Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- E-book olvasók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
Igazad is van, meg nem is..
Az E-pl1 nem mai "csirke". Nekem is az van. És igen, van egy két "apró" korlátja, márha a modernabb gépekkel hasonlítjuk össze. Pl, az Af.. rendesen lassú, kevés fénynél meg méginkább. Ráadásul ezt anno viszonylag egyszerüen elkerülhették volna, egy AF segédfénnyel. De nincs.. A másik az ISO. Max 3200. èppen tegnap fényképezgettem és felfedeztem, hogy az auto iso módot viszonylag jó használni az 50/f1.8-as takumarral. Beltérben még így is hamar felugrott 3200-ra (igaz F2, f2.8 néha F4 es rekeszt használtam) És 3200-on már... De nem panaszkodom, mert a serpenyö másik fele: "ajándék" árban volt. Bizony régebb óta "fotózgatok", filmessel kezdtem, majd kompaktokkal (azokat bizony pillanatok alatt "kinöttem), és most E-pl1-el. Az biztos, hogy sokat kell tanulni, és fotózni, de itt már az elöbb említett "hátrányok" nem biztos hogy azok lesznek késöbb.. Mert ha az ember megtanulja "kitrükközni" ezeket, akkor késöbb felfelé váltva talán hatékonyabb lehet egy komolyabb-modernabb technikával. Ellent´tben azzal aki egyböl "beleül a tutiba".
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az E-pl1 nem mai "csirke". Nekem is az van. És igen, van egy két "apró" korlátja, márha a modernabb gépekkel hasonlítjuk össze. Pl, az Af.. rendesen lassú, kevés fénynél meg méginkább. Ráadásul ezt anno viszonylag egyszerüen elkerülhették volna, egy AF segédfénnyel. De nincs.. A másik az ISO. Max 3200. èppen tegnap fényképezgettem és felfedeztem, hogy az auto iso módot viszonylag jó használni az 50/f1.8-as takumarral. Beltérben még így is hamar felugrott 3200-ra (igaz F2, f2.8 néha F4 es rekeszt használtam) És 3200-on már... De nem panaszkodom, mert a serpenyö másik fele: "ajándék" árban volt. Bizony régebb óta "fotózgatok", filmessel kezdtem, majd kompaktokkal (azokat bizony pillanatok alatt "kinöttem), és most E-pl1-el. Az biztos, hogy sokat kell tanulni, és fotózni, de itt már az elöbb említett "hátrányok" nem biztos hogy azok lesznek késöbb.. Mert ha az ember megtanulja "kitrükközni" ezeket, akkor késöbb felfelé váltva talán hatékonyabb lehet egy komolyabb-modernabb technikával. Ellent´tben azzal aki egyböl "beleül a tutiba".