Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
izzitsd melle a fixeket is
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.ezek a 12tol indulo uvegek elgondolkoztattak, hogy ki tudnam e valtani vele a turaobit... de az olympus nem tudom, hogy jobb lenne e, mint a mostani 14-150. a pana meg tul rovid, es baromi draga is. jovo tavaszig van idom gondolkodni

ps: a 12es oly fix szinten baromi jo lenne... de miert sokkal dragabb, mint a 45os?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jojo egy turaobi, de azert olyan mint egy svajcibicska a szerszam mellett. en egyetlen zoomkent hasznalom, de ha oncelu fotozni megyek, mar nem is viszem magammal, pedig ezt szantam elsodleges objektivnek, a tobbit meg kiegeszitonek. pedig kell a zoom, mert nem allhat oda minden tema melle az ember.