- Androidos fejegységek
- VR topik
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wenti5000
csendes tag
Sziasztok, nemrég olyan gondba ütköztem, hogy az LG Nanocelles 4K-s tévémen homályosan jelenik meg minden, mintha kisebb felbontáson lenne mint ami be van állítva. Laptoppal van összekötve második kijelzőként, és hónapok óta semmi gond nem volt vele. Érdekes, mikor átraktam másik portba és másik kábellel, akkor megint tökéletes lett, de amint elindítottam valami játékot, rögtön homályos lett a kép. Kipróbáltam mindhárom HDMI portot több kábellel is, mindegyiknél jó éles minden egy ideig, aztán játék után megint homályos minden. Maga a tv felbontása 4k-ra van állítva, de a játékokat fullhd-n vagy 1440p-n tolom, olyan mintha nem tudna visszaállni az eredeti felbontásra. Ha kilépek windowsból és átmegyek Linuxra, akkor is homályos marad. A tévére jött nemrég valami frissítés, lehet az kavart be? Van valami ötlet, azon kívül hogy minden egyes bekapcsolásnál átdugjam a kábeleket másik portba? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged