Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
_CsViktor_ #110098 üzenetére
Működött régebben vagy most próbálod beállítani?
Sűrű WiFi-s környéken vagy? WiFi Analyzer vagy hasonló programmal mit látsz?
TV nálam fix IP-n, fix csatorna, 5GHz-en van.
Ha messze a router, akkor valami stabil telefon hotspotra csatlakozik a kicsi vagy semmire nem hajlandó csatlakozni? -
GEPESZ66
veterán
Van egy 32 colos smart tévém.
Ma tévénézes közben egy nagyot durrant,s alul mintha lett volna fényjelenség is.
Mi mehetett benne tönkre?
Erdemes lehet javíttatni?
A lakasbiztosításom az Allianz-nál van,s max kategórias.
Valamilyen indokkal el lehet-e érni,hogy a biztosító fizessen? -
_CsViktor_
tag
válasz
herdsman12 #110096 üzenetére
Nem megy fel wifire, akárhogy szeretném
A nagynál egy full áramtalanítást kapott a tv és az erősítő egy fél órára, így az valahogy most összeszedte magát. -
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Egy 55NANO793 tévén problémám volt, hogy csak sztereo jelet adott ki az optikai kimenetén (csak optikai kimenetre van állítva).
Akkor meglett a megoldás:
"Ki kellett kapcsolni az LG Sound Sync-et és a Passthrough-t kiválasztani"
Most egy 55OLEDC1-en is ki szeretném csiholni belőle a többcsatornás hangot, de itt kicsit más a menü, mint a fentebb említett tévén.
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy lehet beállítani a menüben? -
herdsman12
őstag
válasz
_CsViktor_ #110095 üzenetére
Hangerő ügyben (mi, mivel, hogy?) a kábel lenne először gyanús.
Mi az, hogy a "kicsi viszont wifitlen"?
Max egy varázsló tud így segíteni. -
_CsViktor_
tag
válasz
herdsman12 #110094 üzenetére
UK6300 és egy 28 colos kicsi a gyerekeknél.
Az UK-t közben restartoltam és amiben nem volt hangsáv és felirat, lett. A kicsi viszont teljesen wifitlen. Mondjuk megoldom, de hergel valahol azért
Illetve az erősítő hangerejét is teljesen random kezeli a nagyobb készülék. -
herdsman12
őstag
válasz
_CsViktor_ #110092 üzenetére
WiFi és Bt hibákról olvasni néha, a javításról is, de a felirat az érdekes.
Milyen TV, milyen felirat? -
_CsViktor_
tag
Sziasztok! Találkozott olyannal valaki mostanában, hogy LG tévén a wifi megmakkan, illetve a feliratokat sem játssza le? Baromi idegesítő, hogy működő funkciók mennek el egy tévében. A köv. fw. frissítésnél kép nem lesz majd?
Köszi előre is! -
Mosqu!to
addikt
válasz
Kátai #110083 üzenetére
Engem is hívott az LG, a 100k-s tévére 110k-ért ajánlottak panel cserét.
Van értelme szerintetek valami nem gyári szervizzel buherálni? Ha igen, melyikkel? Nem költeném rá a tévé árának jelentős részét, de ha ésszerű határon belül meg tudják oldani tartósra, akkor lehet belevágnék új vásárlása helyett.
-
Kátai
senior tag
válasz
spamstore #110074 üzenetére
Engem is hívott az LG szervizes,és a leírtak alapján kijelzőcsere.Már megrendelte, jövőhéten jön házhoz cserélni.Ami meglepett az az, hogy miután bediktáltam a szériaszámot, azt mondta, hogy kiterjesztett garanciás a TV, ingyen bérmentve cseréli.Nem vásároltam hozzá +garit,de később leesett, hogy mikor megvettem(2019) akkor regisztráltam az LG oldalán a TV-t és ez lehet az oka hogy megúsztam fizetés nélkül (5 év gondoskodás és 5 év garancia).Kétszer is rákérdeztem, mert nem akartam elhinni, hogy ekkora mákom van.
-
Balázs1047
tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor úgy néz ki két sebből vérzik a TV-m, mert ezen felül megjelent még egy vízszintes csík is az LCD-n, amire több szerviz is azt mondta, hogy nem javítható. Találkozott már más is hasonló problémával?
-
RockCNC
őstag
válasz
Balázs1047 #110075 üzenetére
Én pont emiatt lemondtam a HBO-t
Akkor még HBO-Go volt.
-
Kaba
veterán
válasz
Balázs1047 #110075 üzenetére
Nincsen.
-
Balázs1047
tag
Sziasztok! webOS 3.0-át szeretném 3.5-re frissíteni a HBO max támogatás miatt. Van erre lehetőség? köszönöm előre is
-
spamstore
csendes tag
válasz
Kátai #110057 üzenetére
Szintén hasonló "élmény" 2019.12.30-án vásárolt TV-vel: [link]
Buta TV nézés közben, csatorna váltás során - kint süt a nap, felhő egy szál sem az égen - TV kikapcsol, vissza már nem lehet kapcsolni. A TV-n sehol egy karcolás, patika állapotban van. Nem lett leöntve vízzel, szörppel, sörrel és megütve sem nádi hegedűvel.
A jelenség:
Kis piros led ég, ha bekapcsolom a panel alján vagy a távirányítóval, akkor egy hangosabb kattanás majd kicsivel utána egy lényegesen halkabb. Gondolom megpróbál bekapcsolni, majd rögvest ki.
Természetesen sikertelenül.
Kihúzva, áramtalanítva. Utána hasonló eredmény.Interneten hiba bejelent, szerelővel telefonon egyeztetve, ami szóba jöhet:
Alaplap 77.000HUF
Tápegység 6x.000HUF
Kijelző: 240.000HUFMost ment el az LG szervizes, nem alaplap, nem táp, szerinte a kijelző zárlatos. De nem lehet bevizsgálni a helyszínen, így ez marad csak tipp.
Mindez a garanciális idő lejárta után 4,5 hónappal.
Nem mondom, hogy csúcsmodell volt két éve, de azért nem is a belépő szint.
Nem ez lenne az elvárás. -
bexinho23
őstag
válasz
asdf_ #110072 üzenetére
Szerencsére nem nálam van a hiba (sógoromnál), neki meg egy motivációs alkalom az OLED-re cseréléshez. Noha nem tervezte, mert valóban mindennek felment az ára, de valószínű, hogy a javítás költségét meg ha elvinnék a csökkentett áron a TV-t, akkor annak az árát is bele tenné az új TV-be.
-
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Van egy LG65SJ810V, aminél a napokban előjött egy érdekes hiba. Érdemes ezzel foglalkozni? Ha igen, mennyibe kerülhet ennek a javítása? Egyáltalán javítható?
Ha nem, akkor akkor ezzel a hibával kb. mennyit érhet a TV?
-
Kátai
senior tag
válasz
rainman72 #110063 üzenetére
Szomorú. Az egyszerű ember nem 3 évre vesz TV-t. LG-t többet nem veszek. Régebbi modelljei még most is működnek, ezért vettem megint ilyet. De ez volt az utolsó. Most JCV-t nézegetek, mert elég jó árban vannak. és 42 hó garanciát adnak cserébe egy regisztrációért.
Samsung, Hisense, TLC, javaslatok esetleg? Ezt [link] találtam hirtelenjébe.
Mindenféleképpen VA panelest veszek,ha nem megy a qledes.Pl: [link] . -
-
Mosqu!to
addikt
Adott egy LG 43UK6300MLB tv, 3 éves múlt, egyik napról a másikra nem ad képet.
- bekapcsol
- háttérvilágítás van
- hang van
- tárvirányítóra reagál, csatornákat vált stb
- viszont semmi kép nincs. Se menü, se adás.Áramtalanítani próbáltam, nem segített. Van esetleg valakinek tippje, hogy mi lehet a gond? Megoldható házilag a javítás, vagy ha nem, akkor ismertek Budapesten ajánlott szervizt?
-
Kátai
senior tag
Úgy néz ki elromlott a TV-m.LG márkaszervízzel beszélve úgy néz ki, hogy alaplap, vagy tápegység. Hibajelenség: TV-nézés közben elment kép de hang volt. Kikapcsolás áramtalanítás után se hang, se kép. A szervízes callcenteres megnézte távolról telefonos kamerán keresztül, mondta hogy kapcsoljam ki majd be és nézte hányszor villan fel a készenléti led bekapcsolás után. Háromszor villant fel.bErre mondta,hbogy alaplap,bvagy tápegység. Kapok majd ajánlatot,hbogy helyszínre kiszállva mennyibe fog kerülni.bSzerintetek mennyibe fog fájni? Vagy már most kezdjek új TV-t keresni?A TV [link] ilyen.
-
Stirbi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elite: Dangerous
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest