Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Védelmébe vette az Intel volt vezére az Intel 18A node-ot
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonjoe
őstag
válasz cidalain #109799 üzenetére
..csak csendben jegyzem meg, h a 16 csatornás rögzítőről 16 8megás kamera képét csak FHD-ban nagyobb fps-el saját felületéről nézve és nem HDMI-n keresztül leülteti a 100-as ethernetet. Ha lebutítod a felbontást és az fps-t, akkor már tudja kezelni. Persze ez egy extrém eset.
Teljesen jó a HBO nálam. Semmi akadása nincs. Nekem ez a jelenség még fagyással párosulva ha egy Nvme SSD-s meghajtóról nézek FHD, vagy 4K-s filmet. (75NANO753PA)Joe
-
cidalain
veterán
Mindenki tudja, hogy nem azon múlik, hogy 1 dollárral kerülne többe, vagy 3-mal. A lényeg az, hogy UHD TV-nél nincs rá szükség, így azokon soha nem is lesz gigabit ethernet.
Más: HBO Max-on ti nem tapasztaljátok, hogy néha szétcsúszik a kép meg a hang? Ilyenkor egy app kikapcs (memóriából is törölve), majd indítás után jó.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
asdf_
veterán
válasz cidalain #109797 üzenetére
Nem plusz 3 dollár. A 3 dollár az a gigabites chip ára. A 100-as legyen mondjuk 1 vagy 1,5 (most nem keresek árat). Két verziót meg nyilván nem gyártanának mert értelmetlen (sw-esen amúgy nem kellene illeszteni, mert már megvan egymillió éve, linux alapú ugyebár a cucc). Az újratervezéseket meg megcsinálják évente (tökfölöslegesen), amikor kijön az az évi új modell, a flagship modellen kívül halál fölöslegeses évente új tv-t tervezni és kiadni.
De én mondjuk sokkal előbb kérnék egy normális SOC-t, mint gigabit lan-t.[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz asdf_ #109795 üzenetére
Az pont elég sok, ha a profitról van szó. Mivel amúgy tök felesleges a gigabites, ezért a gyártó részéről elegendő az olcsóbb megoldás.
Tegyük fel lenne két ugyanolyan tévé, az egyik 100-as, másik 1000-res hálókártyával. Kifizetnéd a plusz 3 dollárt a jobbért, tudva hogy ez a végeredményen nem változtat? Nem tölt be gyorsabban a stream, előre sem mutat, csak egy modern, de túlméretezett hardverelem?
Másrészt ami alkatrész szinten 3 dollár, az a végeredményt tekintve nem az. A több éve megtervezett jól bevált hálózati áramkört használják. Újat tervezni az új chippel, szoftverben leilleszteni, tesztelni, az újabb sok mérnökórába kerülne. Aminek az egyetlen előnye, hogy ráírhatja a dobozra hogy gigabit ethernet. Nem jó deal.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mgaben
senior tag
Igen, bejött a 3d tv is, jóvót... Ja, nem ide...
Épp ez a baj, hogy fogyasztói társadalom van. Képzeld, tök jól megvagyok az 5 éves telefonommal. Ha a GPS nem sz@rakodna sokszor még csak eszembe sem jutna a csere. Így se nagyon egyébként.[ Szerkesztve ]
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Pufi9
csendes tag
Hali. LG tv-hez (37LH3000) tud valaki set-top boxot ajánlani ami biztosan jól működik? Egy készülékkel már megjártam.
-
cidalain
veterán
(4K streaminghez 25 Mbps a minimális követelmény, de 50 azért ajánlott. Szóval minek is kéne gigabit ethernet az UHD tévébe?
Persze bele lehetne tenni, parasztvakításnak pont jó lenne, pár ember biztos kifizetne érte plusz 1-2 tízezrest)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
Ez a tévém: LG 55NANO793NE
A tévé optikain van összekötve egy régebbi erősítővel (nincs rajta HDMI csatlakozó).
Azt tudom, hogy a tévét csak optikai hangkimenetre kell állítani, akkor jön ki belőle a többcsatornás hang.
Ez azonban nem így van, az erősítő sztereó jelet kap csak.
Mit kell még beállítani a tévén, hogy kiadja a többcsatornás hangot?
Előre is köszönöm!Öreg fater megoldja!!!!
-
pjen
félisten
-
mgaben
senior tag
Na az a baj, hogy itt tartunk, hogy "kimegy a divatból"... Inkább a minőségre, javíthatóságra, és minél hosszabb élettartamra kellene törekedniük. Telefonoknál talán most már kezdik kikényszeríteni ezt az irányt.
-
-
alaves
addikt
válasz Bazs1981 #109782 üzenetére
Filmmaker képüzemmódot próbáld, és azt hangold tovább ízlésed szerint. Egyébként az android boxból jövő képen is a kelleténél nagyobb a zajszűrés és az élesítés.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek: Lett egy 55Nano863NA tv-m amire rádugtam a Telekom TV android boxot és még a hd adások is siralmasak rajta...túlélesítettek, túlszaturáltak főleg a sportműsorok olyanok mintha mozgó vízfestményt néznék. Merre induljak a beállításokkal, hogy élvezhetőbb képet kapjak? -
mgaben
senior tag
Nálam is hasonló. Engem egyébként az bosszant fel, egy több százezres tv-be is képesek 100 mbps lan csatit tenni.
-
alaves
addikt
Telekom (vagy egyéb) gigabites net LG wi-fi 5 GHz-en a sebesség: 120/200 Mbit/s (le/fel) Nagyobb sebességet sikerült valakinek elérni? (Legyen szíves leírni a beállításokat).
(Nálam PC-cat5e zsinegen: 650-950/900-950; laptop wi-fi-n: 450-500/175-200).Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
Higth
csendes tag
Sziasztok!
1 hónapos LG 43UP75003LF típusú tv két alsó sarkában elég erős bevilágítás jelent meg. Péntek este áramszünet volt többször elment és visszajött a villany, utána a város egy részén órákig nem volt áram. Elképzelhető, hogy ez az áramszünet idézte elő a bevilágítást? Mert előtte nem volt ilyen problémám, tegnap figyeltem rá fel mikor elkezdtem filmet nézni. -
kpetyke
tag
Hello,
Van egy Sony WH-1000XM3 fejesem ami minden eszközömmel tök lazán működik (bekapcsol, párosodik, ismételt érintésre lecsatlakozik), ha összeérintem a 2 nfc jelet... Viszont az új LG OLED C1 távirányítójával semmi hasonlót nem tudok kicsiholni belőle. Van erre bármi megoldás, hogy NFC-vel gyorsan párosítani tudjam a fejest a settings menüben bohóckodás nélkül?
Köszi!
-
PLaci58
addikt
válasz rainman72 #109769 üzenetére
Ez élvilágítású? Elég kiábrándító.
Nekem ez a harmadik direct ledes a mostani 43Nano773, de nem latttam egyiken se ilyen foltosodást, kivéve amikor kezdtek kiégni a LED-ek. Mondjuk nálam 50% alatti a háttérvilagítás, mert gyári beállításokkal szétégette a szemünket.
Az viszont látszik, hogy a képminőség annál rosszabb, minél újabb a TV 😀[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
rainman72
nagyúr
válasz AeroDesignhu #109773 üzenetére
Nem.
Átmenetileg kellett,meg én is kiváncsi voltam,bár ne lettem vna
Eladom egy éves kor körül,és vagy egy jobb VA FALD/Mini led vagy oled lesz helyette.Elég volt ebből a technologiából.[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz AeroDesignhu #109766 üzenetére
[rtings teszten ránézhetsz a Nano75-re]
vagy akár az UP7000-8000 sorozatra is.
Ott se jobb a helyzett.Sőt a Nano8 sorozatnál se.Ami talán jobb az Nano90 FALD ledje,ami 2-szer annyiba kerül.De nem csak az Lg-nél van ez,bármely ismertebb márkánál előfordul.
Venni kell egy kisebb oledet 55"-ban akár az A1-t ami már nem sokkal drágább,és megszünnek ezek a problemák.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz AeroDesignhu #109766 üzenetére
Nekem 2021-s Nano753 van
Igy nézett ki mikor megjött.
Vmennyit ront a fotó rajta de nem sokat.
Este fekete csak szürke,és a bevilágitások is látszanak fekete színnél.
"Letezik h 260 ert ilyen ködös tvt adnak? Letezik olyan h nincs backlight bleed?"
1.Igen!
2.Panellotó otthon derül ki.[ Szerkesztve ]
-
mgaben
senior tag
Nekünk 65Nano793ne van, semmi ilyet nem tapasztaltunk rajta. Egyáltalán nem felhős.
-
AeroDesignhu
csendes tag
Sziasztok.
Aqua ban vettem egy LG 65NANO793PB t. Megerkezett, 3sarka tiszta felhős volt (backlight bleed).
Jelentettem. Jott ra valasz: "Valószínűleg egy nagyon rosszul legyártott panel került az ön készülékébe. Ezeknek a ledes TV-knek ez a gyártástechnológiából adódó hátránya, mindegyiknél látszik valamennyire, de amit ön kapott az tényleg indokolatlanul rosszul nézett ki."Kép:
https://ibb.co/zbjzmK9Elvitték, hoztak újat. Ez mar jobb de azert nem az igazi 260.000 Ft ért. El is szomorodtam az Lg tol mert nagyon dicserték...
Kérdésem hogy ez Nano tipus hiba? Vegyek sima 65 öst? Vagy ezt be kell nyelni hogy ilyen a kép? Letezik h 260 ert ilyen ködös tvt adnak? Letezik olyan h nincs backlight bleed?
Köszi a választ előre is.
sziasztok -
attika89
senior tag
Sziasztok!
Van egy LG 32LH6047 (igen már öregeske), és bár csatlakozik, valamiért wifi nem engedi fel netre... Minden más eszköz működik.
Telekom-os Technicolor FAG2233 MAG wifi 6 elosztónk van, előtte nem volt gond.
Egy rövid kommentet láttam korábban, hogy a wifi 6 lehet gond, nem tudom igaz-e.
Kábelen kívül szerintetek mivel tudok próbálkozni?fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
farkas-j
őstag
válasz Gyarmati_ #109754 üzenetére
Igen, én kipróbáltam egy ilyen adapterrel. Tényleg sokkal gyorsabb a net. Nekem egy problémám volt vele, hogy a Netflix hálózati hibára hivatkozva ne töltötte be a tartalmakat. Ennek vélhetően az lehet az oka, hogy a saját hálózati kártyájának MAC címével regisztrált fel a TV a Netflixre. Nem volt kedvem és időm eltávolítani az appot (esetleg resetelni a TV-t) és újra próbálni. Egyébként minden más (HBO MAX, Youtube stb.) tökéletesen működött az adapterrel.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
PLaci58
addikt
Beszarás ez az okos TV.
Este tableten YT- n nézelődtem. Készenlétre kapcsoltam, majd nemsokára vissza. Egyszercsak megjelent egy üzenet, hogy akarom-e az LG tévén nézni. Rákattintottam és elindult a TV-n a YT és tabletről vezéreltem 😀
Sehova nem voltam bejelentkezve, a tv-n nincs létrehozva fiók. Hogy a fenébe párosította össze? WiFi volt mindkét eszközön bekapcsolva csak.
A nagytestvér mindent lát és tud? 😀"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
vargalex
félisten
válasz simonjoe #109758 üzenetére
Egyébként melyik igénybevétel mellett indokolt? Ott, ahol a Netflix 4K 16-25 Mbps? Az 50 GB-os Blu-ray lemez maximális bitrátája is csak 94 Mbps, a remux-okról ne is beszéljünk.
Egyébként a művelethez nyilván olyan chipsettel szerelt USB-LAN adapter kell, ami támogatott a TV software által (esélyesen olyan, amivel alapból is szerelt).
Mondjuk LG-nél az USB 2 miatt sok értelme nincs, mert nálam az 50UN81003LB 5 GHz-es wifi-n 230 Mbps-t hoz.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
válasz simonjoe #109756 üzenetére
Én ugyan nem próbáltam és a linkelt videót sem néztem meg. De miért lenne ez meglepő és miért perelhetnél bárkit? A TV-Ben 100 Mbps-és LAN van, az USB2 elméleti sebessége pedig 480 Mbps. A csoda inkább az, hogy egyáltalán támogatja az USB-LAN adaptereket.
Ugyan ilyen alapon perelhetnéd az összes olyan notebook, vagy média player gyártót, aki 100 Mbps LAN-al szereli az eszközét, miközben ott sok esetben ráadásul USB3 van, azaz azon keresztül a valós gigabit is menni fog.[ Szerkesztve ]
Alex
-
senior tag
Ezt a videót ma találtam. Ha igaz akkor egész olcsón lehet a vezetékes net sebességét gyorsítani a tv-n. Van itt valaki aki kipróbálta?
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Montii
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG C11 es oled tv-nél az megoldható, hogy hozzákapcsolok kettő fejhallgatót bluetooth-on keresztül és a fejhallgatókon a hangerőt külön akarom állítani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Kuter
senior tag
Igen ezzel készítenek fel lelkileg hogy hamarosan cserélni kell a tv-t mert elavult.
6 éves LG 3d tv eltűntek az ikonok teljesen ,de azért jó fej volt az LG küldött egy üzenetet a tv-re hogy innentől már nem támogatott , ja a youtube még megy.Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Iomega
addikt
Szia! Sajnos, nekem tegnap jelentkezett ugyanez a probléma. Kíváncsian várom, hogy valaki tud-e erre megoldást. Korábban írta egy Vigyorgó nevű fórumtárs, hogy szervizben azt javasolták, törölje, majd telepítse újra a Youtube alkalmazást, bár ott más jellegű probléma volt, de megoldódott. Az is kérdés, hogy lehet újratelepíteni?
Közben megoldódott? Én tegnap este áramtalanítottam a tv-t, azóta nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
senior tag
Sziasztok,
Eltűnt a YouTube appban a bal oldali menüválasztó. Már a tévé reseten is túl vagyok, de nem jó így sem. Először hang sem volt, most legalább az van.
49UK7550MLA tévéről van szó, ma délután még nem volt semmi baja. Valakinek ötlete van esetleg?"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
őstag
Sziasztok,
Van aki használja az Apple TV+ alkalmazást WebOS 3.5 (55B7OLED) TV-jén? Ha igen másnál is vannak ilyen anomáliák?
Egy-egy sorozatot szeretnék megnézni az Apple kínálatából, de nagyon lassan tölt be, ha egyáltalán, sokszor nem válaszol az alkalmazás, a tekerés sem működik időnként. Egyszóval csapnivaló.
A Netflixxel, YouTube-al nincs probléma (Bár a YouTube régebben szerintem pörgősebb volt), HBO MAX alkalmazás soso. A TV vezetékes hálózaton keresztül csatlakozik a netre és elméletileg van elég sávszélesség, hogy ez ne okozzon problémát.
Van TV okosítom (Odorid N2 + Coreelec de arra nincs Apple TV kiegészítő), de lehetőség szerint nem szeretnék mégegyet vagy egy másikat beszerezni és csak a nyamvadt appokért sem kukáznám a TV-t.[ Szerkesztve ]
-
m4tyik4
csendes tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám az LG OLED tv magic remote távirányítót összehangolni a Vodafone Tv-vel? Végignéztem már az összes beállítást de hogy még nem sikerült!
Köszönöm
-
Kaba
veterán
válasz rainman72 #109727 üzenetére
Az Emag az általában kiszállítja az elárazott emagos forgalmazású terméket.(eddig szinte mindent megkaptam tőlük)
Az edigitál az olyan mint a lottó egyszer kétszer bejön, de a legtöbbször törlik az elárazott terméket (reméljük szerencséd lesz).(nekem már sokszor töröltek, de még mindig jobbak mint az Euronics (ők soha nem szállítanak elárazott terméket).[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Remekelek28 #109723 üzenetére
Azért szórják ki mert jön az idei seria.
eMag már akciozta márciusban is.
Mi a másik hely ha nem titok?Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
válasz Remekelek28 #109721 üzenetére
Én le tudtam adni az edigi oldalon,de eddig nem jött vissza igazolás,illetve át kellene kerülni az eMag fiókomba,de az se történt meg
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz Remekelek28 #109717 üzenetére
Semmi.
De nem lehet rendelni
Annyira nem lepett meg az ár, pár hete volt már 354e, az elérhető volt órákig,ez csak vmi hiba a Matrixban[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
válasz Remekelek28 #109715 üzenetére
Miért nem linkeled úgy könnyebb megmondani mi lehet a szitu
Ez így nagyon általános leírás semmi konkrétum.
Ez az ár inkàbb outlet vagy bemutató db.[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Létezne h 65 ös 165 cm es LG Oled tv 289000 ft újonnan 3 év garival? Vagy lehet egy rosdz széria és kiszórják. Máshol 400 -500 ezerbe kerül. -
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Van egy Lg 42lf652v típusú tv-énk.
És egy napja egy furcsa hibát produkál.Úgy hibasodott meg, hogy hangerőt lehet állítani, a távvezérlőn, meg ki lehet kapcsolni, és pl megy a menű is, de csatornát nem tudsz váltani, sem a távirányítóval, sem két, infrás telefonnal sem.
Mkor csatornát váltanék, ha lenyomom az adott gombot, simán kiirja mint eddig, hogy pl ezen van az RTL klub, de nem ugrik oda!
Ilyennel találkozott már valaki?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Kiskutya
veterán
válasz bencematesz #109710 üzenetére
Anyáméknak vettem egész jónak tűnik. Szép egyenletes bevilagitas felhősödés mentes a panel. Netflix hbo max megy szépen. Sok beállítási lehetőség. Árakba nem vagyok most képbe van e jobb alternatíva.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
bencematesz
csendes tag
Sziasztok. Új tv-t vásárolnék és ezt néztem ki: LG 43UP78003LB. Van valakinek tapasztalata róla? Esetleg másik ajánlása? 43", Ips, UHD ( nano nem jön be) 140-180e lenne rászánva. Samsungon is gondolkodtam, de eddig is Lg volt használva 42LB670V. Köszönet
-
junior19
senior tag
-
zsiz
őstag
válasz junior19 #109706 üzenetére
Köszi, akkor a párosítatlan kártya felejtős. Van egyébként gyakorlati előnye (pl. gyorsabb ki-bekapcsolás, műsorújság betöltése) a CI modulnak, érdemes váltani rá? Mármint azon kívül, hogy megszabadulnék egy plusz eszköztől, amit kb amúgy se használok (max akkor ha épp nincs net valamiért). Az hogy évente egyszer-kétszer lefrissítem manuálisan a csatornalistát ha valamit újat raknak be, az belefér.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Ti^Em
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy LG smart tv-t és az lenne a kérdésem Webos-ben lehet valahol kezelni a bjelenetkezéseket, jelszavakat? Mindig tv go appnál minden alkalommal be kell jelentkezzek és marha macerás mindig begépelni az email címet jelszót, és sehogy sem találok az appban olyan funkciót ami mentené, webos ben esetleg van erre valami megoldás? -
junior19
senior tag
Nem adnak már olyan kártyát, ami nincs párosítva, csak ha eddig is olyan előfizetésed volt saját eszköz használatára.
Vagy modult kell kérned kártyával, s akkor használhatod a tévében, de ekkor neked kell a csatornák lekeresését megcsinálnod, s a változásokat is követni.
Vagy szolgáltatói vevőre cserélteted, ekkor nem lesz semmi teendőd, csak használni a külső eszközt.codec project
-
zsiz
őstag
Sziasztok.
Van egy 70UN7400-as tv-m meg Direct One műholdas előfizetésem. Most elromlott a beltéri, ki akarom cseréltetni. Viszont eszembe jutott, hogy van műholdas tuner is a tv-ben (DVB-T2/C/S2). Ha kicseréltetetm a beltérit, és sikerül olyan kártyát kérni, ami nincs összepárosítva vele - régen volt ilyen, nem tudom még lehet-e így kérni - akkor csak bedugom a kártyát meg az antenna kábelt a tv-be és fogom tudni set top box nélkül is használni? Jól gondolom?Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Kátai
senior tag
Ide is, hátha:
Egy korábbi hozzászólásom margójára:
"Nem tudom, hogy ki szerkeszti, készíti az utóbbi időben az az EPG felirat tartalmát, de, hogy nem normális az biztos! Pl,director1..2..3..4..a szereplők helyett."Na ezt még fokozták! Most már szereplők sincsenek feltüntetve, csak egy rövid tartalom. Néha még az se, csak pl.akciófilm.
Nem tudja valaki, hogy hol, kik szerkeszti ezeket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.