Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ezekkel sem vitatkozom. Tényleg a mobilok akkora előrelépést értek el, hogy gyakorlatilag feleslegessé vált a klasszikus kompakt szegmens és a célpiacok valóban kevésbé árérzékenyek
Viszont szerintem még mindig vannak akik számára a crop gépek még mindig a méret, hordozhatóság miatt (is) vonzóak. Én is ilyen vagyok, a Nikon D70s-t épp emiatt cseréltem le a kis Pana GM1-re, amit most GX80-ra. DSLR méretű MILC-et én már nem szeretnék használni, és szerintem ezzel az igényemmel nem vagyok egyedül.
Persze eltagadhatatlan a FF rendszerek előnye, s ha lesz olyan ami szimpivé válik a számomra és árban is találkozik a lehetőségeimmel, akkor ezek az előnyök miatt én sem mondok majd rá nemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 1000 expó
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 4000 expó
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest