-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montiii
csendes tag
válasz
online1986 #32363 üzenetére
Ezt a kikapcsolás dolgot nem igazán értem, se az újraindulást.
Nekem dec 2-a óta van meg a tv, azóta nem csinált ilyet, pedig ment keveset, ment sokat is egyszerre. Netezés, 2órás wifin keresztüli flmnézés, majd vissza kábelre...Minden volt kb. De ilyet nem tapasztaltam.
Egy dolgot szúrtam ki eddig, az indexes appnál gyakran előfordul, hogy egyszerűen nem tölt be néha egyes cikkeket, rányomok, mintha töltene, azt utána szürkeség, nem csinál semmit. Vissza kell térni mindig smart menübe ilyenkor.
De igazából az indexes appról már leszoktam mióta megvan a K400-as Logitech. Inkább a neten indexezek
Egyébként szerintem nagyon jó a gyári böngésző rajta. Persze nem egy asztali Chrome vagy Firefox, de minedn igényt kielégít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest