Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bazsee71
üzenetére
benne vagyok.
én amúgy nem tippelek semmire, szerintem egyszerűen annyi tényezős egy kávé, hogy sokkal több őrlőből lehet sokkal jobb végeredményt csinálni, mint amit itt megélünk. ha minden stimmel. szóval abban kevésbé hiszek, hogy a lidóban valami csodakés van (mielőtt SoundON magára húzza: nem is mondtam, hogy ő ilyet mondott, egyszerűen folytatom a gondolatmenetet), ami egyszerűen jobb kávét ad minden esetben, inkább tényleg az lehet, hogy például ott eleve egy kis üvegbe őrölsz, amiből kényszerűen úgy kerül át a szűrőbe az őrlemény, hogy át van keverve. vagy akár tényleg nincs sztatikus töltődés.
ha már őrlemény: picit félretettem egy keresztapper-féle oszlatót, mert nekem túl sok macerát vitt az egyenletbe. a legfőbb bajom, hogy elég sok őrlemény feltapad rá oszlatás közben, azt kidobni nem akarom (nem is volna jó, mert azért hol több, hol kevesebb, így nem maradna pontos az őrlemény mennyisége), leszedni viszont igazi kapirgálós-vacakolós szívás.
most visszatértem oda, hogy a roburból kijövő őrlemény kúpot egy kanál nyelével simán síkba forgatom a szűrőben és tömörítek. minden mással csomó idő egy presszó, akkor érződik igazán, amikor vendég van és kéne lőni négy duplát.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Samsung kuponkunyeráló
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Byski Áramláskijelző.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest