- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
OK akkor ez szubjektív, mármint a kereső, ahogy úgy látszik a fogás is, anyagminőség is, nekem tökre bejön az A55 ilyen téren, ezerszer inkább mint a C/N belépő tükrösök.
az obiválaszték egy külön vitatéma lehetne, nekem megfelel ami van, de távolról sem vagyok profi. croppos vagy megfizethető 10/4 meg 24/2 tudtommal más rendszerhez sincs.tényleg, a GH1-et akkor miért adtad el? hiányzott a stabi? meglepődtél, hogy nincs benne?

FEDman: fontos volt a videó alatt az AF de hamar beláttam h csavarhúzós obikkal, nem a teljes képet lefedő fókuszpontokkal az A55 ilyen téren messze van a tökéletestől. inkább SSM üvegekkel, kiszámíthatóan mozgó témánál van értelme (pl közeledő autó, bicikli, vatevör). viszont mióta próbáltam píkinggel MF-ban videózni, viszket a tenyerem, hogy kellene nekem egy ilyen váz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest