Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
vlevi #151850 üzenetére
Igen, én is nézegettem. Persze a bmw -khez van jobb, illetve nem ez a jó szó, hanem hozzá illőbb, hiszen még szerelni sem kell, chigee aio5 néven. Ez most 200e forint
, nekem azért ennyit nem ért meg, pedig nagyon kipróbálnám. Fele ennyi lenne, már megvettem volna.., volt egy akció 2 hónapja, akkor 164e volt, de még azt is soknak tartottam. Főleg, hogy van bmw navim, most cseréltem ki a képernyőjét, talán még pár évig jó!
Van aki azt mondta remek a carpuride, de ott is az 5" kicsi, a 7" nagy, illetve ami nekem pl fontos, az a motor adatai, ami most ott van a navin, napi km, guminyomások, fogyasztás, sebesség, motor ill. külső hömérséklet. A chigee tudja ezt, sőt talán nálam is lenne már dőlés szög is, ami csak egy tájékoztatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest