Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füge007
senior tag
-
AMD Power
titán
Ezek a Wynn's adalékok szerintetek mennyire jók? Most a Diesel +PLUS+ használom de kinéztem még egy adalékot a motorolajhoz is.
-
kisninja
őstag
Noss az autórádó csere ugynéz ki meglesz a meganomon. Kicsit utánna néztem a dolgoknak és a JVC nek vannak olyan tipusai aminek van előkészitése kormány vezérlésnek.... kb olyan 25k tól indullnak. No de nem elég az csak az autórádió kell még egy átalakító (JVC KS-RC 106) ami kb 20k. Ha ez megvan kell még egy 2k-s keret a rádiónak és kész a móka. KHM hát azé majdnem 50k
-
Louies
aktív tag
Ma ,h voltam gumi cserén. A gumis tag azt mondta a "renault felnik szarok mert puhák."
nektek mi a tapasztalatok ezzel kapcsolatban. Én 15"-okra gondoltam. -
Lejszi
senior tag
MOMO
-
Lejszi
senior tag
Kinéztem egy ilyet a kis CLIO-mra:
Mit szoltok hozza?
-
Lejszi
senior tag
ennél a megane-nal kezzel kell le-fel hajtani a tetőt vagy van vmi kapcsolo es automatikusan hajthato le illetve fel?
-
Füge007
senior tag
Kollégák inkább senki ne törjön, bármilyen jó is a teszteredménye a verdájának! Az első hó előtt felraktam a téligumikat, a nyárigumik már nagyon merevek voltak. Megnéztem a fagyállót -35 fokig jó, remélem közel sem lesz olyan hideg
. Így már jöhet a tél.
-
AMD Power
titán
Jól kezdődött a reggelem. Jobb első kerék full lapos. Fújtunk bele.. Semmi. Emelést nem szereti a küszöb. Így go a gumishoz. 20-al. Még szerencse ,hogy volt 2 téli gumim felnivel együtt.
-
No-kia
addikt
a renault megane coupe megbizhatóságilag milyen?( elkezdtem a kreszt
)
-
AMD Power
titán
Ezt már én is néztem.
Az új Renault Megane a világ legbiztonságosabb kompaktja
Bárcsak az enyém is ilyen "jól" törne.
-
Lejszi
senior tag
-
mynames
senior tag
Sajna nem emlészem pontosan, de 3 olyan vdo volt 2004-ben amin volt olyan csati, és mindhárom akkori felsőkategóriás volt, szal nem mindegyiken.
Érdekes, emlékeim szerint volt olyan, hogy vdo.hu, de most nem találom...
más: tháliában most vettem észre, h a vezetőülés műbőr része kiszaadt kb 2-3 cm-en, az ülőlapnál a támlához közel. Ez igazából elég szomorú mert nincs 41k km a vasban...
Amdpower: ördögöt nem jó festeni!
-
Louies
aktív tag
carStylingon ki van fent?
-
AMD Power
titán
Megmutattam muternak ,hogy nézne ki a Clio 64km-nál.
-
mynames
senior tag
Hirtelen én sem tudom a pontos méretet, ezt találtam most:
[link]Most rakattam fel egy jó hónapja a téliket lemezfelnin, és bizony a gyűrűk nem voltak bezsirozva...mind a 4 kuka, szal most nekem is kell 4 db.
Anyaga ránézésre vmi olcsóbb aluötvözet volt...
És vki kérdezett kormányvezérővel eggyüttműködő cdt. Emlékeim szerint a VDO-daytonnak volt 3 olyan típusa, de az 2004-ben volt...
-
Louies
aktív tag
Renault Clio központosító gyűrű átmérőt nem tud valaki. nincs tolómérőm ezért nem tudom megmérni.
-
AMD Power
titán
Ebben az időben hó "alatt" már kijön-kijöhet dieselnél a hideg indítási "probléma" ha van...!?? Nem?
-
Mawyx
őstag
1x volt, hogy úgy befagyott, hogy nem tudtunk vele elindulni. Épp véletlenül faterék látogatóban voltak nálam, nekiesett, de nem lehetett mit tenni. Másik kocsival kellett mennem, várni kellett pár napot, hogy enyhébb idő legyen.
Most a hátramenet meglesz, mert parkolóban állok orral előre. Indulok is rögtön. -
Mawyx
őstag
válasz
AMD Power #1742 üzenetére
Ohh
a kéziféket úgy hagytam, remélem reggelre nem fagy be
Nekem meg a hátsó világításom ment el. Villogtak rám, mondom mi van már?! Egyedül voltam, nem akartam megállni, bekapcsoltam a hátsó ködlámpát és többé nem villogtak. Megérkezve nézem, hátsó lámpa egyik se ég
Biztik kilazultak.
-
AMD Power
titán
Pont úton voltunk mikor elkezdett szakadni a hó. Persze két perc alatt a látótávolság 30m esett vissza. Erre én bekapcsoltam a hátsó ködlámpát. Műszerfalon égett is a jele ,hogy megy. Megálltunk rá percre. Gyújtás ki. 10 perc múlva indulás. Gondoltam bekapcsolom a ködlámpát megint. Hiába a kapcsoltam be a műszerfalon már nem is jelezte ,hogy megy. Kiszállok megnézem. Semmi.
Ez mitől lehet?
-
ABnormal
őstag
úgy néz ki,hogy a kistwingóban cserélni kell a lambda szondát...állítólag ezeknek az élettartama 80K km és az én autómban már 95K km van...nem örülök...biztos egy vagyon lesz ez is...tud valaki "jó" áron szerezni esetleg?
-
kisninja
őstag
Sziasztok úgy néz ki, hogy én is csatlakozom a renaultosok táborába...
Egy Megane classik 1.4 16v, 2000. 09 es jelenleg 138k km van benne és klímás. Már egy ideje a családban van mutterom vezeti kb 1-1,5 éve. Eddig semmi gond nem volt vele.
Milyen kocsi megbízható ? Széria híba van ? Ebben nincs "computer" ami statisztikákat ír ki. Valahogy bele lehet szugerálni ? Illetve létezik normális autórádió is bele amivel megmarad a multikormány? (a cd-s philips ről tudok nem kell) -
-
nemma
addikt
Tud valaki nekem arról nyilatkozni, hogy kb egyforma-e a váltó a 19-es második szériájában és a ráncfelvarrott ('99-től gyártott) Mégane-ban? Csak mert egy ilyen Mégane-t vezettem most a napokban és nagyon jó váltója volt, nagyon pontos és nagyon rövid úton jár
Mondjuk majdhogynem laikusnak mondható vagyok, mivel csak a most általam vezetgetett Matiz(brrr...) és a tanulóautóm(Skoda Superb) a mérvadó. Persze mentem még C3-assal is, meg új Corsával, de egyiknek sem volt ilyen jó váltója, szóval gratulálok a Renaultnak -
Louies
aktív tag
az lenne a kérdésem,h a Cliok-ba a gyújtás,h van párban 1,4 16v tech run
1-3 2-4 vagy 1-4 2-3 szal ha két trafót veszek melyik 2öt cseréljem. -
Louies
aktív tag
Az NGK gyertyáról mi a véleményetek?
-
AMD Power
titán
Kapott tegnap a verda új üléshuzatot. Majd csinálok egy pár képet és megmutatom milyen lett.
-
Füge007
senior tag
válasz
mynames #1704 üzenetére
Szia!
Én 195 Km/h mentem vele, lehet meg lett volna több is de már ilyenkor instabil! 150-et szereti, az még a "tűréshatárba" is benne van. Párizsban él egy spanom ő küldte el gyorspostával.
Igazából azért szeretem , hogy ilyen erős mert, előzésnél nagyon gyorsan megugrom vele, gyorsan befejezem. Iszonyúan dinamikus. Néha szoktam vele meglepétésekt okozni, mikor pályán levillogom a nagy vasakat
.
Azért nem hajtom ki a lelkét, ha normálisan megyek vele nyáron egy tankkal 1200 Km simán lemegy. Mondjuk 1000 Km az a minimum, és akkor nagyon megléptem.
-
mynames
senior tag
válasz
Füge007 #1694 üzenetére
Akkor neked alap moci (65le)+intercooler (15le)+nagyobb befecskendezési nyomás. sirály.
Azért 120lóval már nagyot léphet...mennyi a vége pályán, ami tartósan nem fáj neki?
Nálam 140 fölött megjön az étvágya a vasnak és kezd zavaróan zajos lenni.Én már nézegettem az angol ebay-t, ott is volt olcsóbbért emlékeim szerint a 4-es csomag vmi Ł 450 körül volt. az is jó ár. A kintről az nálad mit jelentett?
-
Louies
aktív tag
Hi!
mit javasoltok 1,4 16v clioba milyen gyújtótrafót a Berut ajánlja mindenki de a fórumokban a denso az ismertebb. Nem tudom eldönteni. árban egyeznek nagyából.
2.kérdés Az NGK gyertyáról mi a véleményetek? mert a szerelő az is cseréltetti velem.
3.kérdés. mire kell még odafigyelni ilyen gyújtótraffó gondoknál. már ha cserélni kell. Az egyik bekrepált. 2-es. Igy 2,3 csere. de nekem az 1esen egy denso van a 4.-esen meg Sagem.
írjatok véleményeket. üdv... mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest