- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #71392 üzenetére
Nem cetelemre vettem.
Nem is tudtam hogy jár akkor még -15%
(#71393) Hungarikum87 Ez szerintem nem sokáig lesz kapható. pl az extreme digitálnál [link] kifutott igaz a 851V még kapható. De sose tudni ha nem fogják vinni, viszik azt még lejjebb!
(#71394) Zodiacus UPC beltérim van, Most Scart kábellel van összekötve mert UD foxon csak az van, de jövőhéten jön a UPC szerelős haverom kapok kölcsönbe egy HD beltérit amit HDMI kábellel összekötünk és egy Cam modult is kap. Amelyikkel lesz jobb a kép az marad! Kellesz HD csomag is.
Az SD adások sokkal szebb mint az előző 47LB 671V tv-n, pl M4 sport History meg pár csati nem mondanád meg hogy SD adás megy, M1 RTLK, Tv2, film+ Duna, TLC, stb sincs semmi bajom a képminőséggel.
Hát a LB 47671V kegyetlen szar volt! Ég és a föld! Furcsálltam is hogy ebbe miért ilyen jó az SD adás.
Valami olyasmi lehet felkonvertálja. Holnap állok neki komolyabban beállítani.Abszolút nem felhős! a 778V is ugyanez csak nem tudja a 3D-t. Én pár hete Sony KDL 50W805C akartam venni, de a media marktba nyomkodtam egyet, átkapcsoltam SD adásra állítgattam, media marktosok letámadtak természetesen azonnal
Adtam nekik pentet dugják be. voltak rajta filmek, képek azokat nézegettem, aztán ugyan ezt egy Samsungon és az Lg-n.
Biztosra akartam menni ezért egy másik media marktba is eljátszottam.végül az Lg nyert!
A kép minősége, a menü gyorsasága egyszerűsége ennek tetszett a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest