Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• verti1

aktív tag

Nagyjából tisztában vagyok a rajzolás szabályaival, de vannak hiányosságaim. A rajz magamnak készült elsősorban és persze annak aki legyártja nekem, nem pedig a szakrajz tanáromnak. Kúpszögekkel nem foglalkoztam, mert ebben az esetben teljesen mindegy volt, olyanra csinálja a külsejét amilyenre akarja, ezért írtam oda, hogy kb. párhuzamosan...egy öltést nem ba....A belső kúpnak sincs nagy jelentősége, csússzanak le a babok rajta. Látom a program nagyon szépen kiszámolta, hogy 29 fok. Egyébként pont ugyan azt lerajzoltad csak nincs rajta a 43-as méret, mert az kiadódó, nincs rá szükség a szabalyok szerint, de az esztergályosok szeretik látni(nem mindegyik tudom, az enyém igen) ezért méreteztem be. Felületi minőség pedig szóban került meghatározásra, ennek sincs jelentősége ebben az esetben és tűréseknek se. Már egy 2 éve felraktam ezt rajzot ide, el is kérték páran. Most megint előkerült és tisztába akartam rakni, hogy miért kerültek oda az o-gyűrűk pl., mielőtt valami urbán legendák kezdenek terjedni. Aki akarja vigye, gyártassa le, eddig nem volt senkinek gondja vele.

Új hozzászólás Aktív témák