-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baaka
tag
Új fw-re be lehet frissíteni? Vagy inkább hagyjam? Most 04.04.17 van fent most a tv-n!(la690s)
-
Bozso68
őstag
válasz
DelArco #38496 üzenetére
Nem lehet, hogy ez film - akarom mondani codec - függő, hogy mivel megy és mivel nem a beletekerés?
Én anno androidos tévéokosító kütyüvel jártam úgy, hogy valaminél ment, valaminél nem. Persze, hogy a referenciaként használt első filmmel szórakoztam jó darabig, aztán a másikkal semmi gond nem volt.
Persze, ez csak egy ötlet. -
-
farkas-j
őstag
Korábban kérdeztem és kerestem megoldást arra, hogy DLNA-n keresztül át tudjam küldeni Windows XP alól a videó streame-t a TV-re vagy más kompatibilis eszközre. Egy másik fórumon megkaptam a kérdésemre a választ. Windows (XP) alól a Linn Kinsky Windows-os verziójával lehet könnyedén a filmeket streamelni a TV-re. Látja az összes DLNA eszközt.
Feltelepítettem és tökéletesen működik!
A Win-es verzió sok más egyébbel együtt az aláírásomban szereplő linkről is letölthető.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG LA620s DTS filmek lejátszásánál nincs hang.
Mi lehet az oka ?
Elvileg támogatja a TV. -
japy
őstag
válasz
yodamester10 #38488 üzenetére
Ahhoz hogy a HBO-GO beinduljon nem kell semmilyen regisztráció! Feltéve ha nem az ingyenes tartalmat szeretnéd megnézni!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
huncutka1029 #38487 üzenetére
Lg tv-n dlna-n keresztüli lejátszásnál még egy olyan mkv-val sem találkoztam, amibe ne tudtam volna beletekerni.
-
OldAkita
aktív tag
HBO GO ügyben jó hírem van. Tegnap este, kb 10 nap kihagyás után, gondoltam megnézem a trónok harca következő részét és már az ikonon is valami jelzés volt de mikor klikkeltem rá frissítést ajánlott fel. Ilyet eddig sose tett, eddig az volt hogy az LG szoftverfrissítésével érkezett az HBO GO javítás. Illetve ez nem a legjobb szó rá mert soha nem tudta rendesen váltani a hangsávokat. Hát láss csodát, most végre sikerült ez is nekik. Szóval pl a Passio amit már régen szerettem volna megnézni, végre magyarul szól
Ez erős reménységet ad hogy talán a többi film is. Eddig ugyanis teljesen rapszódikus volt, olyan is előfordult hogy amit tegnap még tudtam magyarul nézni az mára elromlott. Szóval aki most kapcsolódik be az HBO GO-ba az kimaradt a nyűglődésből
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
yodamester10 #38488 üzenetére
Simán belépsz a Premium applikációkba, smartboard ban az első kártya, ott HBO GO. Elötte PC-n kinézed a beállításaid közül a Tv pin kódot, és azzal tudsz bejelentkezni, aztán telóddal is tudod irányítani, hbo go alkalmazáson keresztül stb.
-
yodamester10
őstag
Köszi mindenkinek aki válaszolt!Természetesen van előfizetés,megy is a telómon, a pc-n,csak itt akadtam el az LG tévén.Simán böngészőbe akartam belépni de arra azt írta hogy kell operációs rendszer.
LucasGrant
Ez hogy működik? -
huncutka1029
addikt
válasz
DelArco #38485 üzenetére
Azért van, mert DLNa lejátszásnál elég korlátozottak a lehetőségek.
Vannak olyan formátumok, magas bitrátával, amikbe nem lehet tekerészni ,jellemzően az MKV fájlok.
illetve hangsávot, és felirat nyelvet sem lehet választani.
sajnos a Smart rész, és ezen belül a mediaplayer nagyon gyenge. -
Varesz_86
aktív tag
Sziasztok vásároltam egy ilyet: LG 42LA641S és az optimális kép-beállításokra lennék kíváncsi ami nektek bejött, és mit érdemes ki illetve bekapcsolni, van erről egy cikk de sok az ellentmondás a hozzászólások között, ezért kérném a ti segítségeteket, köszönöm szépen!
-
Hello!
Van valakinek esetleg tapasztalata az Universal Media Server nevü programmal? LA690-em van es tudok megosztani filmeket és látja is a tv. A lejátszásnál viszont nem tudok beletekerni. Van aki hasonlót tapasztalt vagy tudja hogy miért lehet ez?
TP-Link wdr3600 routerem van openwrt-vel.
Köszi előre is! -
LucasGrant
aktív tag
válasz
yodamester10 #38481 üzenetére
Csak applikációból, böngészőböl nem, a silverlight hiánya miatt, illetve az applikációba van regisztráció nélkül, ingyenesen megnézhető tartalmak.
-
samspade
csendes tag
válasz
Először is kell egy HBO előfizetés. Ha ez megvan akkor PC-n kell regisztrálni az eszközt, majd az ott kapott PIN kódot megadni a TV-n.
Ha ennek ellenére nem indul, akkor a prémium menüben az opcióknál nyomj egy prémium inicializálását. Nekem amikor nem indult a Go ez oldotta meg.
-
Lacinavi
tag
válasz
Ahoz kell egy előfizetés valamelyik szolgáltatónál.
-
yodamester10
őstag
Hogy a búbánatba lehet OKOS tévén nézni a HBO GO-t?Gondoltam ha már ilyen tévét vettem kipróbálom,erre kiírta,hogy nem támogatott rendszer.Akkor mi értelme a smart tévének
-
TZMI
csendes tag
Közben rátaláltam az előttem - tapasztalt - felszólaló aláírásban egy jó kis gyűjteményre, na elkezdem azt is kipróbálni.
Jelentem majd a fejleményeket. -
TZMI
csendes tag
válasz
huncutka1029 #38449 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat.
Próbálgattam, de egyes jeleneteknél, mintha beletekernék a filmbe felgyorsul és szaggatottá válik a mozgás.
Kicsit tanácstalan vagyok, mert a fiam szerint is, "mintha szaladnának". Család másik része nem jelez semmit.
True motion-t bekapcsolva még erőteljesebbé válik.
Színekkel kapcsolatban jutottam előre az már úgy tűnik rendben. (olyan volt, mintha egy régi stúdió jelenetet néznék, nagyon erősen bevilágított, nem életszerű színekkel)
Kutatok tovább, de ha van még tanács azt szívesen fogadom.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
LG LA620s DTS filmek lejátszásánál nincs hang.
Mi lehet az oka ?
Elvileg támogatja a TV. -
-
farkas-j
őstag
Aki szeretne a TV-jéhez magic remote-t, az esetleg erre is benevezhet, feltéve, hogy a készüléke támogatja a külső billentyűzetet, egeret. (Ára kb 2500Ft és a vevő stick is jár hozzá.) Én rendeltem egyet az Android TV boxomhoz. Ha megérkezik kipróbálom, hogy korrektül működik e a TV-vel is.
Vettem egy ilyen billentyűzetet. Vegyesek az érzéseim.
Pozitív: olcsó, tapipad + billentyűzet, kicsi, univerzális azaz jó a TV-hez PC-hez Androidhoz
Negatív: túl kicsi, sötétben nem látni a billentyűzetföliratot, a kiegészítő karakterek egy része a magyar kódplag miatt nem oda esik ahol a felirata van, kapcsolgatni kell hogy tapipadként működjön vagy billentyűzetként
Még egyszer nem hiszem, hogy megvenném. A Rapoo egy klasszissal jobb, igaz nem is ennyibe kerül. -
pgemil
aktív tag
Sziasztok!
Sima tv nézésre vennék "új tv-t" (a 6 éves lg lcd helyére).
Játékra nem gondoltam, a smart-ot és 3d-t pedig nem próbáltam .
Az ED-ben néztem az LG 47LA620 illetve 660-t. Van közöttük 30e Ft.
[link]
[link]
Tudásban is van közöttük ennyi? A specifikációk alapján 1-2 tulajdonság:
200/400Hz
direct/edge led
Kontraszt optimalizáló nem /igen (ez fogalmam sincs mire jó?)
10/12 wattos hangszóró
NFC előkészítés/igen
Magic Remote opcionális/igen
vastagság 79/35 mm -
sz666
újonc
válasz
huncutka1029 #38468 üzenetére
Ezeken kívül más eszközt nem próbáltam még.
De mára elegem van, du. 3 óta ezen egerészek a Neten.De ezt a kikapcsolós dolgot megfogom próbálni és nagyon köszönöm, hogy segíteni próbálsz.
Holnap kipróbálom és megírom, hogy történt-e változás.
Ismét köszi. -
baaka
tag
válasz
huncutka1029 #38467 üzenetére
Oké!
Köszi a segítséget! -
huncutka1029
addikt
Más USB eszközt a pendriveon kívül kezel?
Pl billenytyűzet, egér, másik vinyó?
Ha igen akkor nem a tv a ludas.
Sajnos vannak olyan HD-k amit nem szeret.
Pl 7200 RPM -es vagy 3,5" os .
Próbáld meg külső táppal meghajtani, akkor is ha nem írja.
Vagy próbáld meg úgy felcsatlakoztatni, hogy előbb kikapcsolod a tv-t.
Vannak olyan tipusok főleg a WD- egyes típusai, amik automatikusan leállnak, majd felpörögnek, ha újra használatba veszed, de ezt a tv nem kultiválja sajna. -
sz666
újonc
válasz
samspade #38462 üzenetére
De a fene enné meg, nem nyerő.....A vinyó 2.0 Az áramfogyasztás is oké, pénteken vettünk egy új házat a vinyónak, azt sem ismerte fel. Vissza is vittük.
A lényeg és a gondom az, hogy a fiam tv-jén műxik, ismerős tv-jén szintén, csak ezen a csodamasinán nem.....
Mást nem tudok írni, már írtam az LG-nek, ez volt a válasz: - "USB 2.0
- 500mAh ha többet fogyaszt saját áramellátás
- 2 Tb-nál nem lehet nagyobb a merevlemez"Ez a válasz. S a lényeg, hogy ezekkel minden rendben van.
Elképzelhető, hogy netán hibás maga a készülék? -
baaka
tag
válasz
huncutka1029 #38453 üzenetére
Köszi! Sikerült! A DVB-T vagy ahogy a tv írja Antenna csatornalistáját ki tudom törölni vagy az automatikusan törlődött azért mert máshol kerestem, ugye így DVB-C-n?
Vagy nyomjak egy gyári beállítást? Azért, hogy törlődjön minden, majd aztán DVB-C-n keresés és akkor minden tiszta lesz.
Voltam bent pr-be és elmondták azokat a dolgokat amit említettél(de azért köszönöm, hogy megemlítetted), de digitálissal még várok, mert csomagot szeretnék váltani viszont a mostani hűségből van még hátra egy kicsi.
-
sz666
újonc
válasz
huncutka1029 #38446 üzenetére
Válaszodat köszönöm.
Nincs(!) ilyen kimenet a tv-n.....
Ettől kezdve nem tudom, mi a baj....Amúgy NTFSre van formázva a dolog...
-
paatrick
őstag
válasz
huncutka1029 #38451 üzenetére
Hoppá hoppá elnézést kérek. Elnéztem a topiknevet
-
huncutka1029
addikt
digitális adást a DVB-C tunerrel (kábeeles) keres, nem a DVB-T- vel (légi)
Válaszd ki azt, és akkor behangolja az analógot is, és a digitálisakat is.
a 4 közszolgálatit fogod tudni kódolatlanul, ebből az M1 HD-ban is kódolatlan.Tudom, mert nekem is PR kábelem van D123 csomaggal 114 csatorna
Ha delta csomagod van a tv-re, akkor havi +1000 ért adják ugyanezt mellé digitálisban is.
de akkor már kell egy CI modul+ kártya tőlük, vagy bérelsz boxot, de akkor nem lesz DVR, és műsorújság -
baaka
tag
válasz
zsombor22 #38445 üzenetére
hi.
Analóg kábeltévém(pr telecom) van(koax közvetlenül megy a tv-br). La 690-es tv-m van és azt mondták a szolgáltatónál, hogy 4 csatorna kódolatlanul(M1,M2,stb.) jön digitálisba, de nem találom. Hogyan tudnám megkeresni ezt a négy csatornát? Hangolásnál mindég antennára megyek és semmit nem állítok és keresés kezdetekor a DTV és RÁDIÓ szürkén jelenik meg és csak TV-t keres. Valamit esetleg pluszba be kellene állítani? -
paatrick
őstag
Sziasztok!
Ma voltam a MediaMarkt-ban. 200 ezer a felső határ.
Elvárások:
- 107-116 cm
- valós 100 Hz (láttam két sony-t inkább a 400 Hz volt a meggyőző az lehet inkább 100)
- usb-ről lejátszás (mkv, felirat)Nem kell:
- smart rendszer
- 3DMM-os fiú azt mondta ha csak képminőségre kell akkor inkább sony-t vegyek.
Ezt a Sony 42W805A-t láttam. Elég meggyőző képe volt. Samsung is szóba jöhet. Valakinek még javaslat? Samsungnál mennyi ráírt Hz-től érdemes nézni a dolgokat? Ott is 400? Ez a táblázat hihető?
-
huncutka1029
addikt
1 analóg adással nem lesz túl jó a képed
2 kapcsod be a szuper felbontás opciót
3 színeket állíthatsz előre beállítottból, illetve te is menthetsz el a haladó 1-2 be neked tetsző beállítást, és ezeket minden bemenetre egyenként is alkalmazhatod.
Mondjuk klasszisokkal szebb és élénkebb színeket produkálnak a CRT képcsöveseknél, de
az sem mindegy, hogy otthoni használatra állítottad, vagy bolti bemutató módban maradt az első bekapcsolás után.
Az utóbbinál jellemző a harsány, túlvezérelt színkavalkád.
Keress viszza, sokan ajánlanak fény, és szín beállításokat erre a tipusra -
forras2
őstag
válasz
huncutka1029 #38444 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom
Routerem wifis. Eredetileg a tv a routert-->gépet wifin keresztül éri el. De próbáltam kábellal is. De mindig vagy csak net volt, vagy csak hálózat a tv irányába.
-
huncutka1029
addikt
keresd meg azt a csatlakozót amire az van írva HDD in.
csak akkor ismeri fel, ha NTFS-re van formázva, ilyenkor a rajta lévő filmeket játssza le.
Ha van rajta time machine funkció, bár úgy tudom ezen pont nincsen, akkor megformázza magának, de utána nem tudod másra használni, míg újra nem formázod PC-n. -
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy LG 55La660S-t szerintetek érdemes rá kötni termék bitzosítást 14 ezer 3évre (törés,vill csapás lopás stb...)
-
huncutka1029
addikt
válasz
forras2 #38433 üzenetére
Kicsit el kellett gondolkodnom azon, mit is szeretnél.
Szóval van egy USB sticked.
Plusz van egy routered, amit a pc-ből egy LAN kábellel kötsz be, úgy, hogy a NET inputjába megy.
Nos ebben az esetben a következő lehetőségeid vannak:
1 felhívod a szolgáltatót ( VODA) és megkérdezed, hogy a stick-ed tud e hotspot ként működni.
Ha igen akkor hogy kell beállítani.
Nem használok ilyet, ezért nem is tudom mik a jó beállítások hozzá.2
Bemégy a router menüjébe, a tipusnak megfelelő módon, és bekapcsolod a wifi rádiót, majd úgy állítod be a routert, hogy minden csatlakoztatott eszközt egy hálóra fűzzön.
Ezután érdemes újraindítani.
A pc-n az internet beállításoknál megkeresed a megosztás opciót, és beállítod, hogy a csatlakozó eszközök, használhassák a pc- net elérését.
Mondjuk így jó esetben akkor lesz net a tv-n, ha a pc megy.Ezután lesz neted, és otthoni hálózatod is egyben.
3 ha nem wifis routered van akkor mindent úgy csinálsz mint a 2-es pontban, kivéve, hogy venned kell a tv-hez egy LAN kábelt. -
sz666
újonc
Üdv. Lehet, hogy rossz helyre írok, de újonc vagyok.
Nos, abban kérem a segítségeteket, hogy van egy vadiúj LG 42la6130 led tv-nk.
Minden oké, vele, csak az nem, hogy a pendrive-ot felismeri, de a külső vinyót sajnos nem.
Nagyon nem értek hozzá, de a vinyóval minden oké, a P betűs és S betűs másik márkák felismerik a külső adathordozót.
Valakinek esetleg lenne valami tippje erre a problémára?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
TZMI
csendes tag
Sziasztok,
Vettem egy lg660s típusú készüléket. Most váltottunk a hagyományos képcsöves készülékről erre. Elég nagy az ugrás.
Még analóg adás jön, az nem szép ezen a TV-n már. DVD, PC-ről a nagy felbontású filmek nagyon jókPár dolog azonban szokatlan nekem, beállítással lehet változtatni?
Ilyen mint:
-gyors mozgásnál nekem mintha szaggatna a kép
-színek nagyon műnek tünnek. (ez lehet a minőségi változás miatt)Segítségeteket előre is köszönöm.
-
szinimini
senior tag
LG 42LB650V ez lett a vége.
Remélem jó lesz. Vki találkozott már vele? -
gyugyo79
addikt
válasz
Tomdriver #38438 üzenetére
Szerintem érdemes venni egy hagyományosat. Van ahol jó, de ahogy én használom arra pld. abszolút alkalmatlan ( HDMI-CEC -en át HTPC és egyéb eszköz vezérlés ) Egyszerűen még a virtuális távval együtt amit feldob a képernyőre is hiányoznak gombok ami nem kicsit gyalázatos úgy hogy ha csak az van valakinek mellé.
Ráadásul a rázogatást leszámítva is egy halom dolog elérése min 1 de van ahol 3 kattintással is tovább tart.
-
bubuxp
tag
válasz
fcbpete #38430 üzenetére
itt a kijelző van sérülve a kép alapján,ha mégsem cserélik vagy adják vissza a pénzt akkor az lg ugy is tudni fog erről mert a bolt értesíti őket,de én csak felhívnám az lg-t ha nem egyeztek a boltal majd és az a biztos amit ők mondanak. De ha megnézi a bolt és cseréli akkor minden ok ahogy te is írtad.
-
gyugyo79
addikt
válasz
Tomdriver #38434 üzenetére
Ha nincs hozzá hagyományos távod akkor igen. Ráadásul törölni sem lehet csak "átugrani" elrejteni.
Ha van rendes távod akkor keress rá a fórumba, le van írva hogy lehet kimásolni pendrivra a csatornalistát és a progrram is amivel gépen tudod szerkeszteni. Itt már lehet törölni is.Másik megoldás, hogy kitörlöd az összes TP-t amiről neked nem kell csatorna, pld kingofsat alapján (nekem pld. még kellet felvenni is TP-t mert a TV nem tartalmazta az összes UPC-st.). Ha ez kész akkor utána csinálsz egy keresést. Így jelentősen kevesebb csatorna közt kell rendet raknod.
-
Tomdriver
őstag
LA660s hangolásnál megakadtam kicsit. Nálam letöltött vagy 1000 csatornát, ami 90% persze használhatatlan. Most akkor ebből egyenként kell kiválogatnom azt a 61 Digist ami van? Több óra elmegy rá.
(Hogy miért nincs egy normális használati utasítás, nem is értem...) -
forras2
őstag
Sziasztok
Adott 1 LG 42LA620S készülék. Plex Media Server-rel meg vannak osztva a filmjeim a tv-nek.
Jelenleg ahol élek, csak mobilnetet tudok használni, nincs rendes net.
A gépemen csak úgy van net, ha a routerben a LAN kábelt a net csatlakozóba dugom, attól függetlenül, hogy USB-n van rákötve a gépemre a net. Így van net, de ebben az esetben a tv-m nem látja a gépet.
Ha az UTP kábelt átdugom a routerben másik csatlakozóba, akkor látja a tv a gépemet, de akkor viszont nincs net.Találkozott már valaki ilyen hibával? Van esetleg erre valami megoldás?
Vodafonos mobil netem van.
-
LucasGrant
aktív tag
válasz
huncutka1029 #38419 üzenetére
Kösszi, ez teljesen új infó, nah ha lesz lehetőségem kipróbálom.
-
fcbpete
csendes tag
válasz
bubuxp #38427 üzenetére
De mit kérdezzek tőlük? Itt most a kérdés, hogy miért nem cseréli a webáruház azonnal, vagy fizeti vissza? Pont hogy az LG-t szeretném kihagyni ebből, hogy ne az ő elbírálásuktól függjön a csere. Mindenhol azt hallottam hogy 3 napon belül azonnal cserélnek ha hibás a készülék, most meg mindig azt kommunikálja a digitalko.hu hogy ha nem történt felhasználói hiba ha ez, ha az? Ez normális? Nem kérhetek azonnali cserét vagy visszatérítést? Hibás készüléket kaptam és fizettem ki
-
fcbpete
csendes tag
válasz
bubuxp #38425 üzenetére
Hát ez az hogy nem sérült kivülről, mikor sérült volna, és nem is látszik se a dobozon semmi, se a készüléken. Kb 10 perc telt el az átvételtől a bekapcsolásig és a hiba jelzéséig az eladónak, amíg kivettem a dobozból összeszereltem a talpat, ráhelyeztem a készüléket és bekapcsoltam. Ha valóban ez a cseregarancia folyamata akkor választhatom inkább a vételár visszatérítését? Nekem a telefonba a vétel előtt azt mondták hogy 3 napig a ebáruház központjába kell visszavinni a készüléket, utána van gyártói gar és most mégis ki akarják vizsgáltatni a gyártóval.
-
bubuxp
tag
válasz
fcbpete #38424 üzenetére
A panel sérelem külsőleg értendő? Ilyenkor sajnos az eljárás ugy tudom én is ahogy leírtad ,foto stb.. mert bizonyítani kell a sérülést meg amiről képeket kérnek annak eleget kell tenni. Az Lg és a cég is a 3-napon belül a pixel hiba és sérülés nélküli hibás készülékeket cseréli ki. Ilyenkor vizsgálat alá kerül a készülék. nekem is volt hasonló ügyem.. törött kijelzővel érkezett tv.. De végül kicserélték. Én megfogadtam ha legközelebb Boltból veszek és kihozzák akkor a kibontást videó felvétellel rögzítem mert az igazol engem h nem én tettem benne kárt,vagy nem veszem át csak a postán vagy a futár jelenlétében bontom ki.
-
fcbpete
csendes tag
válasz
fcbpete #38422 üzenetére
UPDATE:
Most azt mondja a webáruház, hogy jelezték a gyártó felé a hibát, és elszállíttatják a gyártóhoz, majd ők kivizsgálják hogy nem felhasználói hibából következett -e be a sérülés. És ha nem akkor talán majd küldenek egy újat. Ez a normális procedúra? Ez lenne az eladói csere garancia?
P
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Az LM660S tévémmel kapcsolatosan kérdezném, hogy másnál is így működik-e?
A böngészőben feljövő billentyűzeten írnék ékezetes karaktert. MR-t használok. A magánhangzóra rámenve nyomom a görgőt (az OK gombot) hosszan, de csak az alapkaraktert írja. Amikor másodjára is megnyomom hosszan, akkor feljön a kis ablak az ékezetes betűkkel, és akkor már megy a megfelelő karakter. Csak így nagyon fárasztó, mert a megelőző alapbetűt ki kell törölni. A karakterbeállítás magyar.
Tudom, hogy a böngészőben nem gond, mert a keresés így is működik, de írtam volna hozzászólást fórumba, és ékezet nélkül nem igazán kulturált a dolog.Érdekes, hogy a hagyományos távirányító OK gombjával megfelelően működik, persze kevés komolyabb büntetés van, mint a hagyományos távirányítóval szöveget írni.
-
fcbpete
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek plz, sürgős. digitalko.hu-nál telefonon keresztül rendeltem meg tegnap egy LG32LN370R készüléket, nagyon segítőkész volt a kollega, és ma ki is szállították az árut(Tans-oflex futárszolgálat). Fura volt mert sem a reggeli smsben, sem a helyszinen nem kérték a szállítási költséget(!), és átvételit sem kaptam pedig kértem, mondván a dobozban minden benne van (erre tanúm is van). A Dobozon külsérelmi nyomot nem láttam, a számlát viszont igen, így átvettem (az összeszerelés után kiderült) hibás készüléket (a panel felső harmada full sérült). Nagy bajban vagyok átvételi nélkül? Van tanúm rá, hogy kértem és nem kaptam. A digitálkönél azt mondták telefonban hogy fotozzak, írjak és csere lesz vagy vélelár visszafizetés, írtam is, küldtem képeket, és mondták h elkezdték továbbitani a reklamációmat az LG-hez, és kérdezték hogy észleltem -e valamit az átvételnél? Visszairtam nekik ami történt, azóta (kb másfél órája nincs válasz). Ez normális procedura? Hogy továbbították az LG-hez? Nem eladói cseregarancia van 3 napon belül? Kellene aggódnom? A készüléket visszacsomagoltam, és várom a fejleményeket. A segítségeket köszönöm. Péter
-
gyugyo79
addikt
Írtam az LG-nek, hogy hogy is van ez a DE-blur - De-juder a a TruMotionon belül. Miért van az hogy ugyan azon a szérián belül ugyan azon országban is különbség van. A válasz :
Az új készülékeinken már csak a de-judder érhető el, a de-blur kikerült a készülékeinkből. De a de-judderbe belekerült ennek a beállításnak a tulajdonsága is.
Gondolom van akit nem érdekel, de akit igen az jobb ha felkészül, hogy ez is zsákbamacska. Engem pld. nagyon zavarna ha nem tudnám a 2 -őt külön állítani ...
Mint ahogy az is, hogy ugyan azon szérián belül van amelyik USB -ről ha olyan a forrás bekapcsolja a valósághű mozit és van amelyik nem. Ez pld. engem nem zavar mert Filmet HTPC -ről nézek. De gondolom van akit érint.
-
huncutka1029
addikt
válasz
LucasGrant #38415 üzenetére
Pontosan tudom mi a különbség a kettő között.
[link] -
Tomdriver
őstag
Azt szeretném megkérdezni, ha a TV a beüzemeléskor felajánlja a szoftver frissítést, azt érdemes vagy esetleg szükséges e letöltenem? Ha igen, lejön simán internet kapcsolaton keresztül és felülírja a régit, vagy kell valami + hókuszpokusz ehhez?
-
szinimini
senior tag
Sziasztok,
ezeket a tv-ket talaltam ,amikkozul erdemes lenne valasztani.
42LB650V
42LB671V
42LA620S ill. 47"-banHazimozira, egy kis jatekra hasznalnam ill. persze sima tv-zesre.
Ami legjobban szamit,hogy minel szebb kepe legyen.Max 3meterrol lenne nezve.Remelem kitudjuk valasztani a megfelelot.
koszi
szep napotUdv
Dani -
LucasGrant
aktív tag
válasz
huncutka1029 #38413 üzenetére
A Hotel Menü meg a Szervíz menü az más, az említett alkalmazással is csak a szervíz menüt éred el, viszont az csak LW (2011) szériához jó.
-
Fire_Vire
tag
válasz
#16729600 #38348 üzenetére
Köszönöm!
Nekem nem olyan volt, ezért felhívtam az LG magyarországi képviseletét.
Kedvesek és segítőkészek voltak. Könnyen és gyorsan ki lehetett deríteni, hogy tőlük származik-e a készülék.
Azt mondták, hogy ők a doboz vékony oldalára vasalnak vízhatlan zacskóba egy kizárólag magyar nyelvű garancia füzetet nálam a bolt lepecsételte középen valahol és a végén a "C B A" részeket. Ezzel a kis füzettel és a számlával együtt érvényes a garancia. A többnyelvű garanciajegyet nem fogadják elÍgy most már biztos vagyok benne, hogy hivatalos a garanciám
-
huncutka1029
addikt
válasz
LucasGrant #38412 üzenetére
nincs letiltva, csak a gyári távirányítóval nem elérhető.
Kell egy univerzális táv, vagy robotos telefonra meg kell venni az LG service menu explorert. -
lovka
csendes tag
Sziasztok!Szeretném megtudni,hogy LM660s típusú készülék esetében lehet -e csatornalistát szerkesztés céljából pendrivera menteni?Amennyiben igen,ennek mi a menete?Köszi a segítséget!
-
TOLEDOO
tag
Sziasztok!
A két tévén szét lehet húzni a szélesvásznú filmnél a képet ( hogy ne lássam a fekete csíkot ) ha pendrive-ról ill. HDD-ről nézek filmet???
32LA667S
32LA660S
Köszönöm. -
Locsi
senior tag
Sziasztok.
A héten vettem egy LG 47LA6136-os tv. Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e ennél a típusnál pendrive-ra menteni a csatorna listát, szerkesztés céljából.
Megoldva!
-
samspade
csendes tag
válasz
szinimini #38400 üzenetére
Sokunknak van ilyen tv-je, népszerű típus. Itt a fórumon is szinte minden nap írnak róla valamit, érdemes visszaolvasni, vagy a keresőben rákeresni. De ha konkrétabb szempontokra kérdezel rá (pl. mik az elvárásaid, mire használnád elsősorban ilyesmi), akkor talán könnyebben jönnek a vélemények is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest