Hirdetés
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
zgospel #145200 üzenetére
Nemtudom, 26 os idonel akkorat kell ott fekezni? Olyan 20 alatt kezd az a sikan csuszos lenni. Ott vezetestechnika lehet a hatterben, mert a hatuljat nagyon megfogja a motorfek, az utcai csuszokuplungok semmit nem ernek, legalabb egy lemezrugot ki kell venni, hogy kevesebb legyen a motorfek, amennyiben van egyaltalan cszuszokuplung.
Az elejet ott blokkolasig tudod fekezni, euroringen eleg konnyeden. Kerdes, az abs mit csinal, vagy nem tud mit kezdeni a motorfekkel es a tul nagy elso fekkel?Az rs 125 ossel mentem ilyesmi idoket, ugy, hogy bennehagytam masodperceket meg, es nem igazan jol mentem.
Nem lefitymalva Xerot, mert nem rossz az az ido, csak igy tovabb!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Házimozi haladó szinten
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest