gondolom, hogy Bagna megoldhatatlan feladat lesz neki, pláne egy egész évet nézve. Márki most is túl sokat esik, de ezt már nem lehet a motorra fogni, mint tavaly.
Bastianini is milyen erős volt, aztán Bagna mellett egy-két villanás kivételével alárendelt szerepben van. -
crocy
tag
hat gondolom abban megegyehezhetünk, hogy marquez kezdheti felkötni a gatyat.
jelen allas szerint nem vagyok benne biztos, hogy tud bagnaia mellett szerezni meg egy cimet.
most lehet mondani hogy a gp23-ban ennyi van, de vegyesek az erzeseim, sztem marquezben is maradnak tizedek.
helyeben azert jobban meggondoltam volna azt a apriliat, oda tenyleg elsöszamukent erkezhetett volna. ducatinal nem lesz rajta teljesen a focus.
-
Mezcal
addikt
válasz
yodamastah #13024 üzenetére
Bagna mondta, hogy Maki az elvártakhoz képest szerényebben megy, mert mikor kiderült, hogy a Ducira megy, mindenki győzelmeket várt. Most még el lehet intézni annyival, hogy a GP23 gyengébb, de jövőre nem lehetnek kifogások. Kiváncsi leszek.
-
yodamastah
őstag
válasz
Mezcal #13023 üzenetére
Igen Maki idén ment már V4S-el. De nem évek óta tréningezik vele. Az is kérdéses mennyit Pirellizik. Ami különbséget itt látsz, lehet beállításokból jön. Nem lehet végső következtetéseket ebből az eredményből levonni.
Az utolsó kanyaros "előzése" teljesen fölösleges volt. Ez egy promó esemény, nem itt kéne ilyen kétséges kimenetelű előzéseket erőltetni.
A GP motorral jelenleg Marquez szerintem nagyon jól megy. Teljesen jó a versenytempója. Egy probléma van, a kvalifikáció. Maki egyik legnagyobb erőssége ellenfeleivel szemben (Bag/JM) a kanyarbejárat. Maki problémája az, hogy a friss gumival kanyarba befelé a kelleténél alulkormányozottabb a motor. Elmondta, hogy emiatt azt a pici pluszt nem tudja hozzárakni az időmérőkön. (Volt erről egy hosszabb beszelgetés ahol Maki/Bag/JM volt az interjú alany) Ha ezt megoldják előrébb fog majd indulni a futamokon. Persze lehet sosem oldják meg, lehet nem fog tudni már 100%osan adaptálódni a Ducatihoz. De látni rajta hogy nagyon szeretne még egyszer világbajnok lenni mielőtt visszavonul.
-
Mezcal
addikt
válasz
yodamastah #13022 üzenetére
Maki a Ducis szerződése után már használta ezt a motort, nem most ült rá először, plusz gyakorolt is vele. Hát ő odatette magát, túlságosan is komolyan vette, ezt Bulega bánta.
Szerintem genyóság volt úgy betenni a motort egy ilyen versenyen.
Bautista a tavalyi bukása óta elveszett, szerintem vissza fog vonulni. -
yodamastah
őstag
válasz
Mezcal #13021 üzenetére
Azt azért vedd számításba, hogy a Ducati motogp versenyzőknek a V4S már régóta edző motor. Pecco rendszeresen megy vele. Ez marha nagy előny a Ducatinál, tudnak olyan "utcai" motort adni a versenyzőknek, ami valamelyest hasonlít karakterisztikában a GP motorhoz.
Maki tavaly és tavalyelőtt még CBR600RR-el tréningezett. Az is kérdéses itt ki mennyire rakja oda magát egy ilyen promóciós eseményen. Bautista pl nem nagyon pörgött fel idén sem.
Pecco amúgy ment már a 2025 V4sel korábban, és szerintem tréningeztek is hogy ezen az eseményen jól menjen. Meg kellett itt mutatni mit tud az új motor.
-
Mezcal
addikt
Megvolt az első összecsapás Bagnaia és Marquez között ugyanolyan motorral, és ez nem sok jót ígér a spanyolnak a jövőt nézve. Brutál mit kapott ugyanolyan motorral Bagnaiatól.
-
Mezcal
addikt
Bagna innentől már lelki fölényben lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #13012 üzenetére
Ma ismét bizonyított Martin
-
vlevi
nagyúr
Ahogy már korábban szó volt róla, túlzott optimizmus volt, amikor év elején úgy jöttek a hírek, hogy itthon lesz SBK futam. Aztán persze, a magyar realitás, hogy végül mégsem sikerült megszerezni a FIM homologizációt a pályra, ezért Estorilra cserélik a magyar futamot.
:
Estoril to host penultimate round in 2024, Hungarian Round cancelled
There will be a change to the 2024 WorldSBK calendar with Portuguese venue Estoril hosting Round 11 of the season -
zilazil
őstag
.
-
vlevi
nagyúr
Csak megoldják valahogy.
Hondás időben annyira mondták, hogy a Repsol-Marquez , de aztán csak elváltak az útjaik.
Most ezek az új szponzorok egy évesek sincsenek, nincs még beégve senkinek az agyába úgy, mint pl. az (amit én még mindig nem tudok elengedni), hogy Gresini-Honda. Annyira sok évig hallgattam, hogy még mindíg arra asszociálok. -
Zoli133
addikt
És most mindenki meglepődik valszeg, de a ducati is bejelentetete, hogy Marquez lesze Bagnaia csapattársa jövőre. A martin/Aprilia bejelentés után monjuk kétlem hogy bárki mást gondolt volna
-
zgospel
őstag
válasz
Kotomicuki #13009 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy Bagnaianak volt 4 nullázása meg egy 15. helyezése az első félévben az egyébként erős Ducatival.
A Yamaha egyáltalán nem volt erős, középszar motor volt amit Fabio jelentős kockázatvállalással túlmotorozott.
Az is látszik a Yamaha helyezéseiből, hogy melyik pályákon volt erős. Minél inkább stop&go jellegű volt egy pálya, annál gyengébb helyezéseket ért el. A hosszú kanyarokban volt kimagasló a Yamaha teljesítménye, de az elmúlt 2 évben már ez az előnyük is eltűnt. -
Kotomicuki
senior tag
válasz
Mezcal #13008 üzenetére
FQ20 a holland futamon bemutatott bukását egy, az angol GP-re átvitt büntetés kísérte - fekvő emberbe rúgjunk még bele is, mondá a versenybíró - , aminek hála a 2. helyről kellett az 5.-re visszaesnie, amit végül a 8. helyen fejezett be.
Ezen események és a szezon második felében egyre inkább kikupálódó Ducati sikerei végül megtörték.Lehet, hogy jogos volt a büntetése, de azt eléggé hektikusan szabják ki, ebben a sportágban (is)...
-
Mezcal
addikt
válasz
Khaosz55 #13006 üzenetére
2022-ben ott volt a Yamaha, ami nem volt túl acélos főleg a vég felé....
Az év első felében még jó volt a Yamaha Kvartával, azt a majd 100 pontos előnyt szar motorral nem lehet megcsinálni. Aztán jöttek a bukások ott is, de Bagna is bukott, szóval össze kellett szednie magát a fordításhoz, és hát Bastianini is erős volt abban az évben.
-
Mezcal
addikt
válasz
Zoli133 #13004 üzenetére
tavaly az eslő 7 futamból 2-t nem fejezett be
Idén is pont így áll, két bukás 7 futamon
Martín nagyon erős, de képes éles helyezetekben megremegni, idén is bukott kétszer, egyszer az élről főfutamon nyomás alatt. Tavaly év végét is fejben vesztette el szvsz.
Bagna pont az ellentetje, ő nagyon erős fejben, ha előző futamon bukott, akkor a következőn átgázol a mezőnyön. De én is várom, mi lesz, én Bagnára tennék, mert neki hátrány és a fordítás már ismerős terep. -
Khaosz55
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz
Mezcal #13003 üzenetére
Nyilván van, de Martin szerintem jobb formában van mint tavaly volt, tavaly az eslő 7 futamból 2-t nem fejezett be (sprinteket nem néztem most), most meg rettnető stabilnak tűnik, már a sprintversenyes bukása is szinte meglepő volt, de persze még bármi lehet, most végre szorososdott a verseny, annak csak örülök.
-
Zoli133
addikt
válasz
Khaosz55 #12998 üzenetére
Nah ez meglepő, mármint érthető minden fél részéről talán, így végre kiderül jövőre mennyire is jó az az aprilia, de közben eszembe jutott hogy mekkora arcvesztés lenne a Ducatinak hogyha Martin húzná be idén a címet (szeirntem ez volt az első hétvége egy ideje aminél el tudtam hinni hogy bagnaia-nak van esélye)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest