Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztalataim a CM802-vel:
Még keresem a megfelelő szemcseméretet a dupla szűrőhöz. Mivel a legfinomabb beállÍtás sem volt elég, ezért ki kell venni minden alkalommal az örlőművet és a csavarokat kicsavarni állÍtani majd vissza. Hogy több mozgásterem legyen a tárcsán és ne kelljen mindíg szétszedni gondoltam tekerek kicsit többet amíg már-már befullada gép és onnan kezdek el visszafelé tekerni a jó lefolyásig. Sikerült szépen levinni az örlemény finomságát viszont elég lassan esett ki. Gondoltam szétszedem és kitakarítom.
Szokásosan esett ki kb egy gramm mikor felemeltem. Akkor gondoltam lecsavarozom a tetjét is. Na igazán csak ekkor lepődtem meg: a kis résekbe beragadva, felragadva jó pár gramm örlemény volt elbújva. Ecset + porszívóval szépen kitakarítottam, így honlap biztosan a beállított finomságút kapom vissza és nem esik ki valami pangó maradék.
Közben megtaláltam hogy a fémlemezkét el kell távolítani, és a babokat be kell kicsit fújni vízzel.
Ezt majd még megcsinálom, de érik az a Mazzer...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Revolut
- DUNE médialejátszók topicja
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest