Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
Nagyjából tisztában vagyok a rajzolás szabályaival, de vannak hiányosságaim. A rajz magamnak készült elsősorban és persze annak aki legyártja nekem, nem pedig a szakrajz tanáromnak. Kúpszögekkel nem foglalkoztam, mert ebben az esetben teljesen mindegy volt, olyanra csinálja a külsejét amilyenre akarja, ezért írtam oda, hogy kb. párhuzamosan...egy öltést nem ba....A belső kúpnak sincs nagy jelentősége, csússzanak le a babok rajta. Látom a program nagyon szépen kiszámolta, hogy 29 fok. Egyébként pont ugyan azt lerajzoltad csak nincs rajta a 43-as méret, mert az kiadódó, nincs rá szükség a szabalyok szerint, de az esztergályosok szeretik látni(nem mindegyik tudom, az enyém igen) ezért méreteztem be. Felületi minőség pedig szóban került meghatározásra, ennek sincs jelentősége ebben az esetben és tűréseknek se. Már egy 2 éve felraktam ezt rajzot ide, el is kérték páran. Most megint előkerült és tisztába akartam rakni, hogy miért kerültek oda az o-gyűrűk pl., mielőtt valami urbán legendák kezdenek terjedni. Aki akarja vigye, gyártassa le, eddig nem volt senkinek gondja vele.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- PlayStation 5
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest