Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Ez IPS kijelzős , meg szabad venni? Ha meg szabad akkor itt megvehetem?
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
[MR600] akcióban. 10 alatt nem láttam még használtan sem nagyon. Akit érdekel.
-
Fang
aktív tag
válasz Black Dragon #73396 üzenetére
A tv csatlakozója sérült sajnos, a kábel jó
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
törölt tag
válasz bexinho23 #73379 üzenetére
Hát a fix konzol néhány cm-es helyet enged, ott nehéz lenne a csatlakozok cseréje. Azért mondtam az apa-anya hdmi hosszabbítót ilyen esetre. Még antenna vezetékből is van 90 fokos csatlakozó, ha kell. De mérd meg magad is, hogy hány cm-ig állnak most ki a kábelek a tévéden megtörés nélkül. Annyi legyen a minimum távolság. nHa cserélgeted a vezetéket, akkor több hely kell. Az is fontos, hogy ne takarjon a csatlakozókból el egyet se a konzol. Persze a dönthető/forgatható konzolnál több hely lehet, ezt látod a képeken meg a leírásban is. Olvasd majd a Fali konzol lapos tévékhez topikot is. Meg itt egy újabb hely.
zsolesz6 Miről megy a lejátszás? A kezelési útmutatóban is nézted?
-
Fang
aktív tag
válasz Black Dragon #73394 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam eddig :S
este majd még egyszer ránézek, aztán ha nem megy visszaküldöm...Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
Fang
aktív tag
Sziasztok,
szükségem volt új hdmi kábelre és a jövőre gondolva vettem egy 2.0-t. A tvmen (LM660s) 1.4es hdmi csatlakozó van, az lehetséges, hogy ezzel a kábellel nem működik, vagy a kábel lehet hibás?Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
zsolesz6
aktív tag
válasz Black Dragon #73389 üzenetére
Persze. Teljes mértékben azonos. Ctrl+c Ctrl+v megoldás de semmi. Próbáltam konvertálni srt-t sub/idx formátumba, de úgyse akarja.
-
Black Dragon
addikt
válasz robi1979 #73381 üzenetére
Én az erősítőre kötném a hangfalat(nyilván), optikán az erősítőt és a tv-t lőném össze, a raspberryt pedig hdmi-vel a tv-be.
Nálam ps4 és egy Logi Z906 van, a z906 van összekötve optikával, a ps4 hdmi-vel, és amikor szeretném hallgathatom hangfalon a ps4-et, vagy akár tv-n, és a filmekre is ugyanez igaz, amit a tv-n játszom le.
Nem kell egyébként speckó kábel 3D-hez, az alap kell neki.
zsolesz6: Teljes mértékben azonos? Kis és nagybetűk is számítanak, fullra egyeznie kell. Nálam 652V-n mennek hibátlanul ilyen módon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #73383 üzenetére
Már megvan a megoldás, újból kellett az egész tv elölről indítani vagyis vissza állítása alapra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
EZ Adjust szervíz menüben hol találom a üzemórát? be vagyok lépve, de nem találom.
Másik kérdés, hogy ott a menüben, melyik gombbal lehet visszalépni a fömenübe?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Beni2360
félisten
Gyerekek!
Miért nem tudom az M4 sport csatornát az LG lb tv-en behozni? Gyálon lakom. Újból hangoltam egy pár napja a DIGI SP3 miatt, most néztem volna a F1-et és nem találtam.
Most nézem, hogy csak a 6-s csatornától van adás nem tudom választani az előtte lévőket.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zsolesz6
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 49UF680V típusú tévét, és azt vettem észre, hogy nem társítja a feliratot a filmekhez. Van valami amit tudok ez ellen tenni, vagy csak az srt-vel van baja, a sub-ot játszaná?
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Ma megérkezett az LG LF652V-m. Este fogom tudni csak kibontani, beüzemelni mert akkor érek rá. Kérdésem a következő: adott az alábbi rendszer:
- Pioneer VSX-424 5.1 házimozi erősítő
- Magnat monitor 5.0 hangfalszett
- Raspberry Pi3 OpenElec-el
- LG LF652VTi hogyan kötnétek össze hogy működjön az 5.0 DTS meg a HD audio, az erősítőnek a passtrought funkciója, illetve a TV-n keresztül a CEC a Rapberry-vel?
A régin rendszerem egy közel 10 éves Samsung plazma, onnan megy egy HDMI kábel az erősítő TV bemenetére, jelenleg így működik a HDMI passtrought. Illetve a Raspberry Pi3 csatlakozik az erősítő DVD bemenetébe.
Most meg tanácstalan vagyok hogy az új TV-t hogyan kössem össze a rendszerrel. 3D-hez kell valami speciáis HDMI kábel vagy jók a régiek is?
-
bexinho23
őstag
válasz #94529552 #73371 üzenetére
Sajnos csak 2 hdmi port van a tv-n. Az egyiket a Chromecast 2 foglalja le, a másikat pedig a PS4 és a digi dekóder (meccs napon) felváltva. Ami az én esetemben megoldást jelentene a problémámra, az egy hdmi switch. Mégpedig azért, mert sajnos a ps4-hez és a dekóderhez kényelmetlenül férek hozza, így nem tudom azokból kihúzva cserélni a hdmi-t. Így (tv-m méretéhez való típus) nekem jelen pillanatban ez lenne a legpraktikusabb alternatíva, de ez meg nagyon csúnya. Pláne úgy, hogy egy 9m2-es szobában lenne a falon.
Viszont ha vertikálisan dönthető konzolt vásárolnék, akkor a kábel fal felé "mutatása" talán nem okozna problémát. Ezért is érdekelne, hogy ki használ ilyen típusú konzolt (fal távolság miatt).Azonban ha a tv felkerülne a falra, akkor megoldható lenne a ps4 és a digi settopbox azonos helyre helyezése. Így a kábeldugdosás nem a tv-n történne, hanem az eszközökön.
Ha nem 90fokos kábelek lógnak ki a tv-ből, akkor a fix állványos megoldás felejtős?
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Hát ha felnézek az égre a felhőbe és lekérem, hogy küldjem át a TV-re és ezt mind wifin akkor kettős látásom lenne. Nem tudom elképzelni, hogy tudnám belinkelni a TV-vel de majd a tudósok is mondanak valamit.
-
mobbo
senior tag
632V tv-n megoldható, hogy dropboxból vagy google drive-ból játsszon le mkv-t?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bexinho23 #73360 üzenetére
A honlapon is megtalálod a méretet: VESA Size 200 x 200. A faltól való távolságot is figyelni kell, pl amit nemrég (#73322) Jaygab linkelt, annak 8 cm. Van még ott több is, a lényeg a vesa méret. Ha a min 200x200-ast ami tudja a 400x400-as méretet is vennél, a következő tévé cserénél is jó lehet. Ami még hasznos lehet, az a 90 fokos dugóval((pipa) rendelkező kábelek, vagy ha sűrűn cserélgetni kell a tévében , akkor megfontolandó a HDMI Kábel Hosszabbító (apa-anya)használata, ne a tévé aljazatát kínozzuk. Van itt is pár fix, vagy dönthető tartó.
-
lowzor
veterán
válasz #94529552 #73366 üzenetére
Mivel láttam, hogy nem kaptam hozzá semmit, ezért felhívtam őket pénteken, azt mondták kapok (gari ugye újraindul, meg más a sorozatszám, ezért muszáj kapnom), de azóta is kapom, semmi nyoma nincs.
Most jelenleg van egy TV-m, ami lóg a levegőben, mert az LG addig nem foglalkozik vele, amíg nincs számlája/garipapírja. -
G-Bali
senior tag
válasz Konyika #73364 üzenetére
Köszi ,de ez nem szerelető .
van ilyesmi típusból egy pár és nem voltam(vagyok) biztos benne hogy melyik a belevaló!
Ilyesmi csak azzal a tv-be valo véggel :-)
Azért mert maga a kábelt és a dugót és lecserélem egy jobb minőségire mit ami a gyári,mit ahogy a házmiozi erősítőnek és a mélyládának is és a többinél is lecseréltemBeni2360:és a feltevésed is igaz
Black Dragon ha jól látam két féle is van (c5,c6 vagy mi) de akkor megnézem ott is ill felhívom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz user137 #73342 üzenetére
Akkor az erősítőn kellene állítani, hogy 1080p-t küldjön, mivel amúgy nincs gond vele. A tévén a HDMI2 nevezted át az Input/Bemenetek szerkesztésénél, vagy a Menüben a kép módoknál? Ezek elvileg kikapcsolják a képjavítókat, de zongorázd ezeket is végig, vagy másik HDMI bemenetre tedd át. Vagy konzolos topik?
asdxv Mivel új tv-t kaptál, ezért új, másik számlát is kellene kapnod sztem. Csak a szállítást kell állniuk, a tévé árát megkapják. Most a régi maradt a szervizben vagy visszavitték, hogy vigye el az emag cserébe?
-
Beni2360
félisten
válasz Konyika #73364 üzenetére
Szerintem egy jóval hosszabb kábel kell neki és nem akar hosszabbítót, vagy egy fehér kellene neki.
-
Konyika
senior tag
válasz G-Bali #73362 üzenetére
Szerintem ez jó lesz. De miért akarod szerelni?
-
Black Dragon
addikt
válasz G-Bali #73362 üzenetére
Nem hinném, hogy sokban különbözne ez egy átlagos tápkábeltől, ergo keress egy olyan helyet(gugli), ahol árulnak 3 pines kábelt. Megnéztem egyébként neked(nekem is 652v van), van rajta egy feszültség érték, iso szabvány, és alatta egy szép hosszú szám, de az nem tudom mit takar, viszont kétlem, hogy típusszám lenne.
Ilyen és ehhez hasonlók szerintem tökéletesen megteszik.
Ha pedig a szerelhetőségen van a hagsúly, tehát nem akarsz ennyit kiadni ezért, akkor szerintem a Conrad nevű helyen találhatsz ilyet, ott van minden.
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
Felteszem még egyszer a kérdést hátha valaki tud segíteni erre nekem
-
bexinho23
őstag
Üdv!
Szeretnék fali tv konzolt venni. Viszont nem akarok rosszat berendelni.
LG 42LN5400 típusról van szó. Tehát 42"-kompatibilis tartót kell keresnem. De van ennél több opció, amit figyelnem kellene?
Nem akarom, hogy forogjon, dőljön. Csak fixen legyen fent a falon. Illetve azt sem bánnám, ha a hdmi-t kábelt hátul tudnám cserélgetni (mennyire megoldott a hozzáférhetőség egy fali konzolnál?).
-
lowzor
veterán
válasz SharpSA #73352 üzenetére
Írtam amúgy a Logout bejegyzést a velük kapcsolatos szívásaimról, csak még nem tettem publikussá. Hátha kilistázza a Google és ha valaki esetleg rákeres, akkor talán elrettenti a vásárlástól.
Elég gyanús amúgy, hogy nagyon ellene vannak, hogy a gyártóhoz vigyem a terméket garizatni. Szerintem a garanciapapírt is azért töltik ki rosszul, hogy ne fogadja el a gyártó.
Egy dolog tetszik a dologban, hogy ez az ő kontójukra is megy (a cseretévé adása és szállítgatása).
Új számlát, garipapírt amúgy a mai napig nem kaptam a cseretévéről.(#73353) Marko_ :
Addig örülj. Amíg a pénzt adod, csak addig vagy jó. A garipapírjaidat azért nézd át, hogy a cuccok valódi sorozatszámát írták-e rá.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz lowzor #73350 üzenetére
Nekem is az a tapasztalatom, hogy az EMAG-gal nem szabad foglalkozni. Tiszta átverés show amit művelnek. Mindenért úgy kell könyörögni, legfeljebb ígérgetnek. A termékek nem érkeztek meg a megrendeléstől számítva 2-3 hét után sem, a megrendelés után több mint 1,5 hónapba telt, hogy visszakapjam a termékekre előre kifizetett összeget. Én személy szerint senkinek sem javaslom, hogy onnan bármit is vásároljanak.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
lowzor
veterán
Megpróbáltam a 72 órást visszaküldést az Emagnál (mert az LG ügyfélszolgálatos ezt javasolta), de hallani sem akartak róla.
Akkor megint LG úton lesz intézve. Vajon harmadszorra is kapok majd egy ugyanilyet, ami nagy valószínűséggel megint ilyen lesz? -
salieri.
őstag
Köszi mindkettőtök kimerítő válaszát ,mindenképpen egyeztetek rendelés előtt.
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni Egy LG 32LF650V tévét. Hogy tudom megnézni IPS panelos -e ? Dobozon van -e erre való utalás?
-
user137
őstag
Sziasztok! Van egy új parám az LG 4K TV-vel (49UF685V).
Ha a PS4-et rádugom direktben a HDMI2-re, akkor szépen beáll 1080p60Hz-re.
Ha erősítőn keresztül küldöm ugyanazt a jelet a PS4-ről, akkor a TV 2160p24Hz-et ad jelnek, ami mellett természetesen minden nagyon szaggat, ami nem film. Az input direkt "Game Console" módban van, de így is.A PS4 1080p fixre van állítva. Az erősítőn nem lehet kikapcsolni az upscalinget, és ahogy látom a tévén se... valami ötlet erre?
[ Szerkesztve ]
-
aclandiae
senior tag
válasz lowzor #73307 üzenetére
Pont én is szemüvegtisztítóban gondolkodtam. Bár nekem szemüvegre még mindig a legjobban bevált a langyos víz alatt leöblíteni és egy pamut ronggyal megtörölni. Eredmény: semmi nyom nem marad, nem sérül a felület és nagyon szép tiszták lesznek a lencsék.
Mit kell eltávolítani a TV képernyőjéről? Elvileg nem lehet rajta más mint por.
-
LionX
tag
válasz szabeska #73337 üzenetére
Akkor nézd meg, hogy nincs-e bekapcsolva a menüben a "Biztonság" opció. Mert ha igen, akkor nem tudsz csatornalistát exportálni. (Ha nincs bekapcsolva, akkor lehet hogy a csatlakoztatott USB-s eszközzel van valami baja a Tv-nek)
Ha sikerült, akkor ezt a ChanSort verziót töltsd le, a használatához pedig itt találsz egy kis segítséget. -
nemurea
aktív tag
Sziasztok, sikerült esetleg valakinek összehoznia egy 'kvázi' LG HBS-750-es fülhallgatót a tévével (LF632V vagy bármi más)? Egy méteren belül próbálom, de keresésnél nem látja. Minden más eszköz, még egy linux is azonnal csatlakozik hozzá, és HBS-750-nek ismerik fel.
Ötlet?
-
zalman90
őstag
szia
nekem van az LG saját smartshare alkalmazása, és egy plex media server is a gépre telepítve, a háttérben futnak és így bármikor elérem az előre be tallózott mappákat
viszont a "rudi-pc" fogalmam sincs kié itthon, és nem is lát rajt semmit
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
törölt tag
Mindenképp kell a gépedre egy szerver progi (Plex, Serviio, Ums, stb) amibe betallózod a megosztott filmes mappádat. Majd elindítod a SmartShare-t a menüből, ott kiválasztod a nézni kívánt filmet. Lan kábellel stabilabb működés lesz, mint az esetenként gyenge wifivel.
A többi x-hez sem kell előfizetés, de használd itt jobbra fent a keresőt, mert ezekről többet nem tudok, nincs ilyenem.
Ja, ha nem otthonra kell, akkor azt nem tudom, ha van ott laptop, vagy pc arról biztos megoldható valahogy.[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
válasz #94529552 #73328 üzenetére
Black Dragon: az a baj hogy itt nincs semmi dnla szerver a helyi hálón, csak ios eszközök,
a tartalom meg az otthoni hálón van, ezen tipródok egy ideje hogy oldjam megPumma: smartshare van ha jól láttam, de azzal hogy?
illetve xplay playz-ről hol nézzek infót?
update: xplay-t megtaláltam, de ehhez előfizetős plex kellene nem? mert távoli szerverhez kellene kapcsolódni[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz #94529552 #73328 üzenetére
Tudom, hogy PC-hez való, most is olyan van rajta, egy Genius SP HF-1201A. Annyira kell csak ez, hogy normális hangja legyen, mert a tv-nek nincs. Feleslegesen vannak benne hangszórók szerintem... Hálószobába nem tudok és nem is akarok házimozi cuccot rakni(van a nappaliban), meg nem is férne el.
A topic ajánlást köszönöm.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Jaygab
tag
válasz SharpSA #73327 üzenetére
Azért "csak+ a LAS350B, mert ennél többet nem szántam rá, ez 33ezer ft volt mall.hu-n.
120w, vezetékes mélynyomó, bluetooth, optikai bemenet és sounsync is van rajta.
Nekem LG lf652V tv-m van, soundsync-en vezeték nélkül megy a hang, ha a tv-t be vagy kikapcsolom, megy vele együtt a soundbar is. A hangerőt is állítja a tv remote. De van saját remot-ja is, amiről mindent be lehet állítani. Magast és mélyet lehet szabályozni, van éjszakai mód, dimmer, a subwoofert külön lehet állítani (basszus -20-tól +6-ig) és vannak különböző hangzásképek mint standard, music, flat boost, treble/boost és a CINEMA, ami istenkirály, jó vele filmet nézni. A szoba, ahol hallgatom16nm-es. -
törölt tag
Van xplay, vagy playz, amit lehet vele használni Penről, ezek a plex változatai. A SmartShare nem jó filmet nézni, vagy a tiéden nincs ilyen? Neten keresztül PC, Laptop... HDMI-vel.
SharpSA Az egy PC-hez való cucc, még HDMI vagy optikai sincs rajta. Sztem annál jobb és praktikusabb a LAS550H, a legjobb megoldás pedig egy HM erősítő+hangfalak, legalábbis filmezéshez biztosan. Sounbar-hoz van másik topik is.
-
SharpSA
veterán
válasz Jaygab #73322 üzenetére
Köszönöm, ez a fali tartó tetszik, jó lesz.
"Csak" LAS350B-d van? Miért csak? Az minden irányban kábeles. Hogy szól? A távirányítóval azt is ki lehet kapcsolni, ennyi kell nekem. A hangerő mehet tv-ről. Egyébként másik topicban ezt ajánlották nekem. Ára is kedvezőbb és még lehet, hogy szebben is szól. A bluetooth meg nem fontos (ha van használom, ha nincs nem hiányzik), de nyilván kényelmesebb kábel nélkül használni.
-
mobbo
senior tag
hello, van egy 632V-m, hogy lehet ezen filmeket nézni? plex nincs rá ha jól látom, eleve kevés app van (652höz is ennyi lenne?)
van arra valami megoldás, hogy egy távoli (külső ip cím) szerveren elérhető filmeket le tudjak játszani vele neten keresztül?
thx -
törölt tag
válasz szabeska #73308 üzenetére
Sziasztok! A földfelszíni adókat hogyan hozom elő, ha amúgy digi tv előfizetésem van?
Ezek ugye hd adások? Hozzáadódik a digis csatornalistához, vagy át kell váltani valamit hozzá?
1, A Csatorna hangolása menüben, úgy, hogy az antennás csatornákat behangolod. Van rá antenna csatlakoztatva?
2, Digitális adások, amiből ingyenesen fogható 8db, ebből 3 HD adás.
3, Nem adódik hozzá, át kell váltani antennára, pl. a Listában felül(Live menü), vagy még gyorsabban a Smart menüben, ha hozzáadsz legalább egy antennás csatornát a My Programmes-hoz.SPF Nem volt ilyen nálam. Fw frissítés, és a tv visszaállítását próbáld meg( ekkor minden beállítás törlődik, előtte a csatornalistát ki lehet menteni USB-n)
[ Szerkesztve ]
-
Jaygab
tag
válasz SharpSA #73321 üzenetére
Konzol:
[link]Erről a soundbarról nincs tapasztalatom, nekem csak egy LG Las350B van, de azzal is meg vagyok elégedve, persze ez elég szubjektív, hogy kinek mi a jó. Ez meg egy komolyabb darab, szerintem meg kell hallgatni vásárlás előtt, vagy online veszed és ha nem tetszik 14 napod van cserélni
Egyéb vélemények (bár talán már olvastad):
[link] -
SharpSA
veterán
válasz Konyika #73304 üzenetére
Meglett a "hiba": nem tudtam, hogy függőlegesen számít a nézőpont. A TV feljebb van kb. 90 cm-rel... Most már ezt is tudom. Keresnem kell olyan tartót, amelyiket függőlegesen lehet dönteni. Tud valaki ilyen fali tartót?
Más: kinek mi a véleménye, netán tapasztalata az LG LAS550H hangprojektorral kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
SPF
senior tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egyik pillanatról a másikra nem működik a távirányító? Nem reagál semmire, sem a MR. Sokszor megnyomom a kikapcsoló gombot, és kb. 20 másodperc után kikapcsol. Utána meg tökéletesen működik. Havonta egyszer jelentkezik ez a hiba... Uf695v a tv, ha számít.
-
Jaygab
tag
válasz Greeny81 #73316 üzenetére
TV-t illetően nincs. Idővel egyre több mindent nem fog olvasni.A legutolsó frissítése sem mai gondolom, de ha viszonylag újabb is, a médialejátszóját szerintem nem frissítik (direkt, -fogyasztói társadalom!).
Okosítás külső media player használata, ami mindenképpen anyagi ráfordítást igényel. pl: raspberry pi
-
Greeny81
csendes tag
Sziasztok!
LA640S-ZA típusú tévém van. Frissítve a legújabb szoftver verzióra. Wifi-n keresztül notebookon lévő mkv-fájlt szeretnék lejátszani, de nem látja ezeket a TV. Több helyen olvastam már, hogy a DLNA nem képes ezt a formátumot továbbítani. Van esetleg erre valami más megoldás? Usb-n kívül... Előre is köszönöm az építő hozzászólásokat. -
szabeska
addikt
Sziasztok! A földfelszíni adókat hogyan hozom elő, ha amúgy digi tv előfizetésem van? Ezek ugye hd adások? Hozzáadódik a digis csatornalistához, vagy át kell váltani valamit hozzá? Továbbá hogyan tudom sorba rendezni számítógépen a csatornalistát? Biztosan volt már említve, de nem találtam pontos leírást. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
F1
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Milyen tisztítófolyadékot érdemes vásárolni?
-
SharpSA
veterán
válasz Konyika #73298 üzenetére
Talán nem tudja becsapni a szemem, illetve szemünk. Ezt is ugyanúgy látom, látjuk.
Milyen beállításokkal használod a 3D-t?
Lehet, hogy elmegyek a MM-ba, elviszem magammal a filmeket és megnézem ott is.
A tv teljes beállítását lehet menteni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik