-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #71392 üzenetére
Nem cetelemre vettem.
Nem is tudtam hogy jár akkor még -15%
(#71393) Hungarikum87 Ez szerintem nem sokáig lesz kapható. pl az extreme digitálnál [link] kifutott igaz a 851V még kapható. De sose tudni ha nem fogják vinni, viszik azt még lejjebb!
(#71394) Zodiacus UPC beltérim van, Most Scart kábellel van összekötve mert UD foxon csak az van, de jövőhéten jön a UPC szerelős haverom kapok kölcsönbe egy HD beltérit amit HDMI kábellel összekötünk és egy Cam modult is kap. Amelyikkel lesz jobb a kép az marad! Kellesz HD csomag is.
Az SD adások sokkal szebb mint az előző 47LB 671V tv-n, pl M4 sport History meg pár csati nem mondanád meg hogy SD adás megy, M1 RTLK, Tv2, film+ Duna, TLC, stb sincs semmi bajom a képminőséggel.
Hát a LB 47671V kegyetlen szar volt! Ég és a föld! Furcsálltam is hogy ebbe miért ilyen jó az SD adás.
Valami olyasmi lehet felkonvertálja. Holnap állok neki komolyabban beállítani.Abszolút nem felhős! a 778V is ugyanez csak nem tudja a 3D-t. Én pár hete Sony KDL 50W805C akartam venni, de a media marktba nyomkodtam egyet, átkapcsoltam SD adásra állítgattam, media marktosok letámadtak természetesen azonnal
Adtam nekik pentet dugják be. voltak rajta filmek, képek azokat nézegettem, aztán ugyan ezt egy Samsungon és az Lg-n.
Biztosra akartam menni ezért egy másik media marktba is eljátszottam.végül az Lg nyert!
A kép minősége, a menü gyorsasága egyszerűsége ennek tetszett a legjobban. -
szpali
addikt
válasz
Grande Ale #71389 üzenetére
-
törölt tag
válasz
kalapacsolok #71387 üzenetére
Ott van az SRT is: *.smi, *.srt, *.sub. Felirat opciókat próbáltad? 2. pont: Szabályozhatja a további beállításokat.
K Norbi
Grat hozzá! Cetelem kártyára vetted? Most láttam, az még minusz 15%?
-
Pitterix
őstag
Ma sikerült vennünk egy LG43lf632v-zc tv-t. Nyugtassatok meg, hogy nem volt rossz vétel.
-
norrberth
addikt
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a táborhoz egy LG 49UF850V tv vel.Imádom!
Most a Media Markt ba akciós 274.990Ft le is csaptam rá. [link]
Eszméletlen szép kép van benne, nyomattam teszt képeket nem felhős, 1 pixel hiba nincs benne.
Távkapcsoló nagyon bejövős főleg az alu berakással, fasza gyors a webos.
Megvagyok elégedve vele. [link] [link] [link] -
Grande Ale
őstag
Ezt a LG tv plus alkalmazást hogy lehet működésre bírni? Nekem nem látja a tévét.
-
DEXTERke
tag
válasz
kalapacsolok #71387 üzenetére
Amellet, hogy szerintem egyebkent igazad van, azt ne felejtsd el, hogy a Samsung, Sony tv-k meg ennyire sem kezelik a kulso feliratokat. Az LG-vel legalabb az .srt-k mennek.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
sixpak #71371 üzenetére
Nem látok ilyen opciót. Most letöltögettem külön feliratokat, úgy látom, hogy a 632V nem tudja kezelni a SUB-ot, csak az SRT-t
Hiába jó tévé, ez szégyen és gáz. Másnál is így van? Most konvertálgathatom át ezeket
Azt még nem is próbáltam, de ha jól látom, mediaserveres megosztásnál még az SRT-t se nagyon fogja lejátszani
Azért ez botrányosan szar, hogy egy okostévé mindent tud, csak feliratokat megnyitni nem. Röhejes, ez olyan, mintha az okostelefonnal lehet angry birdsozni, de telefonálni sokszor nem, mert gyenge a térerő.
-
phwf2220
csendes újonc
Sziasztok,
MI a véleményetek: LG 49LF632V vagy Samsung UE48J6200.
48 colos TV-t szeretnék maximum 170e FT körül. Játékra. filmre, sportra. 3D nem kell és inkább ne legyen ívelt. Emellett a kettő mellet van még valami jó ebben a méretben/árkategóriában?Köszi a válaszokat.
-
aram01
nagyúr
válasz
Black Dragon #71379 üzenetére
Én belőttem a nekem tetszőt. AHD elmegy de az SD hányinger rajta. Olyan mintha szúnyoghálón keresztül nézném. Megtaláltam a topicban egy régebbi beállitásomat de az új kijelzővel nem jó.
-
aram01
nagyúr
válasz
Black Dragon #71376 üzenetére
Neked milyen képi beállításokkal megy?
-
Black Dragon
addikt
válasz
kalapacsolok #71360 üzenetére
Nekem is 652V-van, én WdMyCloud-ból nézem a filmeken/sorozatokat, tehát hálózaton belül megosztva, és eddig nem találkoztam olyannal, aminél nem játszotta volna le a feliratot, aminél átírtam a felirat nevét. Mondjuk csak mkv formátumúakat nézek, mással nem próbáltam.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
kalapacsolok #71363 üzenetére
Az egész felirat kezelés egy kicsit béna, meg nem lehet tallózni az igaz, de az srt-vel semmi gond, tökéletesen megjeleníti.
-
Zodiacus
tag
UF778V ről nem sok mindent találtam. Jó vétel lehet? Ips paneles?
-
MrBazsi
senior tag
válasz
#94529552 #71367 üzenetére
Bocs pumma hogy megint belédkötök, de nincs igazad, a régi Lg tv-k minden(!!) feliratot visznek usbről, hddről egyaránt. Amióta van a webos azóta van baj a feliratkezeléssel, legalábbis én ezt látom itt sokhelyen, és tapasztaltam is, h a webos gyári médialejátszója nem olyan jó mint a netcastes tv-é.
A 8 éves ld420 a mai napig minden felirattal elboldogul! Még akkor is ha 3 nyelv audió és 3 nyelvű felirat van beágyazva egy mkv-ba szó nélkül viszi, és tud is váltani köztük!(#71369) Bajzath ha nincs vele baj, és tényleg 1év garija van még az elég jó vétel. 6os szériát ne vegyél hiába újabb
-
sixpak
nagyúr
válasz
kalapacsolok #71370 üzenetére
Aha, és lehet választani a külső/belső felirat közt?
-
aram01
nagyúr
Srácok valakinek van valami jó beállítása lb6xx-re? Véletlenül vissza raktam alapra. Nincs kedvem megint hetekig szívni vele.
-
törölt tag
válasz
Konyika #71361 üzenetére
Pontosan így van, de ezt nem mindenki fogja megérteni. Ezért is szoktam a HDMI-ről való filmezést javasolni, ahhoz csak egyszer kell a gépet beállítani, és az szinte mindent visz. Ha valaki HDD-ről filmezne és felirattal, akkor azzal egy keveset dolgozni kell, és a letöltött filmekből is elég sok hibás van.
Buda76 Mondjuk, ha megkérdezzük egy LG fórumon
, vagy például tesztekből. Az konkrétan nem az, viszont van helyette az LG 32LF650V.
-
sixpak
nagyúr
válasz
kalapacsolok #71363 üzenetére
Nem vágom milyen tévéről van szó, lehet rajt állítani a külső/belső feliratot is?
-
Buda76
senior tag
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni egy adott televízió (jelen esetben 32LF632V) tényleges effektív képfrissítését?
Tehát, hogy a panel konkrétan tudja-e a 100Hz-t. -
kalapacsolok
senior tag
válasz
Konyika #71361 üzenetére
Azért az elég nevetségesen hangzik, hogy minden hülye okosfunkció van a TV-n, de egy feliratot nem lehet betallózni, ez kiborító...
Valaki, akinek volt már hasonló problémája, tudna segíteni, hogy lehet megoldani, hogy lejátssza az LG tv a feliratot? Nem tudom, mi a baj, hogy egyes filmeknél nem hajlandó lejátszani a feliratot.
-
Bajzath
csendes tag
Sziasztok !
Az LG 42 UB820V mennyire jó készülék ? Szomszédom vesz nagyobbat , és ezt kínálja ,hogy nagyon jó tv ...
Még 1 év garancia van rá .. Ez 40UF695V v inkább UB820V a jobb választás ? -
Konyika
senior tag
válasz
kalapacsolok #71360 üzenetére
Szia
Lehet bármilyen hiper-szuper TV-d soha nem fogja felvenni a versenyt egy erre dedikált médialejátszóval. Az alap formátumok kezelésére kompromisszumokkal képes és ezzel ki ki merült a tudása.
Gondolj bele! Egy alap médialejátszó 40-50 ezertől kezdödik. Ha ezt bele tenné a gyártó az plussz 80-100 ezer lenne, ki fizetné meg?
Ha már megvettél egy több százezres TV-t akkor pénkzidobás lenne nem kihasználni a képességeit. Gondolkozz el egy médialejátszó vásárlásán. Van olcsóbb alternatíva is de az is kompromisszumokat követel.
Mindezt csak tanácsként mondom nem vagyok szakértője a témának. Én a második lehetőséget használom.
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok!
Továbbra is gond van a feliratlejátszással. Döbbenetesnek tartom, hogy ilyen hiperszuper okostv-k arra képtelenek alapból, hogy lejátsszák a feliratokat
Meg hogy tallózni sem lehet végszükség esetén, ha automatikusan nem tölti be, ekkora szart, hihetetlen
Olvasgattam a fórumban, de nem találtam megoldást.
Van, amit lejátszik, de több feliratot nem, nem is tudom aktiválni a SUB módot számos videónál - mintha nem ismerné fel. MP4+SRT, MKV+SUB verziók sem mennek. USB-ről nézem, a felirat neve ugyanaz, mint ami a videónak, kisegítő lehetőségeknbe a felirat és a vakbarát vagy mi is aktiválva lett, de az sem segített. Számítógépen lejátssza feliratostul
Hogyan lehet ezt megoldani? Lehet vmi másik videólejátszót telepíteni a tv-re az LG storeból, ami jobb?
Köszi a segítséget.
-
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Skacok, kellene nékem a TV -hez (LGUB820V)egy normális fülhallgató, elsősorban filmezéshez. Már megzakkanok a kereséstől......
valaki aki használ normálisat jelezzen már légyszi, milyet vegyek. Nem tudom érdemes ezeket az ál 5.1...7.1-es füleseket keresgetnem? Jók ezek? Mindegy no, ha valaki használ ilyesmit jelezzen már, hogy melyiket érdemes vennem? Előre is köszi.
-
direwolf
őstag
válasz
Grande Ale #71356 üzenetére
Én így állítottam be: [link] És Kodit használok, a tv pedig másodlagos (kiterjesztett) kijelző.
-
Rol06
tag
válasz
#94529552 #71353 üzenetére
Köszönöm, sorry tény h a 680-ra nem kerestem rá.
Igen amúgy én is hasonló véleményen vagyok mint ahogy mondod, megnéztem élőben mind a kettőt, és a mm-ben is a fullhd ét javasolták (olcsóbbat), mivel ez a 680as még nagyon belépő szintű és kevés az a képfrissítés ami van benne, és gyengék a színei.. Amúgy tény, közelről és messziről is fakó volt a színe.. Meg ahogy olvasgattam itt a fórumot, sokan vagytok ezen a véleményen, hogy inkább egy jobb full hd, mint egy gyengébb 4k (oké volt olyan 4k amin kb. majd be...artam, de azok 300k-tól indulnak)49lf632v vs 50lf652v, csak a +100 hz, fémcsík a tv-én, illetve a 3d a különbség?
Mert akkor tényleg maradok inkább a 632v-nél... -
direwolf
őstag
válasz
Grande Ale #71350 üzenetére
Nem kell a valósághű mozi beállítás a 24p-hez. Az a 3:2 pulldownra van, azaz ha egy 24p-s filmet szeretnél 60Hz-en nézni.
Egyébként azért látsz más beállítást 60-on, mert a tv ezt külön kezeli. Erre érdemes játék módot állítani, hogy minimális legyen az input lag. A többire meg mozi vagy isf módot. És használj olyan lejátszót a pc-n ami automatikusan be tudja állítani a kimeneti frekit (pl. MPC-HC vagy Kodi stb.) -
SUPREME7
őstag
Sziasztok, van némi dilemma, és nem találok választ. Jelenleg egy 42LB671V-m van, de most lenne lehetőségem egy 42LF652-re cserélni. Hardveresen történt ebben előrelépés, vagy csak külsőre változott + a webos 2.0? Meg ugye ahhoz nincs magic remote. Nem is kéne ráfizetnem, csak annyi a diffi, hogy az enyém még garis pár hónapig, az LF652 meg nem lenne az. Mit gondoltok?
-
törölt tag
válasz
z0lt3n #71339 üzenetére
Lan kábel is elég lesz szerintem a Smart Share-rel, lehet a gépre nem ártana tenni kell egy szerver progit, pl. Universal Media Server-t. Ha viszont szűk lenne a keresztmetszet, akkor válthatsz HDMI-re, mert az a 100%-os tuti.
Rol06 Most írták a 680V-ről, hogy nincs fejhallgató csatlakozója. Kicsit érdemes visszaolvasni, meg a keresőt használni. Keress rá mindkettőre. Szerintem 3,5 méterre jóval nagyobb UHD kellene, hogy lásd a jobb felbontást, de azért teszteld le valahol.
Vikitorony Igen, azt mondják, hogy jobb, de nem az un. felhősödés, hanem inkább DSE miatt, ami a gyors oldalirányú kameramozgásnál van. -
Vikitorony
tag
válasz
Vikitorony #71288 üzenetére
Gyors mozgásra (sport, pl. foci) jobb az Edge LED? "Felhősödés" elkerülése végett...
-
AldoWinnfiel
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom egy új tévén. Két LG-t néztem ki, 150 000-et áldoznék rá.
Erről http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/42lf652v-p273957411/?gclid=CPai4IfyossCFcTnwgodOkMM2g
/LG42L652V/ sok jót hallottam. SMART funkciókat szeretnék, a 3D csak extra.
Viszont gondolva a jövőre, illetve a 4K-ra, ennek a megvétele is felötlött bennem. http://tvraktar.hu/termekek/313-LG-43UF6407--IPS-Kijelzos-900Hz-ULTRA-HD-SMART-WIFI-s-108cm-LED-Tv,-Garancia:-2-EV/
/LG-43UF6407/ Melyiket érdemesebb? Képben összehasonlítva a kettőt? Sok filmet, sorozatot, focit nézek, elég nagy film és sorozatbuzi vagyok
Egy régi Samsungomat cserélném le. Hangszettem van, amit rá tudok dobni a tévére.
Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest