Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Hisense LCD és LED TV-k
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NiMH akkumulátor
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
75-öst sigma tervezte?
Tényleg nagyon hasonló amúgy, bár én csóró júzerként jobban örvendenék olcsóbb sigma alternatíváknak, mint oly címkés drága üvegeknek, szal remélem ezeket majd ők dobják piacra, ha piacra dobják egyáltalán... amúgy nem hiszem el, hogy az mft gépek piaca még mindíg ne lenne elég nagy ahhoz, hogy 3rd party gyártók is beszáljanak pár jó fix-el a rendszerbe, olcsó alternatíváknak sztem mindenki örvendene. Én pl. egészen biztosan beruháznék idővel egy olcsóbb fényerős zoomra, 25-ösre, 85mm körülire ha lenne ilyen, de sajnos a pro zoomok, oly-pana 25, 75 mind drágák. Sigmáék annó azt mondták belehúznak a milc obik fejlesztésébe, mert a jövő a mirrorlessek-é, ha jól emlékszek, de azóta is csend van 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Highguard - Nagy érdeklődéssel indult, de vannak gondok vele
- VGA kibeszélő offtopik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg nagyon hasonló amúgy, bár én csóró júzerként jobban örvendenék olcsóbb sigma alternatíváknak, mint oly címkés drága üvegeknek, szal remélem ezeket majd ők dobják piacra, ha piacra dobják egyáltalán... amúgy nem hiszem el, hogy az mft gépek piaca még mindíg ne lenne elég nagy ahhoz, hogy 3rd party gyártók is beszáljanak pár jó fix-el a rendszerbe, olcsó alternatíváknak sztem mindenki örvendene. Én pl. egészen biztosan beruháznék idővel egy olcsóbb fényerős zoomra, 25-ösre, 85mm körülire ha lenne ilyen, de sajnos a pro zoomok, oly-pana 25, 75 mind drágák. Sigmáék annó azt mondták belehúznak a milc obik fejlesztésébe, mert a jövő a mirrorlessek-é, ha jól emlékszek, de azóta is csend van