Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
EQMontoya #162171 üzenetére
Igen, a korona vírus egy újabb áldozata, bár ezt nem számolják.
Leállt az ingatlan piac, szám szerint a tavalyi évhez képest mar január-februárban esett 50%-ot és onnan esett most még 50%-ot a vírus miatt, de itt inkább 90%-ot, csak Bp a kínaiak vásárolnak 1000-el, az felhúzza a statisztikát.
Én már az elmúlt 4 hónapban alig tudtam dolgozni, mert itthon voltam a fiammal, aki december óta beteg, meg is műtötték februárban.
Nyaraltatás eléggé off-nak néz ki, bár abban még lehet némi remény, hogy július, augusztusra rendeződik a helyzet, de nem és időben lemondják, akkor még a foglalókat is fizethetem vissza.
A másik szakmám szakács, ami most megint csak offos, de amúgy is nagyon nehéz itt munkát találni ilyenkor, ha meg nem lesz szezon, akkor meg nyáron sem lesz munka.
A házra meg nem akartam felvenni hitelt, mert ki tudja mikor/miből fizetem vissza.
Ez van, majd rendeződnek a dolgok (ha rendeződnek)
Szóval ebből volt a leggyorsabban pénz.
Az idei évet most már ki tudom húzni, de remélem, hamar lecseng a vírus.
dj79: holnap felhívom, kíváncsi vagyok mennyire lesz őszinte, már tudom a rendszámát, úgyhogy lekérdeztem. Lehet holnap megnézem, 35 perc alatt ott vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest