Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Hobby elektronika
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
stickermajom #160595 üzenetére
Oh, kellemetlen
Azt reméltem, egyszerűbb lesz az eset, peches, sajnálom. Hátha a harmadik lesz a jó, ha már magyar igazság
-
stickermajom
addikt
válasz
molnarpeter #160564 üzenetére
-
aero.
veterán
-
válasz
Szoszo94 #160583 üzenetére
Úgy értettem, hogy nekem nem férne bele az autókkal kötött barátságomba egy jobbkormányos.
rbalint88: napi szop*dás szerencsére nincs, mivel nálunk már jó ideje mindenki otthonról nyomja fullban, szal az útvonalnak és úticélnak megfelelően lehet választani, tankolókártya is mindkettőre szól, igaz, csak 95-öst szabad csapolni.
-
rbalint88
addikt
válasz
focvis #160568 üzenetére
alapvetően én is azt vennék, de ezek a száraz duplakuplungosok és a multitronicok nem vonzóak
nekem 22 évesen volt először automatám, azóta is visszasírom. persze hétvégi játszós autónak jobb a manuális, de napi járós A-B autónak ha van lehetőség, tuti automatát vennék, ha nem túl nagy anyagi kockázat vagy nem én fizetem (céges).
gzbotiii: nem kell az asszonyra venni, nem b...s
molnarpeter: azért a kézinek gondolom nem akkora ($) baja van, mint a szárazkupungos dsg-nek szokott
Jorus: de neked pont fordítva van, mint jó lenne, nem? kéziváltós a napi szopódáshoz és automata a hétvégi autó
aero. : melyikre? Merkádesz?
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Biqci #160574 üzenetére
[link] en ilyennel mentem ki Nemeto.-ba a bmw-ert, nagyon jo cucc.
Nekem sima BT-s van egyebkent a kesztyutartoban, de Torque Pro appal jo.Aero: nekem igazabol mindketto nagyon tetszik, sot, a 203 beltere agyonveri az e46-et, de nagyjabol hasonlo a helyzet a 203-204 parosnal, mint e46-e90.
Jo az e46 nagyon (203), de az e90 (204) azert csak frissebb forma. A jo e46/203 kint se olcso. En viszont keves meterrel szeretnek majd venni megint, 10k eur egy jo FL e90, illetve 204. (igy, hogy offoltak usa nyaralast, azert remeg a kezem).Egyebkent koszonom a felajanlast. Alapvetoen bmw a prio, de mas nem is tetszik a bmw-n, meg mercedesen kivul jelenleg (cla, uj A sedan is kiadja), audik persze tovabbra is, de arra most nem vagyom, ha mercedes kerulne komolyabban majd latomezobe, kereslek
Aztan ki tudja, lehet megjelenek egy Xceed-el. (Nem)
-
Biqci
aktív tag
Hamár ma előkerült az obd olvasó, tudnátok ajánlani biztos forrásból, megbízhatóan működőt? Volt nekem, de megadta magát, jó lenne egy új, viszont nem akarok hónapokat várni, amíg az aliról megérkezik
-
Magnum_
nagyúr
válasz
MrSealRD #160563 üzenetére
: D Ez az auto nagy fun, foleg tetoablakkal, ha jo persze. Tegnap atleptuk a kozosen megtett 10k km-et. Nincs erre az autora semmi panasz.
Tegnap apammal a parkoloban parbeszed volt. Ranezett es mondta, hogy ne adjam el. Erre valaszoltam, hogy de minden automra ezt mondod. Jo, mert mindig igazan jo autoim vannak.Jah, tesom vett egy Leon kombit par napja. 2015-os asszem
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
stickermajom #160562 üzenetére
Milyen ez a kerék, esetleg fotó? Nem menthető?
-
stickermajom
addikt
válasz
stickermajom #160506 üzenetére
Na megy vissza ez is, ugyanúgy kerék probléma. Pedig ott helyben ki is bontottam, rendben lévőnek tűnt, de el van törve ennek is a kereke. Lehet elengedem ezt a lidlis mosót..
-
-
Magnum_
nagyúr
Bar en most napokig nem akarok kiallni, de egyszer tesztelninfogom :-)
Sutszi, pedig karpitra hasznos, meg a pedalokra
-
Doki16
addikt
válasz
stvnppp #160545 üzenetére
VAG vonalon tudom mondani, hogy ott a rendes pontos értékeket (olaj) kapod meg amivel valóban dolgozik az ECU. Ráadásul MIB rendszernél már elég gyors a CANBUS és másodpercenként többször is frissít. Egy sima komolyabb gázadásra is gyorsan leköveti a olajhőmérsékletet.
-
Doki16
addikt
Nálam az 1.4 tsi hibrid az életben nem akar bemelegedni téli időszakban. Múltkor megakartam hajtani kicsit és vagy 30 km-t kellett mennem mire nagy nehezen elérte a 65 fokos olajat. Tovább már nem vártam és letalpaltam akkor pillanatok alatt 100 fok lett. Egyszerűen annyira tehermentesíti a villany a benzinest, hogy nem tud bemelegedni.
-
-
aero.
veterán
válasz
Ádám16 #160541 üzenetére
4 literes olajtöltet körül nagyjából 8-10km.
Benzinesemnél, amiben 6 liter volt ott 17 perc volt városban forgalom nélkül.
Dízelnél 8.5 liter töltettel 20km körül autópályán.85 fokra, fagypont körül*
A 2011 utáni autók nagy hányadában van OBD-n kinyerhető olajhőmérséklet.
-
aero.
veterán
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #160535 üzenetére
ezekhez a dolgokhoz nincs túl jó kézügyességem - plusz ennyire nem akarok mindenhez IS érteni - , úgyhogy egy megbízható szakember fogja megnyerni a feladatot.
vagy megvárom, amíg sógor vesz gépet, megcsinálja a sajátját meg apósét és ha jól sikerülnek, akkor nekiállhat enneka tisztaság és a BSD elviszi annyira a szemet, hogy nagyjából jól nézzen ki. idénre más tervek vannak, mint az autóba önteni a pénzt. meglátjuk jövőre hogy alakul, akkor szeretném megcsináltatni rajta a húzásokat (két lökös, b.e. kerék mögött), a kavicsos motortetőt, akkor lesz majd csak értelme polírozni. meg valószínű jövőre (de azt lehet még akár idén) kap egy alváz- és üregvédelmet, hogy még 16 évet kibírjon lakatolás nélkül.
-
Grat a szép tiszta autókhoz!
(Elgondolkodtam egy s.k. gépi polírozáson... majd ha esetleg távmunka lesz.)
-
rbalint88
addikt
válasz
norrberth #160526 üzenetére
BSD, igen. de nem locsolva, kb 5-6 fújás az egész autóra.
Munez: amúgy az, de az nem hiszem, hogy az ezekből a képekből látszik
max az első képen. De 16 éves, polírozatlan autóhoz képest nem olyan szar
majd jövőre lesz polír is, meg a kis hibák kijavítása.
Qru: frissen mosva, szárazolva, BSD-zve. inkább tiszta, mint gyanús
ja, a kipu talán ősszel volt acélgyapjúval megszeretgetve, azóta nem nyúltam hozzá. (köszi focvis!)
-
Magnum_
nagyúr
Kárpit, bocsanat, telefonrol kapkodtam.
HO-ra mi ks felkeszultunk, tegnap hoztam haza aktakat, ami papir alapu es van vele dolog. Szerencsere alairnom nem kell, a digitalis alairnak koszonhetoen, nyomtatom nincs.
Kisfeleseg nagytakaritott, auto utan beszalltam, ablakok is ragyognak, meg minden is, be is vasaroltunk, esszel.
Sutszi, koszonom, itt vannak a fotok:
[link]Drill, ami nem drill, de erted, furoba foghato tisztito alkalmatossag [link]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor #160520 üzenetére
Felénk is.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
grizlisandor #160518 üzenetére
Csoki miért kell bele?
-
rbalint88
addikt
Kicsereltem a defektes kereket a potra az Elantran, hat nem szep a feneklemez, meg a potkerekuregtol befele is fel van gyurodve. Ez csak igy, a potkereket kiveve latszott igazan. Tuti milla fole fog szaladni a javitas
Ha mar ugyis el kellett venni a cuccokat, feldobaltam az Audira is a nyari kerekeket. Mindjart megyek a kutra guminyomast ellenorizni (nem lapos, ahogy rajta all az auto, de eleg volt a potkereket felfujni lada pumpaval), meg atobliteni a szekeret. Legyen kep? -
norrberth
addikt
Fasza kis BMW Mi lett a BMW-vel? Motorfelújítás...
Csak 1.5 guriga volt a felújítás. -
Magnum_
nagyúr
Megcsinaltam a kulsot delelott, kapott Pearlt is (koszi, Motion!), kora du porszivozas, goztisztitas (korona), larputtisztitas (lett drillem is), muanyagapolas.
Foto nem tudom, kell-e, de elegge full
-
Régi 7-esen gurulászunk Baracska után, traktor megfogja a sort. Ahogy lehet menni, traktoros korrekten jelzi, hogy lehet menni, az autók elkezdik szépen sorban megelőzni. Mögöttem egy újabb Opel, amögött egy régebbi Lexus. Előttem haladó autó is megelőzi a trakeszt, tükör, sehol senki, Opelék mögöttem, szal index, megyek én is, gyorsan lépünk kb. 80-ra. Trakesz húzott egy utánfutót, már majdnem elmegyek a teljes utánfutó mellett, amikor a periferiális látómezőben meglátok egy autót bal oldalon.
Egy szakadék 3-as kabrió BMW a kavicsos padkán előzött a semmiből. Nem jött gyorsan, 120 körül max, de elég meglepő volt. Nemnormális.
Ezt meg csak úgy ide - megszellőztettük magunkat a karanténból. Kipu koszos!
-
Biqci
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- MÁV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest