Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
PeeterssoN #108899 üzenetére
Először garancia, aztán fogy véd, ha más nincs.
-
PeeterssoN
őstag
Sziasztok!
Újonan vásárolt készülék esetében garanciális vagy fogyasztóvédelmi eset az, ha nem teljesítí az Lg honlapján bemutatott értékeket a készülék? Konkrétan semmilyen beállítással nem lehet elérni a kívánt és ígért képminőséget! -
Lahorva
tag
Sziasztok!
Használ/t valaki LG SM8610 készüléket? Tudom, nem egy friss tv, de érdekelne, hogy mennyire állja meg a helyét a mostani tv-k közt. Jöhet negatív pozitív tapasztalat is.
Előre is köszönöm! -
farkas-j
őstag
válasz
aradebil2 #108891 üzenetére
Ennél az appnál az volt a lényeg, hogy táv-szabályozni tudtad a TV-t, mellette a TV átküldte a képet a mobilra. Tudom, hogy vannak szolgáltatói TV stream-ek, de azok nem egyenértékűek ezzel. Nálunk a kábeles szolgáltatónál 150 TV csatorna van, azokat mind tudtam nézni a távszabályzós appal.
-
RockCNC
őstag
Létezik, hogy HBO GO támogatás megszünt egy kb. 4 éves 3D-s LG
Webos készüléken? -
-
GEPESZ66
veterán
LG okostévé-hez melyik androidos távirányító appot ajánljátok?
-
mrptomi
csendes tag
válasz
herdsman12 #108880 üzenetére
Nálam csak a tv műsorok hangja akad.mással nincs probléma.(ez is csak mobiltelefonon keresztül jelentkezik)
-
Batu3
tag
válasz
Croft-21 #108878 üzenetére
Köszi a válaszokat, reflektálnék többetekre egy hsz-ben.
@Croft-21 köszi, tudnál írni egy típusszámot, mennyiért vesztegetnek egy ilyet kb.? Mükszik amúgy rendesen, stabil a vétel, jön akár HD-ben is?@WhiteAngel89 ránézek jobban, de abba a tudatba voltam, hogy ingyenes adásokat nem lehet ott live-ba nézni.
@rainman72 köszi, abba voltam, hogy van erre egy külön HDMI
Csak a soundbar-t és a TV-t akarom vele összekötni, szóval megzavarodtam kicsit.
@Dantosz, @mrptomi Nálam egy Sony XZ1-gyel megy tökéletesen, nálam adott a gigabit-es net, illetve egy Tp-link AX20-as router, arra tudok esetleg gondolni, hogy nálatok net sebesség vagy wi-fi kapacitás hibádzhat. De persze simán tévedhetek is, no offense, csak akkor mi a jó égért nem megy rendesen érdekes.
Amúgy egy jack elosztóval elvisz így két fejhallgatót is, örülök ennek az opciónak mert tartottam a tv-n a jack dugó hiányától, bár oda akkor egy jack hosszabbító kellett volna, úgyhogy jobb is ez így. Csak figyelni kell, hogy ne piszkáljuk a telefont/kábeleket, mert akkor előfordulhat, hogy megröccen a hang.
-
Dantosz
csendes tag
válasz
herdsman12 #108880 üzenetére
Találtam egy megoldást és így működik, át kell váltani 2,4 GHz wifire (Tévét, telefont is), így folyamatos a hang.... vajon 5 GHz-en mi a problémája vele?
-
Croft-21
őstag
válasz
Batu3 #108870 üzenetére
Szia!
Én egy szoba antennával fogom a MinDig tv 12 ingyenes csatornát. Nálam nem megoldható a kültéri antenna felszerelése, meg szerintem a társasház sem engedélyezné ahol lakok, így marad ez a megoldás. De a netflix és az HBO go mellett én elvagyok ezzel a 12 csatornával is.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Batu3 #108870 üzenetére
"Vennék akkor egy HDMI Arc kábelt"
2.0 hdmi kábel,de sztem már csak ilyet árulnak,1000-1500ft kb számtek bolt,MM.
Optikának is menni kéne pedig.
Laptoprol nem tudsz "csak" hangot vinni."Persze a fekete nem egy világbajnok, meg lehetne gyorsabb is"
Nálam is ez van,főleg a lassúsága ami bosszantó -
Dantosz
csendes tag
válasz
herdsman12 #108872 üzenetére
Köszi, ezek vannak beállítva, próbáltam csatornaváltást is, de mégis szaggat... iphone van nálad is? Még arra gondolok, hogy a telefon a ludas.
-
Dantosz
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG 49NANO803NA tévém van és az lg mobilappban van olyan lehetőség, hogy a tv hang lejátszása a mobilon... bekapcsolom, át is jön a hang, de szaggat.
Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez? Iphone-nal próbáltam... a tévé műsorok és appok hangja (pl. youtube, vagy zenelejátszó) is szaggatva jön át. Nem tudom, hgoy tévé beállítás gond, vagy pedig mobilbeállítás...
[kép] -
Batu3
tag
Sziasztok!
Vettem egy LG Nano753-at, első tv-m ever, így elkél némi segítség.
Van egy soundbar-om hozzá, optikai kábellel össze dugom, de fel sem ismeri, nem értem mi lehet vele a gond, elég nyamvadt egy csatlakozó, de attól még működgetne. Bluetooth-szal működik, de így minden egyes bekapcsolásnál csatlakoztatni kell, illetve ha egyszerre megy a tv hangszórójával akkor kijön a delay. Vennék akkor egy HDMI Arc kábelt. Tudnátok segíteni, hogy honnan milyet? Ha beütöm arukereso-re mondjuk, akkor kijön egy rakat, nincs nagy igényem vele kapcsolatban csak működjön, 17e-ért mondjuk biztos, hogy nem fogok venni...Egyébként ez a Hdmi Arc használható mondjuk laptop képének kivetítésére is ha úgy van vagy csak a hangot viszi át?
Másik kérdéskör, hogy hogy tudnám tv-ként használni?
Az ingyenesen fogható alap csatornákra gondolok, főleg M4Sport miatt jó lenne azért néha. Mindenképp kell valami antenna, műholdat beszerezni ehhez? Minél kevesebbet kéne fúrni-faragni annál jobb lenne. Kábel Tv-t nem tervezek beszerezni, nem fizetek a reklámok nézéséért...
Még egy kérdés a Magic Tap funkciót be kéne külön valahol kapcsolni? Hozzá érintem a telefont a távirányítóhoz ahol a videó is mutatja de semmi nem történik, nfc telefonon bekapcsolva persze.
Egyelőre elégedett vagyok vele egyébként. Persze a fekete nem egy világbajnok, meg lehetne gyorsabb is, de ha megy a kontent már akkor jól mükszik.
Köszi!
-
parkr
őstag
válasz
pecccccccca #108867 üzenetére
-
parkr
őstag
Üdv! tavaji webos tv-m van (nano75), és egy ideje azt csinálja hogy (csatornától függetlenül) műsor közben random megjelenik egy üzenet, "besorolás zárolva" és kódot kér.
Nem zároltam semmilyen csatornát, de nem is fogad el semmit, hiába írok négy nullát vagy bármit.
Ha áramtalanítom, utána pár másodpercig újra megy a csatorna, de aztán megint zárolja.
Valakinek van erre ötlete? -
asdf_
veterán
válasz
rainman72 #108860 üzenetére
Ez mondjuk -ha élőben is ilyen, az expozíció miatt nem biztos, hogy a fényképező ugyanazt látja, mint az emberi szem- bevilágítási hibás, küldtem volna vissza egy másodperc alatt.
#108861 blakey
Igen, ha trógerül van összerakva, az ellen semmi nem véd, ott lényegtelen a háttérvilágítás típusa. -
blakey
titán
válasz
asdf_ #108857 üzenetére
A Direct led jobb, egyenletesebb - Egyáltalán nem törvényszerű, LCD ez is az is, ha rosszul alkalmazzák a diffuzort akkor mindegyik foltos tud lenni. Többször linkeltem még évekkel ezelőtt egy SJ810-et ami EDGE LED-es és tökéletesen homogén, "foltmentes" volt, LD (helyi sötétítés) nélkül. Minden az összeszerelésen múlik.
-
asdf_
veterán
válasz
Zooley79 #108856 üzenetére
A Direct led jobb, egyenletesebb (ezért is nem komáljuk itt az edge ledes 8-as szériát kollektívan), az Edge led nem is tud rendes local dimmingelni, mert csak egy függőleges sávot tudna, de azt meg minek (na nem mintha egy belépő direct ledesnél azzal a kb. 15*10 szektorral bármit is érne a local dimming, szerintem jobban fog zavarni, mint amennyit használ, aki feliratosan néz filmeket annak meg automatikus, hogy az első másodpercben kikapcsolja a francba).
-
Zooley79
csendes tag
Köszi mindenkinek!
Most látom, hogy nem is 793, hanem 753-at akartam írni
A direct LED vagy az Edge LED Local Dimming lehet a jobb? -
Croft-21
őstag
válasz
rainman72 #108852 üzenetére
Nekem is a 753 van, lehet hogy átlagos, de nekem ez az első tévém, így nincs összehasonlítási alapom, én meg vagyok vele elégedve. Arra teljesen jó, hogy a napi 8 órás munka után este nézzem 2-3 órát. Többnyire Netflixen és HBO go-n nézek HD filmeket, így a képminőségre nincs panaszom. A tv csatornák közül ami HD, az teljesen jó rajta.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Zooley79 #108851 üzenetére
A 803 és 813 között 20 ezer a különbség. Érhet annyival többet?
-Csak a talp a difi.
Nano793 nem csúcs ahogy a 753 se.
Az első 2020s a 2. meg 2021s model.
Inkább a régebbi,illetve annak jött nem rég 2021s változata is(itthon lehet csak 65"-ban)
Nano8 sorozatból inkább a Nano863 ami 120hz panel 2.1hdmi VRR,azért is drága,next konzolokhoz van inkább tervezve.
Nekem 65Nano753 van ami a nanocell ellenére nagyon átlagos tv az áráért.
Az jött le itt a topikban hogy a Nano793 jobban teljesit,én csak az újabb webOS meg az újabb MR miatt vettem. -
Zooley79
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi 3 típus közül nem találom a különbséget semmilyen oldalon, kivéve a láb, de az nem számít. Kijelzőre gondolok elsősorban, nem a csatlakozásokra.55NANO793PR https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55nano753pr
55NANO803PA https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55nano803pa
55NANO813PA https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55nano813paLényeg, hogy jó legyen a kép. Elsősorban TV, másodsorban játékra kellene. A 803 és 813 között 20 ezer a különbség. Érhet annyival többet? Viszont a 793 és 813 között már 45 ezer. Itt is megérhet annyit?
A 793-as a 7-es sorozat csúcskészüléke (9-es) lehet?
Kérdés, hogy tudjátok-e, hogy mi lehet a különbség a fenti típusok között, van-e tapasztalatotok?
Köszönöm! -
pecsa1010
csendes tag
Szia,
A tv-t UK régióra állítottam, akkor megjelent a gyorsmenüben Web OS.
Le kell tölteni hozzá az LG ThinQ appot a telefonra angol régió/nyelv én amazon accountal regisztáltam, majd hozzáadni a tv-t.
Aztán Alexa app: LG Thinq-basic skill, utána vissza a tv Web OS, ott csatlakozni kell az amazon accountal, ez a videó segít a beállításokban: https://www.youtube.com/watch?v=7S1t_zXxwRs
Nade!!! én csak akkor tudtam bekapcsolni Echo-val ha a telefonon el volt indítva az LG Thinq app, és a tv elérhető (be van kapcsolva a helymeghatározás) . -
válasz
blakey #108846 üzenetére
Sajnos (vagy nem sajnos) ebben az évszakban rohadt sok a szabadidőm,munkámból adódóan sokszor hétköznap van a pihenőm is.
Asszony egy ideje nincs (legalábbis állandó),gyerek sincs,barátok meg sokszor csak hétvégén érnek rá.
Garázsban sem tudok bütykölni,sajnos nem fűtött.
Szóval sol időm van filmezni.
Tavasztól nem lesz ilyen,jönnek a kertimunkák (éljen a falusi élet),házon is kell ezt-azt csinálni,meg elindul a motoros szezon is.
Na késő őszig nem nagyon lesz időm filmezni,szóval valószínűleg évszakhoz kötött lesz a legtöbb előfizu.
Kivéve a YT Prémium és a Spotify.Előbbi a reklámok miatt,utóbbi meg azért mert a kocsiban és a bukósisakban is mindig szól a zene. -
blakey
titán
válasz
Sys85 #108844 üzenetére
Valahol kompromisszumot kell kötni, ennyi előfizetés felesleges, nálam csak Netflix és HBO van Apple TV+-t lemondtam, a többit máshonnan "szerzem" be, ha netán szükségem lenne rá, de mostanában szinte semmit nem töltök le, illetve van Apple Music-om, de lehet, hogy azt is lemondom, bár sok minden elérhető, nem is túl drága, a minősége is jó, szóval passz, de ennél többet én nagyon nem szeretnék, mert nincs annyi szabadidőm, hogy megnézzem vagy meghallgassam a tartalmakat.
-
asdf_
veterán
válasz
vargalex #108841 üzenetére
Dehogynincs, épp a múltkor futottam bele egy kupacba (LG volt az is), ami 4 óra után kikapcsolt. Ami számítógépnél amúgy totál értelmetlen, mert ott a gép energiatakarékossága, az majd kikapcsolja, de nem, valami zseninek ezt is bele kellett rakni a monitorba, lehetett végigmenni rajtuk és az OSD menüben kikapcsolni.
-
válasz
rainman72 #108843 üzenetére
Nem örülök annyira!😁
Jön az HBO MAX és a Disney+…
HBO Go-t annak idején azért mondtam le,mert nem volt túl sok érdekes tartalom,ami volt is hamar kipörgettem és nem is frissült olyan jó tempóban a tartalom,de ez a MAX-szal megváltozhat.
Lassan már egy kisebb vagyont fogok havi szinten elkölteni.
Netflix,Spotify,YT Premium,HBO MAX,Disney+…
Aztán egyszer majd beesik az Amazon Prime és a többiek is szépen lassan. -
rainman72
nagyúr
-
mgaben
senior tag
válasz
pecccccccca #108839 üzenetére
Már úgy értem, hogy a sima számítógép monitort a számítógép nem kapcsolja ki a megadott idő alatt ha filmet nézek rajta. Azt gondoltam, hogy a tv-nél is ez van, de ezek szerint nem.
-
mgaben
senior tag
válasz
farkas-j #108837 üzenetére
Igen, tudom, de az 4 órára van állítva, szerintem nem annyi idő után kapcsolt ki. Bár nem emlékszem, hogy mikor nyúltam hozzá utoljára. Meg én azt gondolnám, hogy úgy viselkedik, mint a monitor, hogy ha lejátszás van, akkor nem kapcsolja ki. De ezek szerint mégis kikapcsol. Köszi.
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt már olyat, hogy kikapcsol a tv minden ok nélkül? Úgy, hogy megy a lejátszás. Szóval ilyenkor az auto kikapcsolásnak nem szabadna aktiválódni. Ráadásul később kapcsolt ki, mint amire az automatika be van állítva. A típus egyébként egy 65NANO793NE. -
Wasquez
senior tag
49LH590V LG webos 3.4 okos TV-n nincs lehetőség másik firmware felrakására, ami támogatott?
Nem mókol ezekre senki ilyeneket, mint a telefonoknál?
Gondolom, a lehetőségekben van némi nehezítés a témában, de hátha!? -
Gyima
újonc
válasz
snooze #108813 üzenetére
@snooze
A böngészőt még nem próbáltam, de az is elavult sajnos. Több honlappal jártam úgy, hogy már nem támogatja a böngészőt,, frissítés meg nincs ugye.
@Gixxer88
Köszi, hogy bár írtál korábban is róla, megtetted mégegyszer.Az androidos medialejátszó mellett szól valóban, hogy olcsóbb és mókolható, viszont a megbízhatóság és az, hogy Apple fele tendálunk az eszközök terén, talán inkább affelé billenti a mérleg nyelvét.
@Flowtation
Köszi neked is a tippeket, fogalmam sincs miről beszélsz, úgyhogy utánanézek azoknak is amit írtál.Sajnos nem ismerem ezeket az eszközöket, sem a stick-eket, sem a médialejátszókat, így tényleg homály az egész, de igyekszem kiokosodni.
Elgodolkodtam elsőre a TV cserén is, mert ránkférne egy nagyobb képernyő is, de most nincs rá 5K-m.
-
Croft-21
őstag
válasz
goboc78 #108822 üzenetére
Én az utóbbit vettem karácsonykor, meg vagyok vele elégedve. Hátránya annyi, hogy kikapcsolt állapotban hátulról zúgó hangot lehet hallani, elvileg a benne lévő relé miatt van, várja a bekapcsoló jelet a távirányítótól. Csak akkor lehet hallani, ha közel állok a tévéhez, bekapcsolt állapotban megszűnik a zúgó hang.
-
Griff55
senior tag
Sziasztok,
Eltűnt a magic remote kurzora és nem tudom sehogy se visszahozni.
Tapasztaltatok már ilyet? Újrapárosítottam a távirányítót a tv-vel, de nem oldotta meg -
-
pjen
félisten
válasz
Flowtation #108816 üzenetére
Én egy samu A 72 re raktam a hbogo t és tükrözöm a tv re, gond nélkül. Az A40 is gpnd nélkül viszi. Az S8 note is.
-
Flowtation
őstag
válasz
Gyima #108812 üzenetére
Szia!
Nekem van egy médialejátszó, ahogy említették előttem is, androidos , de én CoreElec-et tettem rá Kodival, arra fogom feltelepíteni az hbogo addont. Elméletileg ugyanúgy működik. Van itt is topicja a Kodinak is meg az amlogic boroknak is, ha így rakeresel megtalálod, én most telóról nem nagyon tudok linkelni.OPiiPO 108811: nem láttam a válaszod..
-
janaman01
addikt
Az ólcsóbb belépő modellekben nincs benne a művészeti galéria opció, gondolok itt arra ,hogy képkeretként különböző képeket jelenítsen meg?
-
válasz
Gyima #108812 üzenetére
Pont pár hozzászólással korábban írtam le erről a gondolataimat.
Olcsó: Android TV-s box,de erre lehet apk-ból kell az appot felrakni.Vagy Androidos médialejátszó,ezekben teljes play áruház van. (Az Android TV oprendszer nem ugyanaz mint a sima Android ami sok kínai tv-s boxon fut!)
Hátránya lehet,hogy gyártótól és készüléktől függően lehetnek gyengeségei az OS-nek.Drágábban: Apple TV.Sokáig kap majd frissítést,stabilitásban ugyanazt hozza mint a szifonok,plusz lehet okosotthon központként használni ha valaki Home Kit kompatibilis okosotthon cuccokat vásárolna.
Hátránya az ára,plusz nincs lehetőség “okosan” beszerzett virágboltos appok telepítésére mint droidon. -
Gyima
újonc
Sziasztok!
Csatlakozom az HBO GO megszűnésével érintett csoporthoz a 2016-os LG TV-nkel. Mivel előbb-utóbb lehet, hogy más stream sem fog menni, de a TV-t nem cserélném még le szívem szerint, így azon gondolkodtam, hogy mivel lehetne segíteni a helyzeten. Eljutottam oda, hogy ha nem akarom minden alkalommal - amikor valamelyik stream szolgáltatót akarom nézni - rádugni HDMI-n a notebook-ot, akkor talán egy chromecast, vagy xiaomi, vagy apple TV, vagy más segítene.
Mivel cseppet sem értek hozzá, szeretném kideríteni, hogy milyen megoldás lenne a legcélszerűbb (egyelőre csak az HBO TV-n való nézésére, de gondolva az esetleges gyászos jövőre is) a problémára. Egyáltalán milyen eszközök vannak, amik külső segítségek lehetnek, mit érdemes venni, stb. A jelnlegi eszközeink: LG TV ugye, NAS a hálózaton amiről filmeket és zenéket nyomunk, és Apple eszközök. (utóbbi miatt lehet célszerű az AppleTV esetleg)
Előre is köszönöm a segítséget! Szép estét! -
válasz
Flowtation #108800 üzenetére
.
-
vargalex
félisten
-
janaman01
addikt
Hát nem tudom...de az biztos hogy a kétéves samsung tizen rendszere( persze frissül a mai napig) sokkal gyorsabb mint az LG webos 6 os...
A nappalabia a samsung van, a hálóba az LG...
Valahogy ezt az új os 6 ost olyan kuszára csinálták...bár nem tudom milyenek voltak az előzők..., a samsunghoz képest -
Kaba
veterán
válasz
Flowtation #108800 üzenetére
A tévéd 2015-ös és webos 2.0-ás verzió.
Az HBO eddig támogatta a 2015 utáni LG tévéket.Most állnak át a 2018 utáni LG-k támogatására a HBO MAX miatt. -
válasz
Azteeek #108799 üzenetére
Android TV-s boxra (Mint a Xiaomi cuccai) szerintem úgy kell felberhelni apk-ból,nem hiszem hogy az Android TV-s Play áruházban elérhető,vagy legalábbis nem tudok róla.
Külső meghajtóról történő apk telepítés miatt viszont a legolcsóbb Mi TV Stick kiesik,nincs rajta usb port,a Mi Box S-en van.
Sima androidos boxokra szerintem elérhető,ahogy Apple TV-re is,csak mondjuk ez utóbbi nem éppen olcsó.
De van egy halom más fajta androidos tv box,főleg kínából és amazon.de-ről,csak minőségben nagy a szórás.Ha az LG-men elkezd valamelyik app bohóckodni én az Apple TV mellett teszem le a voksom,az legalább aránylag sokáig lesz relatíve gyors és stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest