- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Használ valaki újabb Lg tv-t telekomos modemmel? Arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e úgy tv-t nézni, hogy ne kelljen használni gyakorlatilag a modemet a külön távirányítóval
-
Attila432
tag
Sziasztok! Szeretném eladni régi tévémet és segítséget kérnék az árazáshoz.
2013-as LG 42LM660S, tartozékai rendben.Megéri egyáltalán eladni vagy tegyem be a hálóba?
-
BIOS
tag
Sziasztok! Hogyan lehet a topikról leirítkozni?
-
gab.gergely
tag
válasz
OldMike #102582 üzenetére
Nincsenek tévénézési szokásaink, mert nincs kábeltévénk. Egy lassan egy nálam is öregebb 40es filipszet használunk kb. 1. generációs chromecast-tal. A legnagyobb veszély sztem ez utóbbi "home"képernyője lenne(vagy a spotify). Az XSX/4K vinne rá a váltásra, az a néhány cikk, amit(félig) olvastam, szinte mind a CX-et ajánlja, de az én szintemen szerintem a BX is bőven elég
-
k.joco899
csendes tag
Sziasztok! Még tudnátok mondani, hogy LG 32lm6300pla tvhez ezt a bluetooth fülest hozzá lehet csatlakoztatni?
[link] -
hulkobb
tag
Sziasztok! PS5 mellé vennék új TV-t. Hosszabb nézelődés után ezt a modelt néztem ki magamnak: LG 49NANO86
Jól látom ugye, hogy ez a TV rendelkezik minden olyan funkcióval ami, a nextgen jatékélményhez szükséges? 120Hz, HDMI 2.1.
Külföldi oldalkon sok tesztet olvastam, legtöbben azt említik negatívként, hogy nem túl jók a fekete színek. Tényleg ennyire gagyi lenne? Valkinek tapasztalat? Köszi szépen -
snooze
veterán
sziasztok!
használ valaki bt-s jbl hangszorot a tv-hez? -
blakey
titán
-
rainman72
nagyúr
válasz
Sys85 #102583 üzenetére
Nálam pont ugyan ez a helyzet!
Sokszor csak tv bekapcs. és megy egész nap!
Filmezni meg van egy 120s vászon meg egy projektor,már egy pár éves Hds készülékkel is jó képet lehet vetíteni!
De ha van keret 2-300 körül már jó full hdsak is vannak vagy akár ki lehet fogni 4K-t is! -
válasz
OldMike #102582 üzenetére
Én is gondolkodtam már oleden,de nekem nem lenne jó.
4K filmezésre ideális lenne,de sokat mennek amolyan háttérzajnak tv csatornák is (CC,TV2 Comedy,Humor+ stb),akár napi 6-7órát is.
Utóbbiaknál a beégés csak idő kérdése.
Na most vagy 2 tv kéne (szerintem kivitelezhetetlen a helyigény miatt),vagy megtartom a mostani IPS paneles LG-t tv-zni és egy jobb oled árából veszek egy projektort+vásznat filmezni. -
OldMike
őstag
válasz
gab.gergely #102575 üzenetére
Lebeszélni csak akkor lehetne, ha ismernénk a tévénézési szokásaidat. A beégési probléma megítélése mostanra már nem annyira egyértelmű, de azért egy ilyen árú tévét már nem ajánlott kockára tenni. Tehát ha jellemzően tévéműsorokat néznél, netán hosszú ideig azonos csatornát, akkor nem feltétlenül ajánlanám. Olyan felhasználási módokra jobb, ahol nincs, vagy csak rövid időre van statikus tartalom a képernyőn, vagy annak egy részén.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
WebOS 5.0 frissítést valaki feltette már? Mi változott?
-
Wolverine
félisten
válasz
Miért beszélnénk le?
Ez egy jó tévé, bár az OLED-ek között belépő szintnek számít.
Saját kérdés: pár hete megjelent az LG Content Store-ban egy gyári Twitch app, amit nagy lelkesen le is töltöttem és megpróbáltam valahogy összehozni a meglevő Twitch-accountommal, ami viszont sehogy sem akar összejönni. A tv-s app kiír egy 8 karakteres kódot, amit böngészőben vagy mobilon kéne megadni a Twitchen, de mindig "hibás kód" hibaüzenetet kapok vissza (böngészőből végigpróbáltam a Vivaldi-Firefox-Edge triót). Valakinek esetleg sikerült ezt megcsinálnia?
-
Sonex79
aktív tag
válasz
Vegyél inkább olcsó lg tv-t, több pénzed marad
-
rainman72
nagyúr
válasz
Oled topic mit mond?
Ne hogy már egy Oled tv is rossz legyen mert akkor már tényleg nincs mit venni!! -
gab.gergely
tag
Le tudna valaki [link] erről beszélni, mert nagyon közel állok hogy megrendeljem.
-
-
Sziasztok!
Segítsetek kicsit!
A gyerek 3 éves 48"-os LG TV-je reggel bekapcsolás után ilyen képpel fogadott:Nem esett le, nem sérült a panel. Este jó volt még reggelre nem.
Mit lehet ezzel csinálni? Gondolok itt arra, hogy van valami szerviz ahol ezt javítani tudják esetleg? Vagy elektronika csere? Mennyire kompatibilisek az LG TV-k elektronikája, gondolok itta arra, hogy full tipus azonos elektronikája jó csak bele?
Köszi a válaszokat előre is -
menledge
senior tag
Egy kérdés felmerült bennem is a medicarddal kapcsolatban.
A hozzá adott leírás alapján kábel bedug, csatorna keresés majd a mediacard bedug és kodolás feloldása. Viszont a voda jútubén kábel és mediacard bedug és utána csatorna keresés.
Most akkor melyik módszer a valid? vagy édes mind1? -
blakey
titán
válasz
pinnacle #102563 üzenetére
Sok furcsaság van, de 10 évvel ezelőtt nem volt kötelező a sorrend, minden szolgáltató más sorrendet alkalmazott, azokon a készülékeken a mai napig átrendezhető a csatorna-lista szolgáltatót választva, tehát UPC-nél is.
DIGI nem arról híres, hogy minden szabályt betart. Elég sűrűn próbálok ki új TV-ket, idén találkoztam először (egy tavalyi TV-nél) olyannal, hogy a csatornák hangolásánál volt DIGI is, eddig UPC és Egyéb-el találkoztam, tehát utóbbin minden gond nélkül szerkeszthető a lista.
LG-ről is kimenthető és visszatölthető, de "Egyéb-hangolás" kell hozzá.#102564 arfer
ha NEM a szolgáltatóra hangolsz, és NEM Magyarországot választod régiónak... - igen, de ezt eldönteni, hogy kinek a balf@szsága már kérdéses, mindenki a másikra mutat. LG-n pl. nincs kis kép EPG esetében, Panasonic-nál van. Szerencsére engem ezek nem zavarnak mivel mint írtam, én szolgáltatót választok, mert nálunk mindenki azt a sorrendet tudja. Teljesen mindegy, hogy a kedvenc csatornám a 102-esen van vagy az 1-esen, gyorsan oda tudok menni. És ami még fontos, jók az ékezetek. -
pinnacle
nagyúr
válasz
blakey #102559 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor viszont minden szolgáltatóra, TV gyártó cégre igaz kell, hogy legyen. Viszont az a furcsa, hogy UPC mediacarddal a 29-es körzetben, illetve a XIII. kerületben, régi 10 éves Panasonic TV-n szabadon szerkeszthetők a csatornák, illetve a DIGI-nél, Sony TV-vel USB-re letöltve, majd vissza. Akkor ezek szerint az LG az USB-re mentés sem működik UPC Mediacardnál.
-
blakey
titán
válasz
pinnacle #102558 üzenetére
Ez így nem igaz, rendelet alapján a közszolgálati adók sorrendje fix, emiatt a TV-gyártóknak biztosítani kell azt a sorrendet amit a szolgáltató nyújt, emiatt a szolgáltatót választva fix lesz a sorrend, nem módosítható viszont kedvenceket bármikor fel lehet venni és az ékezetek jók. Egyébre állítva már minden módosítható viszont a karakterek lehet, hogy hibásak lesznek. A másikra mutogatni divat, de szerencsére van olyan üfsz-es amelyik mindezt el tudja magyarázni.
Nem tudom milyen országra kell állítani, gyári sorrendet használunk, 15 év alatt megtanultuk, hogy mi hol van és már így egyszerűbb és hibátlan.
-
válasz
pinnacle #102550 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani,de mintha régebben lett volna szó itt olyamiről,hogy nem kell szolgáltatót beállítani keresésnél és teljes keresést kell lefuttatni,akkor szerkeszthető lesz a lista.
De javítson ki valaki aki jobban otthon van ebben,vagy pontosítson,mert nekem csak rémlik a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest