Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kalapacsolok

senior tag

válasz #94529552 #71392 üzenetére

Mire gondolsz pontosan? A jobb alsó sarokba kattintva próbáltam aktiválni a feliratot, de nem lehetett, szurket mutatott. Ha jól értem, sub ból többféle van és csak néhányat támogat ezek közül.

• norrberth

addikt

válasz #94529552 #71392 üzenetére

Nem cetelemre vettem. :) Nem is tudtam hogy jár akkor még -15%

(#71393) Hungarikum87 Ez szerintem nem sokáig lesz kapható. pl az extreme digitálnál [link] kifutott igaz a 851V még kapható. De sose tudni ha nem fogják vinni, viszik azt még lejjebb!

(#71394) Zodiacus UPC beltérim van, Most Scart kábellel van összekötve mert UD foxon csak az van, de jövőhéten jön a UPC szerelős haverom kapok kölcsönbe egy HD beltérit amit HDMI kábellel összekötünk és egy Cam modult is kap. Amelyikkel lesz jobb a kép az marad! Kellesz HD csomag is.
    Az SD adások sokkal szebb mint az előző 47LB 671V tv-n, pl M4 sport History meg pár csati nem mondanád meg hogy SD adás megy, M1 RTLK, Tv2, film+ Duna, TLC, stb sincs semmi bajom a képminőséggel.
    Hát a LB 47671V kegyetlen szar volt! Ég és a föld! Furcsálltam is hogy ebbe miért ilyen jó az SD adás.
    Valami olyasmi lehet felkonvertálja. Holnap állok neki komolyabban beállítani.

Abszolút nem felhős! a 778V is ugyanez csak nem tudja a 3D-t. Én pár hete Sony KDL 50W805C akartam venni, de a media marktba nyomkodtam egyet, átkapcsoltam SD adásra állítgattam, media marktosok letámadtak természetesen azonnal ;] Adtam nekik pentet dugják be. voltak rajta filmek, képek azokat nézegettem, aztán ugyan ezt egy Samsungon és az Lg-n.
    Biztosra akartam menni ezért egy másik media marktba is eljátszottam. ;] végül az Lg nyert!
    A kép minősége, a menü gyorsasága egyszerűsége ennek tetszett a legjobban. :K

Új hozzászólás Aktív témák