Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szerviz topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
Először vagyok itt ebben a topicban.
Most rendeltem Olaszországból egy La Piccola Sara full inoxos gőzolős (ESE)Pod os gépet (kb féláron van mint nálunk). még nem jött meg. Most edzés közben jutott eszembe hátha van ilyen fórum itt ... és voálá.
Nem tudom hogy az itteni fórumozok közt van e POD-os, vagy mindenki klasszikus karos gépes (darálás pid elés stb)
Keresgéltem a neten de még nem jártam sikerrel, tudtok olyan kv üzletet Budapesten (nem webes) ahol lehet kis tételben személyesen is venni? Mondjuk kezdésnek Barbone, Luccafé kávékat megkóstolni mindegyikből 5-5 mondjuk. Most így hirtelen azért ezeket, mert ahol vettem a gépet ott nagy tételben a Mo-i ár nál ugyancsak 30-40% olcsóbban lehet rendelni podokat és ez a 2 márka van ott.
Ha többen is vagyunk (budapesti) POD osok akkor akár nagyobb tételben is lehet rendelni még olcsóbban.

De lehet nektek már vannak jól bevált "forrásaitok"?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest