- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takumi1987
újonc
Sziasztok
segítséget szeretnék kérni most vettem egy LG49LH630V tévét és az alkalmazások nem indulnak el rajta hálózati hiba -324 jelenik meg mindig de valamiért a böngésző működik rajta. Wifin keresztül használnám ha működne.Valaki tudna segíteni mit kell csinálni hogy végre működjön.
-
Milka 78
nagyúr
Gyerekek be ne állítsuk,már a 6-os uhd szériát gagyinak mert kezdem hülyének érezni magam
Halál érdekes,hogy mindenki aki ilyennel rendelkezik nem rinyál,hogy tré.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
#94529552 #80342 üzenetére
Itt fórumon is írta ezt már valaki. LG dolgozóval beszéltem ő is ezt mondta, mikor arról beszéltünk, hogy mit ajánl nekem az igényeimhez. Lh630v uh6207 de, ha nem igaz, akkor kijavítotok. Annyit találtam róla, hogy újra vékony a kialakítása, valószínű, hogy edge led, a 630v pedig hátsó megvilágításos, így szerintem valamivel gyengébbek kell lennie. De ezt csak következtetni tudom, illetve a fenti véleményekre hagyatkozni.
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
LG 40UH630V milyen az input lagja?
-
törölt tag
válasz
Bobbysolo #80341 üzenetére
Nem semmi!
Unlimited Ezt hol láttad, és melyik 6-os típusról? UH66-as tévéknek 400 cd/m2 körüli, amíg egy LF652 FHD 220 körül, és az LH630-ról nem láttam adatot, de nem nagyon lehet sokkal több, de még nem láttam itt se fényerő problémát, se az LH FHD tévékről.
smiti Van benne Audio Return Channel "ARC", de a táblázatban is látható (#80334) itt.thunder75 Szerintem túlárazott, mert ugyanazt tudja kb. mint a 8507-es, csak nagyon vékony dizájnosabb kijelzővel[link].
Bestbuy topik:
LG márkahétvége a Media Marktban február 9-től 12-ig:
10% engedmény - minden monitor és háztartási nagygép árából
15% engedmény - minden HD, Full HD és UHD 4K (UH6,75) televízió, porszívó, mosó-szárítógép árából
20% engedmény - minden Super UHD (UH77,8,9) és OLED televízió, Side by Side hűtőszekrény árából -
smiti
veterán
válasz
huncutka1029 #80322 üzenetére
Szia!
UHD 7-es sorozat alatt nem igazán ajánlott. - Ezt kifejtenéd egy kicsit? Mi a baj az alatta lévőkkel?
Vannak akiknek nincsenek olyan igényeik, hogy a tökéleteset vegyék, minimális kompromisszum mellet sem jó a 6-os széria?
Most szerintem nagyon jó áron megvehető lenne az LG 55 UH605V. Bőven 200k alatt lesz ezen a hétvégén. Mi a baj evvel például? -
smiti
veterán
Sziasztok!
Az LG 55 LH630V készülék HDMI csatlakozó ARC-os?
-
Cry0
őstag
közbe sikerült lefrissítenem a tv-t elsőnek a 4.99-es kellet utána perig az 5.0 így sikerült
köszönöm mindenkinek a segítséget -
thunder75
csendes tag
A 65UH950V- rő valakinek vélemény?
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #80333 üzenetére
Ha ezt nézzük, vagy az LG oldalán, akkor 55"-tól egyes 6-os szériás UHD-k kb. ugyanazt tudják. Egyedül ennek a 7507-nek a PMI száma több az előbbihez képest. De a 7-es sorozatból sem ez az ajánlott, hanem a 55UH7707-es, de az már 299k. Most az is akciós, de túllóg Filithey2016 keretén, ha jól látom.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #80325 üzenetére
Én a szinte ugyanolyan tudású, és Harman-Kardon hangrendszert tudó(tudom, ez nem biztos, hogy sokat hozzáad egy tévé hangjához) és bomba áras 668V-t mondtam a másik topikban.
Még ezeket láttam itt akcióban:
32LH530V 75k és 7k ajándékkártyára.40UH630V 125k-ért, aki 40" UHD-t keres VA panellel.
50UH635V, mint az előző, de 219k és +22k kártyára.
Az összes mostani tévés akciójuk[link]. -
Pete55555
addikt
válasz
Szállító76 #80330 üzenetére
Nem rossz, én 143-ért vettem a T-től akcióban.
Egyébként meg vagyok vele elégedve.
-
Szállító76
tag
Srácok ez most jó vétel ennyiért?
49LH630Mert cserébe egy 42LF652 menne. Igazándiból csak a 3D a nagy különbség ha jól gondolom a kettő közt? Meg persze a méret
-
gorgocska
tag
LG 49UH6207 UHD 4K SMART LED TV erről a tv -ről szeretnék véleményt vagy valami ötlet ha nem meg felelő ez a készülék akkor olyan 180 ezer környékén milyen készüléket ajánlotok.köszi
-
huncutka1029
addikt
válasz
Filithey2016 #80323 üzenetére
ezt nem láttam, bocsi,
Ez már az elfogadható kategória. -
Gstyler
senior tag
válasz
huncutka1029 #80321 üzenetére
Kipróbálom köszi.
-
Filithey2016
csendes tag
válasz
huncutka1029 #80322 üzenetére
Ez sem?
LG 55 UH7507 4K UltraHD Smart LED televízió 139 cm (55 col) -
huncutka1029
addikt
válasz
Filithey2016 #80318 üzenetére
igazából egyiket sem
FHD ből esetleg ezt: LG 49LH630V Smart LED televízió 123 cm (49 col)
UHD 7-es sorozat alatt nem igazán ajánlott. -
kezdonokia
csendes tag
válasz
huncutka1029 #80317 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
-
Gstyler
senior tag
Egy P8 Lite telefon képét szeretném kiküldeni a 7707-re. Használ vki ilyen készüléket?
A gondom az, hogy megtalálják egymást, át is megy a képernyőkép, de annyira szétesik azonnal, hogy bonja is a kapcsolatot 1-2 mp-en belül a TV. -
Filithey2016
csendes tag
Sziasztok!
Melyik TV-t választanátok a FH és UHD kategóriákból?LG 49LH630V Smart LED televízió 123 cm (49 col)
LG 49 LH590V Full HD Smart LED televízió 124 cm (49 col)
LG 49 LH541V 124 cm-es FullHD LED televízió 124 cm (49 col)LG 55 UH6157 4K UltraHD Smart LED televízió 139 cm (55 col)
LG 55 UH7507 4K UltraHD Smart LED televízió 139 cm (55 col)
LG 55 UH6257 4K UltraHD Smart LED televízió 139 cm (55 col)
LG 55 UH6507 4K UltraHD Smart LED televízió 139 cm (55 col)
LG 55 UH664V Smart LED televízió 139 cm (55 col)
LG 55 UH668V UHD Smart LED televízió Exkluzív MSH model 139 cm (55 col)
LG 55 UH605V UHD Smart LED televízió 139 cm (55 col)Nagyon köszi!
-
huncutka1029
addikt
válasz
kezdonokia #80316 üzenetére
kapcsoold ki a tv-n a HDD eco módot.
a Smart mshare ben megjelenik az eszközöknél a vinyó? Ha nem akkor a felhasználási feltételeket fogadd el a beállításokban. AVI fájlok esetében korábban is regisztrálni kellet a divix.com oldalon a tv azonosító kódjával, utána működött csak.
MKV ha nem játsza le, akkor nézd meg a tulajdonságaiban a headert.
Ha @High Level 4.1 akkor jó lesz, ha magasabb, akkor nem játsza le a tv.
MakeMkv vagy Ts muxer nevű progi ilyenkor segít.
MP4 et kellene vinnie. -
kezdonokia
csendes tag
Az előző nem válasz akart lenni hanem kérdés.Ismét leírtam.
Sziasztok!
Van egy LG 40LF630V típusu tévém amihez egy alig két hte vásárolt Maxtor M3 1 TB külső merevlemezt csatlakoztattam de a tévé megjeleníti, de nem játssza le a filmeket.mkv, mp4, flv formátumok leginkább de avi is lehet köztük.mi a gond?A pc viszont gond nélkül lejátssza ezeket.A pendrive-om is elfogadja a tv minden gond nélkül nem értem.
-
kezdonokia
csendes tag
válasz
Unlimited #80312 üzenetére
Sziasztok!
Van egy LG 40LF630V típusu tévém amihez egy Maxtor M3 1 TB külső merevlemezt csatlakoztattam de a tévé megjelenítui, de nem játssza le a filmeket.mkv, mp4, flv formátumok leginkább de avi is lehet köztük.mi a gond?A pc viszont gond nélkül lejátssza ezeket.
-
Unlimited
aktív tag
válasz
mrx1212 #80309 üzenetére
Igen, sajnos ez ilyen. A hátsó megvilágítású technológia, lásd lcd, mindig is ilyen lesz. Ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni. Veszel egyet és vagy jó lesz neked, vagy nem. Tudsz e a hibáival együtt élni, vagy sem. Mert hibái lesznek, abban biztos lehetsz. Vegyél neten és van rá időd, hogy tesztelés és ha nem tetszik vissza küldöd. Távirányító meg tudod nézni fizikailag. A többit meg csak tesztel. Ha nem jó a média lejátszó, akkor veszel mellé egy kűlsőt.
-
fzoli15
csendes tag
válasz
Gstyler #80296 üzenetére
Igen, PC-n lejátszva tökéletes.
(#80297) huncutka1029
Másik USB portnál is ugyanez van, LAN-ról lejátszva még több a késés. Ha a TV saját youtube appjával nézek videót, akkor is jelen van a probléma. Viszont a HDMI-vel csatlakoztatott eszközök esetén minden rendben van.
A TV műsort Tekekomos IPTV STB-szal nézzük, tehát az is HDMI-vel csatlakozik és ott nincs késés. A TV saját tunerével nem tudom mi a helyzet, mert nincs se antennánk se egyéb élőfizetésünk, csak az IPTV.
A gyári beállítások visszaállítását megpróbálom, ha lesz rá időm. Köszönöm! -
Taci
addikt
Meg is jött a tv, ismerkedünk, megtaláltam rajta mindent, amit kerestem, átnézem minden beállítást, illetve a korábban linkelt teszteket, beállítási segédleteket, illetve nyilván átolvastam a kézikönyvet, mind a nyomtatottat, mind a tv-ről elérhetőt. Szóval nem igazán van felfedezetlen rész benne - vagy csak még nem hiányolom.
Amit furcsálltam, az az, hogy telefonról (YouTube appról) videót a tv-re küldve nem kért semmilyen párosítást, egyből játszotta a videókat, illetve hogy a gépemen (Win10) lévő médiatartalmakat szintén párosítás nélkül kezelte. Ez eleinte aggasztott, lévén nem szeretném, hogy 1) az utcán menve vagy a szomszédból bárki tartalmat küldözgethessen a tv-re, 2) nem akarom, hogy a gépemen lévő médiakönyvtár tartalmát bárki más elérje.
De aztán eszembe jutott, hogy hátha csak azért mert "varázsütésre" ez az egész ilyen jól, mert ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik mindhárom készülék, és így már fennáll a bizalom köztük.De ha esetleg mégsem, és egy plusz hitelesítést kellene aktiválnom valahol, kérlek, szóljatok!
-
mrx1212
tag
válasz
Unlimited #80307 üzenetére
Nem választási alap csak akkor mit?::
Samsungban csalódtam most ezzel : Samsung UE49KU6400SXXH
Nem csak a bevilágítás (felhősödés miatt)! (média lejátszás,Satellite tunner,távirányító sem nyerte el a tetszésemet)
Hihetetlen hogy ez egy nagy lutri a mi világban egy televízió vásárlásnál!
Ha valaki esetleg tud ajánlani egy megbízhatóbb típust szívesen meghallgatom!
-
redst4r
tag
válasz
mrx1212 #80298 üzenetére
Nekem is az UH635V van. Bevilágítást nem tapasztaltam. Nagyon halvány felhősödés azért látható ha kikapcsolod a helyi sötétítést, de csak fekete tesztképen láttam tök sötétben. A feketéje sokkal jobb mint az IPS feketéje, viszont a fehér kicsit gyengébb de az csak úgy látszik ha egymás mellett van a két TV. A MédiaMarktban van ez a exkluzív MSH modell, én ott vettem, nem találtam benne semmi külön extrát
Nagyon sokat olvastam előtte a témáról, szerintem ennyi pénzért nem nagyon kapsz jobb tévét. Brutális képe van. -
Unlimited
aktív tag
válasz
mrx1212 #80305 üzenetére
Szia!
Ha ez a választási alap, akkor nem biztos, hogy nem fogsz csalódni, mert ami egyik tvn jó, nincs bevilágítás, felhősödés, az a másikon lehet hogy van. Még típuson belül is. Ez egy kicsi szerencsejáték is. Persze jó kiindulási alap is, de ne vedd azért 100%nak. Főleg az olvasó megvilágítású tvken. -
mrx1212
tag
Ez a kifejezés mit takar?
exkluzív MSH modell
-
-
akangels
tag
válasz
mrx1212 #80301 üzenetére
Igen VA paneles , én semmilyen foltosodásra nem panaszkodhatok szerencsére , ha van is ( amit mondom en nem látok) akkor biztos hogy nem zavaró
Gyári kép beállitásokon meg én szinte alig valtoztattam mert nekem annyira bejon az alap, kis színmélységet adtam rá és a fényerőt vettem le ennyi.
-
mrx1212
tag
válasz
akangels #80299 üzenetére
Ez jó hír,és jó infó is!!!
Pontosan ugyanezekre használnám mint te!
A bevilágítás érdekelne hogy itt is van?
Most fogok megszabadulni egy új Samsung UE49KU6400SXXH televíziótól a bevilágítás miatt!
Volt egy LG 42LF652v azon is volt alul!!
De ez elvileg VA paneles? (LG 50 UH635V ) ha jól tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest