Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
OK akkor ez szubjektív, mármint a kereső, ahogy úgy látszik a fogás is, anyagminőség is, nekem tökre bejön az A55 ilyen téren, ezerszer inkább mint a C/N belépő tükrösök.
az obiválaszték egy külön vitatéma lehetne, nekem megfelel ami van, de távolról sem vagyok profi. croppos vagy megfizethető 10/4 meg 24/2 tudtommal más rendszerhez sincs.tényleg, a GH1-et akkor miért adtad el? hiányzott a stabi? meglepődtél, hogy nincs benne?

FEDman: fontos volt a videó alatt az AF de hamar beláttam h csavarhúzós obikkal, nem a teljes képet lefedő fókuszpontokkal az A55 ilyen téren messze van a tökéletestől. inkább SSM üvegekkel, kiszámíthatóan mozgó témánál van értelme (pl közeledő autó, bicikli, vatevör). viszont mióta próbáltam píkinggel MF-ban videózni, viszket a tenyerem, hogy kellene nekem egy ilyen váz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest