Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Jó gép az EM5, specifikáció, termékfotó és a publikált képek alapján nagyon könnyen bele lehet szerelmesedni! Azonban egyúttal ez az a gép, amit vásárlás előtt alaposan ki kell próbálni. Aztán aludni kell rá egyet, fel kell magunkban sorolni a pro és kontra érveket és csak eztán szabad másnap hideg fejjel meghozni a döntést. Pont úgy éreztem pár nappal a kipróbálás után, mint Rabi Miki, amikor a blogján leírta, miért adta el a vázat.
Gyomordzsák,
sokan szintén tükörreflexesen szocializálódtunk. Szerintem sokkal inkább a fentiek inspirálhatnak sokakat a váltásra. Ha nincs meg az észérvek+szerelem együttállása, az vezet a cseréhez. Mondok két, teljesen más példát. Sok évvel ezelőtt eszméletlen sebességgel cserélgettem a mobiltelefonokat és a fotóstáskákat. Azt hittem, ez csak egy egyszerű kütyümánia a részemről - de amikor megtaláltam az igazit, derült ki, hogy szó sincs erről, egyszerűen csak nem találtam rá korábban az igazán nekem valóra.
Megkockáztatom, ti is így járhattatok az Olyval.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest