Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Igen. Na ezért veszegetem a táblagépeket. Most két iPadet (2024-es Mini, idei sima) vettem, de van 2024-es Airem is. Én 11 colig vagyok hajlandó elmenni, de az is már nagyon határeset, sőt néha úgy érzem túllóg rajta. iPad Minit pedig addig fogom megvenni minden kiadásban, amíg jó méretű marad. A következő állítólag oledes lesz, talán 2026-ban.
Valamiért úgy érzem, hogy a 11 col alatti táblagépek el fognak tűnni, illetve csak gagyiban lesz.
-
janeszgol
félisten
Ezek a Lenovo Legion táblagépek baromi jók. Az előző az sd8+ gen1-el szintén szuper volt.
-
cs.zs.
veterán
Simán el bírom képzelni hogy lesz ilyen nagy felbontású 600 nites is, meg hogy legyen kicsit olcsóbb is, kisebb felbontás + kisebb fényerő is elérhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A májusban bemutatkozó új Legion tablet marad 8,8 hüvelykes képátlónál, de több pixelt zsúfol rá.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest