Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Nem vagyunk egyformánk, én pl egyértelműen EVF párti vagyok.

Ettől függetlenül megértem ha valaki teljesen jól megvan EVF-el.
De ebben az esetben az 5n-t akkor nem az EVF-es OM-D-vel érdemes összevetni árban.
Vagy ha mindenáron akkor csak úgy fer ha a Sony-hoz is hozzácsapjuk azt az EVF-et.
Ha már az Oly-ról nem lehet levágni..
Ami meg jobb ár/érték arányt illeti, nem érzem úgy, hogy nagyon túloznék.

Jobb ergonómia, jobb építés, időjárás álló váz, lényegesen gyorsabb AF. Videó szempontból szempontból lehet vannak előnyei a Sony-nak, de pl az Oly a videó melletti brutálisan hatékony szenzor stabijával azért elég rendesen kompenzál. Ilyen téren hatékonyabb bárminél amit eddig láttam. Ráadásul megy minden obival.
És végül ott a szenzor, mert bizony azt se lehet kihagyni!
Nos, az E-M5 akármilyen meglepő nagyságrendileg egy szinten van az NEX-5n-el!
E-M5 iso3200
http://www.dpreview.com/reviews_data/oly_em5/boxshot/p1010013.acr.jpgNEX-5n iso3200
http://www.dpreview.com/reviews_data/sony_nex5n/boxshot/dsc00790.acr.jpgÉs nem csak zajban, de dinamikában is elképesztő közel van egymáshoz a két gép. Hamarosan kijön gondolom a DXOmark mérés is, ha esetleg a saját szemednek nem hinnél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest