Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
Hümm-hümm-hümm...jobb híján itt az irodában próbálgatom most az e-m10-et, és először azt hittem, hogy a "félhomály" - természetes fény - miatt hosszúak a záridők, de iszonyat jó a stabi. Gyanús volt, hogy ennyire nem lehet jó, plusz iso 6400-en nem kéne ilyen hosszan exponálnia. Szép lassan elkezdtem exponálás közben fordulni, és arra jutottam, hogy kicsit "BB Q5-ös" a dolog. Olyan, amikor a telefonom keresi a fókuszt. Azon ha lenyomom az expot, extrém esetben másodpercekbe telik mire exponál is. Itt is hasonló történik. Amúgy gyorsan talál fókuszt, ha lenyomom az expo gombot, akkor szépen elsötétül, és mondjuk egy sec múlva lövi el a képet. Mi a fenét állítottam el?!
Manuális fókusznál ugyanez. Amikor kint próbálgattam még a hétvégén, akkor nem volt ilyen. 
Meg van egy kis folyamatos zúgó hang... oké közben kipróbáltam, és beigazolódott a gyanúm, hogy a képstabi az.
A fogását még szoknom/gyakorolnom kell, mert a jobb gyűrűujjamat vágja a gép alsó éle.
Az EVF egészen megszokható, a Super Control Panel pedig igazán szuper!
Pentaxnál az nagyon zavart, hogy a fénymérés módosításához be kellett másznom a menübe. Gyorsan elérhető volt, mindjárt az első oldalon, de akkor is. Itt meg csak böködnöm kell. 
A nyakpánt rögzítése viszont pont rossz helyen van.
Meg ez a 14-42 II R sem lopta be magát a szívembe, ha marad a rendszer, akkor cserélve lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- OLED TV topic
- Filmvilág
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motoros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Manuális fókusznál ugyanez. Amikor kint próbálgattam még a hétvégén, akkor nem volt ilyen. 

Pentaxnál az nagyon zavart, hogy a fénymérés módosításához be kellett másznom a menübe. Gyorsan elérhető volt, mindjárt az első oldalon, de akkor is. Itt meg csak böködnöm kell.
Meg ez a 14-42 II R sem lopta be magát a szívembe, ha marad a rendszer, akkor cserélve lesz.